вторник, 9 март 2021 г.

Как да преодолеем екрана на паразитната система, който ни изолира от Създателя?

 По-рано вече говорихме за интересните диалози, които руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров водеше със сибирски отшелници, описани в неговата книга „Сиянието на върховните богове и самозванците“. В един от тези диалози е описан изолиращ енергийно-информационен екран, с който паразитните сатанински сили са обграждали Земята в древността, за да лишат човечеството от пряка връзка със Създателя. Този екран обаче, както всяко изкуствено създадено устройство, има своите слаби места и има методи за неговото преодоляване.

Какви са тези техники? Как можете да неутрализирате негативното въздействие върху съзнанието на хората от сатанинската паразитна система? Отговорът на тези въпроси дава следният фрагмент от вече споменатата книга на Г. Сидоров със следния негов диалог с един от сибирските отшелници:

"- Наистина ли е невъзможно да се преодолее планетарният изолационен екран? В крайна сметка трябва да има технологии за неговата неутрализация?

- Те бяха и са. Но както се казва в такива случаи - не за наша чест.

- Какво имаш предвид? - попитах.

- Качествата и формите, които сме загубили.

Като видя изненада на лицето ми, Светозар обясни.

- Когато човек наистина знае как да обича, практически е невъзможно да се прекъсне връзката му със Създателя. Няма технология на Земята, която да може да направи това. И няма значение каква е неговата хаплогрупа: северна или южна. Но само малцина могат да обичат в нашето общество, това е бедата!

Виждайки, че не го разбирам, разказвачът продължи:

- Хората отдавна са научени как да се използват. Жената използва мъжа, мъжът използва жената, но те не се обичат с истинска любов. Потребителската любов не е такава. Котката също обича заквасена сметана, а вълкът обича говеждо месо. Човек, който знае как да обича, обича не само ближния си. Например своята жена или роднините. Той дава любовта си на всички и не само на хората, но и на природата около него.

- Може ли да бъдеш по-точен?

- Няма къде по-конкретно! Например всички сме научени да обичаме хората такива, каквито са. Така ли е?

Аз кимнах.

- Пред теб е истински информационен капан. Какво представлява? Това, че не можеш да обичаш подлец, негодник, копелдак, с една дума - изрод. Но упорито ни се внушава - любов! Но чувство за такова нещо в сърцето не може да се роди. Какъв извод ще направи човек за себе си? Един: чувството за любов не е истинско. Има го само на хартия и във филмите. И все пак е, това е велико усещане. Но то се ражда в сърцето само под влиянието на дълбоко осъзнаване на висшите човешки ценности. Когато осъзнаеш стойността на даден човек, тогава волю-неволю си пропит с уважение към него, което постепенно се превръща в желание да бъдеш винаги с него. И да му дадеш сърдечната си топлина. Не да използваш, а да даваш. Има ли разлика?

- Разбира се, че има, но не е прието сред хората да се говори за такава любов.

- Говорят сред хората за потребителска любов. Когато хората се използват един друг. Те използват не само себеподобните, но и околната природа. По съветско време имаше една комична песен. Тя съдържаше следните думи: „Мамо, обичам пилота. Пилотът лети високо, получава много пари! Мамо, обичам пилота!"

- Тук става въпрос и за ценности - отбелязах аз.

- Но за какви? Относно външните ценности, материални. А ние говорим за вътрешните, напълно различни ценности на човека! Разбираш ли разликата?

Засмях се.

- Ето защо великото чувство на любов се свежда до похот и секс. Това също е една от техниките за взаимно използване. Най-простата и достъпна. Защо всичко това се прави? За да отучи хората да се обичат. Използвайте колкото искате, но не и любов! Защото онзи, който знае как да обича истински, е опасен. Той, повтарям, знае как да обича не само себе си, но и природата около себе си. Всичко, което чувства и усеща.

- Но не разбрах защо техниката на гущероглавите не може да попречи на комуникацията му със Създателя или информационното поле на Вселената?

- Защото срещу Небесния Род всяка техника е безсилна. Самият Създател идва при този, който знае как да обича истински. Той не само пробива всеки екран, но и дава сила на човек да го направи. Както можеш да видиш, всичко е просто до степен на баналност. Защитното поле работи само за тези, които не знаят как да обичат. За хора, които изпитват само потребителска любов, но не и истинска любов. Поради тази причина хората със северната хаплогрупа са свързани с Бога. Защото истинското чувство на висша любов е в техния генетичен код.

- А какво да кажем за тези с южноиберийската хаплогрупа? - попитах. - Втора класа хора ли са?

- Всъщност не - Светозар се намръщи от моята директност. - те просто трябва да се научат на много, на първо място, истинска любов. Не забравяй, че човек може всичко, най-важното е да иска.

- Има такава източна мъдрост - въздъхнах. - Магарето може да бъде доведено до водата, но е невъзможно да го накарате да пие.

- Това е вярно! Но, както виждаш, възможно е да се неутрализира високочестотният екран и от силите на самия човек.

- От силата на любовта му. Не е ли към самия себе си? - подхвърлих.

- Не към себе си - Светозар спокойно прие забележката ми. - От силата на любовта към всичко наоколо. Следователно, към Създателя. По правило подобно изкачване започва чрез любов към жената. Към нейния вътрешен свят. За нейната Вселена най-важното е да включи сърцето. После не можеш да го спреш. Ефектът на снежната лавина ще започне. Ето защо нашето младо поколение го приучават от детството на сексуални, телесни чувства. Замяна на истинското със зверски оргазъм. Смяташ ли, че налагането на порното на съвременните поколения е насочено само към едното дебилизиране? Изобщо не е така! Основното е нещо друго: това, за което малко хора знаят. Сега разбираш ли същността на проекта за отчуждение от Висшето? Как се популяризира този проект?"


Както можете да видите, всяка свръхтехнологична паразитна техника е безсилна пред истинската любов. И затова те с помощта на различни инструменти за манипулиране на съзнанието на хората, с всякакви средства и трикове се опитват да ни отдалечат от нея, пробутвайки преследване на миражи и игри с хитроумни играчки, внушават сляпа вяра в отсъствието на истинска любов. Но точно отсъствието й превръща хората в онова глупаво и безмозъчно „стадо“, което „овчарите“ толкова усърдно забиват в „сергията“ на „новия световен ред“, подготвен за човечеството. Следователно, най-ефективният метод за унищожаване на техните планове и лично освобождаване от паразитната им мъгла ще бъде пробуждането на истинската любов в себе си, интуитивното познание за която се запазва в подсъзнанието на всеки жив човек, за разлика от нечовеците и техните полумъртви слуги - дегенерати и деграданти, от които особено много се произвеждат сред т.нар „западна цивилизация“, която е проект на сатанински и паразитни сили.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.