четвъртък, 18 март 2021 г.

Защо музеят на Луцифер се намира във Ватикана?

 Фактът, че всъщност Ватиканът е не само център на католицизма, се доказва от факта, че в подземните многостепенни и многокилометрови хранилища на неговата библиотека се съхраняват много истински артефакти от миналото на човешката цивилизация. Но само представители на тайни окултно-религиозни общества имат достъп до тях и дори в съответствие с тяхната окултна градация. Така че католицизмът е само „външната фасада“ на Ватикана, неговата маскировка, криеща истинската му същност.

Неслучайно Ватиканът през миналите векове е бил главният координиращ център в цялостния проект за фалшифициране на историята. След като "почисти" с помощта на инквизицията почти всички представители на ведическото знание и частично унищожи и частично конфискува всички предхристиянски книги, той изчисти почвата за написване на нова история на света, адаптирана към новата хронология на Скалигер-Петавий , чиято истина все още не е научно доказана, макар да е представена така априори в училищните учебници.

Но, разбира се, йезуитите и представителите на други ватикански затворени ордени не унищожиха всички древни книги. В крайна сметка знанието е сила. Ето защо по един екземпляр от древните книги е изпратен във Ватиканската библиотека и само копия от тях са изгорени на клада в европейските градове като „еретични“. И по този начин във Ватикана дойдоха книги за черна магия и магьосничество, които бяха в основата на Музея на Луцифер, заедно с другите му експонати. Тук се съхраняват много работни записи на магьосници, древни ръкописи за черна магия и други също толкова опасни артефакти от тъмната антисистема.

И, разбира се, всичко това се обяснява с факта, че тяхното изземване е извършено за „доброто на човечеството“. Но защо тогава беше необходимо не само да се създаде Музеят на Луцифер въз основа на тези артефакти, но и да се отвори за достъп на посетителите? Според официалната версия експозицията на този музей е била събирана в продължение на няколко века, но е била отворена за посещения едва през 1953 г. по решение на папа Пий XI. И, разбира се, всичко това беше направено отново за „доброто на човечеството“, за да могат хората да се убедят лично в съществуването на този планетарен демон.

И все пак всъщност не всичко е толкова гладко, колкото се опитват да ни го представят. Този музей се намира в сутерена на църквата „Свещеното сърце на мъченика“ и се смята, че енергията на това култово място трябва да поеме цялото зло, събрано в експозициите на музея. Но в действителност има напълно противоположен процес на трансформация на Ватикана в главния център на новата икуменистка религия на сатанинските кланове на световния „елит“ - Църквата на Луцифер. Ето защо централното място в експозицията на този музей заема статуята на този „бог“ на сатанистите.

В края на миналия век бившият британски разузнавач Джон Коулман говори за участието на Ватикана в създаването на тази нова световна религия на страниците на своята книга „Комитет 300“, заедно с други задължителни моменти за налагането на „нов световен ред“ върху човечеството от глобалистите-сатанисти. И след това вече не е изненадващо, че излезе информацията за голям брой педофили и хомосексуалисти сред католическите свещеници, както и тайни сатанински ритуали на човешки жертвоприношения, извършвани от представители на глобални елити в мазетата на Ватикана.

И така, интересна информация за всичко това може да бъде извлечена от филма на Г. Царева „Октопод“, който съдържа много свидетелства и речи на представители на западните специални служби, както и на свидетели на тези ритуали. Много признаци на сатанизъм във Ватикана разкрива в книгата си „Върколаци, или кой стои зад Ватикана“ и О. Четверикова, която е основният специалист по Ватикана в Русия, която внимателно е изследвала неговата история и тайни русофобски и антируски дейности в продължение на много векове. Така че можем спокойно да предположим, че точно този Музей на Луцифер във Ватикана всъщност е истинският Храм на Луцифер, само маскиран като музей.

И има още едно доказателство за това. Така по време на церемонията, посветена на папа Йоан I и папа Йоан II, която се проведе на 27 април 2014 г. във Ватикана, настоящият папа Франциск изпя следната литургия на латински: "Flammas eius lúcifer matutínus invéniat:

ille, inquam, Lúcifer, qui nescit occásum.  Christus Fílius tuus, qui, regréssus ab ínferis, humáno géneri serénus illúxit, et vivit et regnat in sæcula sæculórum".

( https://www.youtube.com/watch?v=MbkWnBCtSaM)

Това, което в превод означава: „Пламъкът на неговата сутрешна звездна зора разкрива, че той, говоря за Луцифер, който не знае седене, Христос, Твоят Син, който, връщайки се от ада към човешкия род, вижда това и живее и царува до края на времето".

Тук виждаме ясен призив към Луцифер, който е „богът“ не само на „върхушката“ на сатано-масонството, но и на цялото папство. И всички те, заедно със сатанинските кланове на световния паразитен „елит“, не крият особено този факт. Така че Музеят на Луцифер всъщност е истинският Храм на Луцифер, маскиран като музей. А самият Ватикан всъщност е резиденция на дванадесетте първосвещеници на Луцифер. И, надявам се, сега ви става съвсем ясно защо този музей се намира във Ватикана.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.