понеделник, 15 февруари 2021 г.

Г. Сидоров за западния черен елит

 Ако проследите историческите събития от много векове назад, може да се отбележи, че информационната война на Запада срещу Русия не е започнала от вчера и се е провеждала при всяка власт и по всяко време и епохи. Периодично орди завоеватели на обединена Европа се нахвърляха над страната ни, опитвайки се да я унищожат или поробят. И така, защо Западът така старателно се опитва да ни унищожи, защо управляващият елит на Запада патологично се страхува от нас и ни мрази вече на генетично ниво? Отговорите на всички тези въпроси просто трябва да се търсят в истинската същност на този паразитен и сатанински „елит“, за който руският пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров говори в книгата си „Сияние Высший Богов и крамешники".

Например, ето как той описа диалога си по тази тема, който имаше с един от сибирските влъхви:

Когато останахме сами след кратка вечеря, попитах Светозар какво мисли за западния черен елит? И защо нямаме нищо подобно в Русия? Хвърлил в печката шепа дърва за огрев, бившият военен ме погледна и каза:

- Във всичко, където и да погледнем, има две разбирания за едно и също: външно и вътрешно. Какви са западният елит отвън? Потомци на древните келтски и германски князе, където всичко е преплетено: както митичните потомци на Исус Христос, за които се твърди, че са попаднали в Галия - Меровингите, така и по-късните, които ги заместват, потоците от династията на Каролингите и погерманчените потоци на славянските князе в Германия. Има както хунски, така и аварски линии, и почти потомци на царете и жреците на Атлантида. Но трябва да знаеш, че целия този „винегрет“ от потомците на Тюдор, Стюард, Ланкастър, Йорк, Хабсбург и други съществува само на хартия, в гербове и измислени генеалогични храсти. Външната страна на медала е за лековерните субекти, на които да внушават страхопочитание към древността и „Божията избраност“. Между другото, за „богоизбраните“: те се опитват да ни убедят, че уж съвсем наскоро, преди стотина години, същите англосаксонци получили "одобрение" за генетично смесване на перове и лордове с европейски банкови семейства .

- Чудя се кой би могъл да го направи? Кой има тази власт? - бях изненадан.

- Всъщност това е въпроса! Тази измислица е истинска лъжа. Факт е, че смесването на западноевропейските барони, графове и херцози с европейски банкери, или по-скоро заемодатели, започна в края на X век, когато самозванците започнаха да създават мощен християнски юмрук в Европа. За какво? Предполагаш го: да се борят срещу Русия. Този проект изискваше пари. От къде биха могли да ги вземат? Естествено, че от евреите. По-точно, от шепа „богоизбрани“, в чиито вени тече кръвта на анунаките. И кой създаде военните рицарски съюзи? Абсолютно същите Ануннаки, само че със сини очи и с руса коса.

Трябва да помниш, че извънземните същества вместо себе си са оставили три групи генетични рептилоидни хибриди на земята. Едната група пусна корени в северната част на Европа, втората намери място в Западна Азия сред жителите на убайдската култура, третата група остана в Китай. Все още няма да говорим за това. Разбираш ли какво се случи? Само северните полу-рептилоиди са получили знания по психология и организация от своите господари. Южните са за психология и банково дело. В средновековна Европа и двете групи се сливат в една. Това е вътрешната сила, която генетично събра хибридните Ануннаки на север със същите хибридни, с гущероглавите на юг. Само че за тези цели средновековните евреи трябваше да приемат християнството. Това не им хареса особено, както знаете, няма евреи-християни, както и мюсюлмани. Този закон беше променен преди сто години. Сега белите европейски аристократи - хибридните Ануннаки, не трябва да насилват братята си по рептилоидна кръв - сефардските евреи, да приемат християнството. Всичко се решава на ниво елементарно съгласие между изповеданията.

Оттук и митът, че някой е разрешил на християните да се женят за евреи и обратно. Сега помисли, в какво се превърнаха европейските генеалогични храсти след такова целенасочено генетично смесване с евреите? Те вече бяха измислени. А тук има и такава добавка.

За да се спаси ситуацията, е създаден мит, че всички еврейски лихварски семейства произлизат от старозаветните „герои“: от бащата Авраам, Яков, Исус Навиев и много други. Ако изхождаме от факта, че европейските меровинги произхождат от самия Исус Христос и кръвта им тече в почти всички представители на европейската аристокрация, тогава какво виждаме? Тъжна картина: на територията на Европа потомците на старозаветните „герои“ се сляха в едно цяло с потомците на самия Исус Христос. Всъщност еврейската аристокрация, представена от европейци и азиатци, завладя властта над Европа. Това е първата стъпка от така наречения библейски проект. Началото на всички начала: основата за стартиране на техногенна сатанинска цивилизация на Земята. Умно?

- Просто брилянтно!

- Сега разбираш защо две групи хибридни ануннаки се появиха в Близкия изток и Европа?

- Да изтласкат бъдещия си проект на север. Едната група завзе административна власт над Европа, другата - напълни джобовете на администраторите с пари. Генетичното сливане и на двете групи се случи не на човешко ниво, така да се каже, а на извънземно ниво ... Всъщност и двете не бяха обединени от библейски герои, те са просто камуфлаж - параван за доверчивите. За това всички тези „бащи на Авраамови“ и други като тях са създадени, за да можете да ги посочите с пръст в точното време. Да кажете, ето ги, нашите предци. Приемете ни, не се колебайте, защото ние сме почти богове. Всъщност наоколо има безсрамна лъжа. Започвайки с патриарха Авраам и завършвайки с факта, че меровингите са преки потомци на Исус Христос.

– Мислиш ли, че Исус е лъжа?

- Комунистите го измислиха. Исус е истинска фигура. Но факт е, че след екзекуцията той не избяга в Галия. Има информация, че той е ходил при сарматите, в Южен Урал. Но и това все още не е доказано. Знаеш ли защо?

- От къде да знам?!

- Защото такова ниво на влъхви, като него, имаше достатъчно в Русия. Просто неговият аскетизъм в Юдея е добре описан и той също е оставил нещо след себе си. Но това е друга тема. Мисля, че разбра какво е черният елит на Запада. Той е добре покрит от мита за неговия божествен произход. Знаеш, че хората обичат митовете. Това е целия разчет".



Както можете да видите, "черната аристокрация", управляваща западните цивилизации, е хибридна раса, създадена от Ануннаки за завземане на световната власт. И точно заради тези гени на рептилите, които ги превърнаха в нечовеци с човешки вид, западният „елит“ мрази човечеството (преди всичко „руския свят“) и има толкова силно патологично желание за власт и богатство. Това е, което предопредели паразитизма, сатанизма и пълната деградация на човешките ценности в самата западна цивилизация, която от няколко века с помощта на предатели, които я обслужват, се опитва да ни наложи всички тези „ценности“, тъй като те не успяха да ни завладеят и унищожат с помощта на военна сила.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.