събота, 3 април 2021 г.

Как паразитната система превръща хората в животни?

 Сега мнозина започват да разбират къде световният „елит“ води човечеството заедно с плана си за установяване на „нов световен ред“. А го води до пълно самоунищожение. Някой се надява, че намалявайки човечеството до 500 милиона души, те ще започнат да живеят в райски условия. Но тези надежди са напълно неоснователни, тъй като самият световен „елит“ има свои господари, които искат да станат единствени господари на Земята. И след изпълнението на тяхната мисия, те вече няма да имат нужда от хибридни слуги.

Не на последно място роля в този хилядолетен план играе зомбирането на съзнанието на хората, чрез което те по същество се превръщат в биороботи, деградиращи до нивото на хищнически консуматори, фокусирани върху паразитната ценностна система и обслужващи световната паразитна сатанинска система. Ето диалог по тази тема със сибирски отшелник, който води руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си "Наследството на Белите богове":


"- ... за да разбереш какво имам предвид за популацията, бих искал накратко да те запозная с генетичния процес на прехода от светло човешко съзнание към дремещо животно.

- Интересно! - седнах по-близо до разказвача.

- Как мислиш, момко, какво е първичното в човека: съзнание или инстинкти?

- Ама и въпрос - обърках се. - Доколкото си спомням от училищната и университетската програма, инстинктите са първични.

- Това е според теорията на дядото Дарвин - усмихна се хранителят. - Но, както знаеш, неговите еволюционни глупости обръщат всичко с главата надолу.

- Съзнанието ли е първично? - погледнах с недоверие към стареца.

- Разбира се, съзнанието, младежо. То е първично, а инстинктите винаги са вторични.

- Но това противоречи на научната концепция за живота!

- Но не и на философията на древните, или по-скоро на общите единни закони на Вселената, където директно се казва, че във всяка материална структура, ако тя е проникната от информационно поле, възникват мисловни форми. Не инстинкти, а мисловни форми. Процесът протича съвсем съзнателно.

От това, което чух, неволно се задавих. Старецът ме погледна и се засмя.

- Какво, изненадан ли си?

- И още как!

- Какво е инстинктът? Да го разтълкуваме заедно. Това е просто автоматичен отговор на нервната система на всяко дразнене. Ав-то-ма-тич-но - разбираш ли?

- Но ти говориш за рефлекси! - забелязах.

- Рефлекси от друга област, момче. Учените са измислили идеята, че веригите от условни или безусловни рефлекси са вградени в инстинктите. Рефлексите служат на физическото тяло. Инстинктите са свързани с висшата нервна система. Има ли разлика?

Нищо не казах.

- За човек с добра стабилна психика разумът е генераторът на чувства, за нечовека инстинктите служат като такъв генератор. Това е страшното. Когато инстинктът включва чувство, тогава е много трудно да се справиш с такова чувство. Човекът се превръща в истински биоробот. Вече не принадлежи на себе си.

- Говориш ли за психиката на градските жители? - попитах.

- За психиката на специална порода хора, която системата изведе сама за себе си.

- Ако е така, тогава обясни механизма на появата на инстинктите.

- Това е просто до степен на баналност, млади човече. Всичко идва от генетичното програмиране на подсъзнанието. Избират се такива програми, които, заобикаляйки съзнанието, проникват в подсъзнанието. Ясно ли е? След определен период от време програмираното подсъзнание започва да променя генетиката. Това е всичко.

- Толкова просто?!

- Да, просто е. Но ефективно. Когато генетиката се промени, програмата започва да се наследява. Така получаваме изроди от природата. И зли, и алчни, и завистливи, безумно ревниви, инстинктивни собственици на всичко, дори на близките си и т.н. Сега ти, надявам се, разбираш защо съвременните медии се стараят толкова много, програмирайки нашето подсъзнание?

- За да спрат хората да управляват живота си чрез съзнанието. За системата е удобно, ако хората живеят само по инстинкти. Те са по-лесни за управление. Всъщност това вече не са носители на съзнание, а живи ходещи компютри.

- На които с течение на времето някои хора мечтаят да вмъкнат чипове, нали? - всезнайкото ме погледна в очите.

- Кошмар! - измърморих аз.

- Да, кошмар! Сега се надявам да си разбрал защо на Земята е създадена такава порода жители?

- Разбирам - стана ми тъжно. - Но с течение на времето Homo sapiens sapiens ще се превърне в нов вид маймуна?

- Системата ни води до подобен край. Същият път, по който са минавали потомците на древните космически раси преди милиони години - вече изчезналите архантропи.

- Възможно ли е нашата цивилизация да бъде изправена пред същата съдба? - погледнах с тъга към хранителя.

- Ако не се справим с библейския проект и неговото логично продължение - либерално-демократичната идеология, тогава няма да сме по-различни от предците ни".


Както можете да видите, паразитните „ценности“ на западния свят са самата „бомба със закъснител“, която води първо до деградация, а след това до дегенерация на човечеството. Ето защо всички носители на тази ценностна система рано или късно са обречени на самоунищожение, изчезване или пълна деградация. В това отношение опитите на съвсем определени сили да ни наложат тази система от фалшиви ценности са напълно разбираеми, тъй като истинските създатели на този проект нямат нищо общо със самото човечество и следователно от много хиляди години неусетно „контролират“ както „библейския проект“, така и окончателния план за унищожаване на разумното човечество - т.нар. "нов световен ред".



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.