четвъртък, 8 април 2021 г.

Глобалистите унищожават човечеството

 Митът за „глобалното затопляне“ се възпроизвежда активно от структурите на глобалистите и техните слуги от националните „елити“. Но въпросът е - защо? Да, факт е, че всъщност този мит се използва като „прикритие“ за използването на най-новите оръжия за масово унищожение от глобалистите срещу човечеството, с помощта на които десетки хиляди хора са унищожени в различни региони на Земята чрез изкуствено провокиране на различни природни бедствия, включително масови, природни пожари, които имат всички характерни черти на използването на такива оръжия.

Ето какво каза по този въпрос американската изследователка по околна среда Дебора Таварес: ​​„Без съмнение всички чухме за случващото се в Европа, Русия, Гренландия, Швеция, Финландия и разбира се - Гърция, където хората се хвърлиха в морето, за да избягат от пламъците точно в предградията на Атина. Виетнам, както и много други места по света, са унищожени от пламъци. И всички те имат пълната характеристика на план за действие в областта на климата.

Какво означава това? Че всички те вярват в фалшивата наука за изменението на климата или „глобалното затопляне“ и претенциите за намаляване на парниковите газове. И те изграждат своите национални политики в съответствие с фалшивата реалност. Те твърдят, че изменението на климата ще доведе до по-чести повишения на температурата и замърсяването на въздуха, наводнения, суши и контролирани пожари, бури и промени в метеорологичните модели. Всички държави се присъединиха към този фалшив план за действие, който се основава на последиците от използването на метеорологични оръжия.

Много е важно да се отбележи, че повечето от тези съобщения, ако не всички, са плод на манипулация. С други думи, те просто решават къде ще се случи следващият пожар, след което го създават. Всичко това има едно общо нещо: тези намеси бяха позволени и разрешени във всички градове от нашите така наречени „представителни управляващи“, които ние самите избрахме. Те говорят за заплахата, която климатичните промени представляват за нас, за да оправдаят поемането на контрола върху населението. Очевидно целта им е просто да изтребят хората.

Те твърдят, че геоинженерството, с други думи метеорологичното оръжие, е морално оправдано. Намаляването на равнищата на раждаемост, както и презаселването на бежанци - жертви на климатични бедствия - всичко това се случва на глобално ниво и не само в САЩ. Пред очите ни в Европа се случват много промени поради атаките на метеорологичните оръжия. Един европейски вестник казва: „Европа гори, а изменението на климата превръща горските пожари в смъртоносни бедствия“.

Много кемтрейлс бяха наблюдавани в дните, водещи до масовите пожари в Калифорния, както и по време и след тях. Именно кемтрейлс предотвратиха разпръскването на дима в тази зона. Отровни вещества бяха напръскани над нас и това беше част от предварително обмислен план.

Те говорят за увеличаване на данъка върху продажбите, за да платят за живот. От сега имаме огромен приток на имигранти - жертви на пожари. И бих го нарекла програма за преразпределение на населението. И е точно така. Мога да разбера какво се случва наоколо, когато включат настройката на HAARP посред нощ. И те правят това много често и по този начин увеличават вероятността от земетресения. И по този начин ни сполетяват не само пожари, но и земетресения поради такъв дестабилизиращ ефект.

Ние сме техен враг и това е очевидно, защото те ни тровят по всички възможни и невъзможни начини, започвайки от кемтрейлс, които пръскат във въздуха и завършвайки с метеорологични оръжия, токсични вещества във водата, продуктите и т.н. Те ни държат в замъглено състояние на съзнанието, така че да не можем да мислим и да разсъждаваме с пълна яснота. Това също е част от техния план, чиято цел е пълното ни подчинение и потисничество ...

Една от областите на дейност на  Pasific Gas and Electric  Company е управлението на времето. В Сан Франциско наблюдават времето и са получили разрешение да пръскат химически реагенти в облаците ... Има данни от кореспонденцията на тази компания с друга - Solaren Corporation. Отговорът й гласи: „Като напомняне ние сме първите в света, които създадохме орбитален слънчев генератор, който изпраща радиочестотни вълни към мястото на рецептора и ги преобразува в постоянен ток. Променихме местоположението на рецептора от пустинята Мохаве в Севастопол, Калифорния".

Написах писмо до човек, който е на много висока позиция в американска компания по електроника, чиято работа е класифицирана и има задълбочени познания по тази тема. От него е получен следния отговор: „Тази система е оборудвана с орбитални слънчеви колектори, които ще натрупват слънчева светлина и ще я преобразуват в микровълни, изпращайки ги надолу към земната станция за генериране на енергия. Тя обаче ще бъде използвана за насочване към която и да е цел отдолу в рамките на определен радиус на действие, за да може бавно, но напълно да унищожи целия живот в голям град, което е много опасно. Абсолютно ненужно средство за генериране на енергия сега, когато разполагаме с толкова много безплатни източници на енергия. Очевидно, повечето доставчици на енергия са свързани с всичко това и са под контрола на американското правителство и разузнавателните агенции ...

Както знаете, микровълновите радиочестоти, излъчвани от космоса, са патентована технология за манипулиране на въздушните маси на нашата планета, за да се създадат специално подбрани модели на променени климатични условия по целия свят. Според мен климатичните промени се случват естествено. Струва ми се обаче, че това не е само резултат от човешки дейности, настъпили поради емисии на въглероден диоксид, както обикновено се смята. С настоящата технология съществува възможност за генериране на електричество от излъчването на радиочестотни вълни, но не считам това за основен приоритет. Мисля, че необходимите орбитални радиочестотни генератори съществуват отдавна и работят поне десетилетие и половина”...

Обръщам вашето внимание на факта, че компанията Pasific Gas and Electric Company принадлежи на семейство Ротшилд, както и Edison International, която участва в същия проект. Може също така да откриете, че Ротшилдови притежават подобни компании по целия свят. В крайна сметка говорим за оборудване, способно да излъчва електромагнитни импулси. И всички ние всъщност в тази страна и особено в Северна Калифорния, сме в ръцете на нещо повече, отколкото можем да си представим ... Бях шокирана, не можех да повярвам, че правителството просто унищожава хората си, но това се случи и ще се случва".

Какво е това „нещо повече“, в чиято власт са гражданите на Америка? Това е глобална паразитна сатанинска сила - т.нар. „световно правителство“ или „световен елит“. И всъщност всичко, което каза Дебора Таварес, касае цялото човечество, защото процесите на унищожаване на хората, стартирани от глобалистите, се извършват от техните слуги от националните „елити“ по света и във всички страни. Ето защо почти навсякъде се провеждат антипопулярни „реформи“ и те не са характерна особеност или прищявка на отделни „мениджъри на национални корпорации“. Всички тези „шутове от грахово зърно“, уж „управляващи държави“, просто изпълняват заповедите на своите глобалистки господари.

Но всички тези предатели на собствените си народи, помагащи на господарите си да намалят населението на Земята до декларираните 500 милиона души, напразно се надяват да влязат в този брой „избрани“, защото с въвеждането на широко разпространената компютъризация и дигитализация, както и преходът на контрола върху човешките дейности към изкуствен интелект, вече няма да има нужда от самите национални „елити“ като „междинно звено“ в глобалното управление. Това означава, че помагайки на своите господари да установят „нов световен ред“ на Земята, те доближават собственото си унищожение, което не е далеч и в условията на тотален електронен контрол, наложен на човечеството, ще се случи доста бързо.

И ако имат поне грам от собствения си мозък, тогава е време да разберат, че единственият шанс да оцелеят от тази глобалистка „чума“ е да излязат заедно със своите народи срещу паразитната сатанинска система. Но за това трябва да кажат на хората цялата истина за реалното състояние на нещата, която толкова внимателно крият от тях.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.