четвъртък, 4 март 2021 г.

Доктор М. Сватковски: защо това се крие от нас, лекарите?

 Официалната медицина, базирана на препоръките на една от глобалистките структури - СЗО, усърдно налага универсална ваксинация на населението, без дори да се опитва практически да проучи какви реални последици за човешкото тяло възникват след използването на тези ваксини. Много лекари искрено, но сляпо вярват на СЗО, че употребата на ваксини е полезна за човечеството и помага да се намали честотата на заболяванията сред населението. Много независими изследователи обаче отдавна отбелязват обратния ефект.

Напоследък все повече лекари се присъединяват към такива независими изследователи със собствен мозък. И тези лекари, вместо сляпа вяра, решиха да тестват ефективността на различни ваксини и особено тези, с които се ваксинират децата, чрез практически изследвания. Един от тези лекари е Михаил Сватковски - кандидат на медицинските науки, хирург, флеболог с богата практика и бъдещ остеопат. По своя инициатива той проведе изследване върху здравето на учениците с подкрепата на регионалния отдел на образованието. И резултатите от тези изследвания го шокираха.

Ето какво каза той за тях: „Идеята за мащабен преглед се роди в резултат на рутинен преглед на деца на възраст от 4-5 до 13-14 години: много малко здрави деца дойдоха. Дори бих казал никой. Това ме наведе на мисълта: нещо се случва с нашите деца. Според статистиката на територията на Руската федерация днес се раждат не повече от пет процента от здрави деца. Цифрите не са обнадеждаващи - исках да оформя моите собствени, по-оптимистични заключения. Помолих ръководителя на Департамента по образование Анатолий Михайлович Чурин да помогне в съвместно научно изследване. Работихме в три училища - икономическо-юридически лицей, физико-математически лицей и училище No10.

И, за съжаление, статистиката потвърждава: броят на здравите деца е около четири процента. Децата бяха прегледани от ортопедични травматолози и невролог: краката и стойката са това, от което се оплакват учениците, когато спортуват или седят на бюро, а родителите им: детето се мърда, криво поставя краката си при ходене, настъпва обувките ... Умишлено избрахме втори клас. Защото първокласниците и техните семейства все още са част от образователния процес - тук на секциите, училището, децата и възрастните все още им е трудно. А в трети клас децата са пораснали и вече имат такава махрова ортопедична патология, която е трудна за лечение.

Следователно втори клас е възрастта, когато все още е възможно да се проследи и поправи нещо. Ако изброя оплакванията на повечето от анкетираните деца, мнозина ще разпознаят собствените си деца. Първо, умора. Децата не могат да седят в клас. Те не могат да изпълняват изцяло задачите. Не всеки се справя със стандартните изисквания в уроците по физическо възпитание. Освен това - свръхвъзбудимост. Лошо запомняне. Лош сън. Капризност. Оплаквания за главоболие, умора, прекомерно изпотяване. Изглежда, че всички те не са свързани. Особено ако се опитате да не забележите тази връзка.

Това, което ще кажа сега, няма да зарадва много: всичко това е клиника на мозъчна интоксикация с тежки метали. Въпрос: откъде идват тежките метали в заобикалящата ни среда? Ние не ядем живак, уран ... Всъщност тежките метали са по-достъпни, отколкото бихме искали. Най-често те влизат в тялото на нашите деца заедно с ваксината. Има ясни доказателства, че всяка ваксина съдържа поне няколко компонента, които са токсични за човешкия мозък. Всяка доза от ваксината съдържа живачна сол - тимерозал. Той е 20 пъти по-токсичен от самия живак. Всяка доза от ваксината съдържа алуминий, формалдехид. Това не е написано на никоя ампула. Първият въпрос е: защо се крие това от нас, лекарите?

Вторият въпрос е: защо тези, които разполагат с тази информация, се наричат по всякакъв начин, но не и здравни специалисти? В хода на изследването си се убедих, че всички деца с изброените оплаквания наистина имат интоксикация с тежки метали и установих, че всички те са преминали през пълната схема на ваксинация. И двамата ми синове бяха ваксинирани веднъж, в болницата. И двамата имат усложнения. Дете, получило числото 9 по скалата на Апгар, е практически здраво дете. А след първата ваксинация то се разболява за дълго и често.

Каква е връзката? Да, изглежда изобщо няма ... Второто дете е прегледано от педиатър преди ваксинацията и е установено, че е здраво. След ваксинация - неврологично усложнение. Като човек с висше медицинско образование нямам нужда от повече доказателства. Много често майките ми казват, че педиатрите не свързват появата на определени болезнени състояния с ваксинацията. Тоест, според тяхната логика, после не означава следствие. Всички знаят да седят право на масата. Но ако ние, лекарите, очакваме, че детето ще седне правилно и няма да има сколиоза, това е профанация. Детето трябва да седи правилно, ако може.

Какво ще стане, ако мозъкът му не може да контролира мускулите си и да поддържа правилната си поза? По време на урока то не е добре. Неговото състояние не му позволява просто да се оправи за 45 минути и да погледне учителя. Неудобно му е. И учителят: така че, всеки трябва да седи на едно място! Той не може да разбере, учителя, че е невъзможно едно дете да се оправи на място, че мозъкът му крещи: чувствам се зле! Децата ни тичат по улиците, бият се и слава Богу. Това е тяхното лечение. Движението премахва токсините от тялото. Според нашето изследване сред децата със задоволително здравословно състояние са тези, които редовно спортуват. Те се отърват от токсините по-бързо от заседналите деца.

Този проблем не може да се счита само за руски. До 1900 г. - това са официалните данни, които се намират на уебсайта на СЗО - онкологичните заболявания се срещат казуистично. Днес те имат втората най-висока смъртност в света. В развитите страни, където ваксинацията е задължителна, има повече хора с аутизъм, отколкото в тези, където ваксинациите се правят на доброволни начала. Освен това е доказано, че съществува връзка между ваксинацията срещу хепатит В и честотата на захарен диабет тип 1, който изисква прилагането на инсулин за цял живот".

Оказва се, че има диверсионни дейности на СЗО в сговор с фармацевтични компании, които влошават човешкото здраве като част от плана на глобалистите за намаляване на населението на света до 500 милиона души. И ако съвременните лекари наистина искат да помогнат на хората да поддържат здравето си, а не да печелят своите "тридесет сребърника" от фармакологични компании, СЗО и други инструменти на паразитната система на глобалистите, тогава преди да агитират населението за поголовна ваксинация, те трябва да проведат минимум химически анализ на доставените им ваксини и като максимум да се изискват резултатите от проучванията за ефекта на тези ваксини върху хората и да се наблюдават резултатите от ваксинацията на самата популация.

В противен случай, ако не направят това, тогава те са същите престъпници като всички останали слуги на световния паразитен сатанински „елит“, помагащи за напредването на антихуманния план за установяване на „нов световен ред“ в живота. Защото мълчаливото им съгласие е съучастие в престъпления срещу човечеството.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.