сряда, 24 март 2021 г.

С. Юровских за тайната на „златната сфера“ на Ватикана

 Много независими изследователи изразиха своите версии за мистерията на блестящата сфера, инсталирана на територията на Ватикана. Някои изследователи я наричат ​​„окото на влечугите“, които наблюдават всички дейности на този център на съвременния сатанизъм с неговия храм на Луцифер, маскиран като музей. Но има и малко по-различно мнение, което беше изразено от С. Юровских във видеото му "Голата матрица".

Нека да ви напомня, че официално тази структура се нарича „Златната топка“ и тя има най-пряката връзка с факта, че златото на нашата планета е активен елемент не само на съвременната финансова система на „лихвения процент“, но също така й се приписват много удивителни свойства, които бяха обсъдени по-рано. И, очевидно, не случайно, според легендата, Анунаките са били ангажирани с добиването му.

А ето как изглежда версията на С. Юровских, изложена от него във видеото му: „Първоначално с пристигането на паразити на Земята се установи мнението, че златото е скъп метал и че можете да получите всичко за него Това беше направено умишлено, защото златото никога не е било ценено от никого. Но те го направиха толкова ценно и започнаха да го представят като еквивалент на труда, еквивалент на пари заради това, за да го добиват всички, защото паразитите се нуждаят от злато изключително много.

И за какво е това злато на паразита? Златото е единственият измежду често срещаните материали - металите на Земята - който има „кожен ефект“. Техниците ме разбират. Има и редки земни метали, но те са много малко. А златото е навсякъде - на всяко парче земя. Отначало имаше много злато и то не беше ценено, те започнаха активно да го добиват и в резултат на това то беше използвано. А то беше необходимо, за да се създаде „Куполът“, който е около Земята.

Разбира се, този "Купол" може да бъде направен от абсолютно всякакъв материал, например за разтопяване на пясък в стъкло. Целта беше да скрият плътно този малък свят от Създателя. Това изискваше сфера, покрита със злато с дебелина поне микрон. И следователно тази сфера около Земята е позлатена. "Ефектът на кожата" е, че всяка високочестотна вибрация (а именно високочестотна, ниската честота преминава тук) се среща със златото (защото то не се окислява) и се плъзга по повърхността, без да прониква вътре. И се оказва, че сме били не просто в зоната на намаленото внимание на Създателя, а в плътно заключен тесен свят, който няма нищо общо със Създателя. И тук започна пълен хаос.

Образът на тази сфера винаги се виждаше. Това е същата златна „топка“ във Ватикана, която беше представена като просто някаква красива композиция. И това, което виждате вътре в тази „топка“, е желанието на Паразита, т.е. „дигитален свят“. И беше заложен „Заветът на единното небе“. Когато го прочетете, разбирате, че има справедливост, но чрез скриване на този документ и извършване на фалшификации, е възможно чрез този лист хартия (в рамките на хартиената коректност) да уловиш душата в робство. И когато те въведоха „божествен закон“, „естествен закон“, започнаха да се създават тръстове,  започнаха да спекулират с това, започнаха да водят хората в тъмнината и да ги объркват в тези закони.

И сега „Куполът“ е унищожен, макар и не напълно. Но той продължава да бъде унищожаван и вече се озовахме в зоната на влияние на Създателя. Сега „наблюдателите“ вече пристигнаха и всички осъзнават хаоса. Паразитите, кацнали тук в миналото, те са мръсници дори за паразита, който ги е приземил тук. Защото дори той не очакваше такъв хаос. И сега те са като червеи в тиган, опитващи се да се измъкнат, защото за тях е дошло времето за „отчитане“. И в тяхното „отчитане“ всичките ни души са посочени като „мъртви“, а всичките техни души - като „живи“. Виждате колко е интересно: те винаги обръщат всичко отвътре.

Така че „отчитането“ е невъзможно, тъй като те са похарчили цялото злато, което е добито на Земята, към втората "сфера". Първата сфера вече е „издълбана“ и те трябва да избягат, защото това, което са направили тук, не може да остане незабелязано. И те могат да избягат от отмъщение само като създадат свой собствен „дигитален свят“ и примамват душите там, защото те са едновременно източник на енергия, и „консервирана храна“, и роби. И сега в нашия свят има „записване за кацане“ върху тази втора „сфера“, която е „алтернативна реалност“ спрямо нашата жива реалност. За тази цел те дигитализират нашия свят ... "

За тези, които искат да се запознаят по-подробно с тази тема, препоръчвам да гледате видеоклипа на С. Юровских „Голата матрица“ изцяло (https://www.youtube.com/watch?v=d3w45pFcmLU), за да да разберете какви процеси се случват сега в нашия свят. Аз също вече изразих мнението си, че паразитите и техните слуги активно вербуват езотерици, за да се подмамят в тяхната паразитна реалност, в която те ще се „хвърлят“, защото в нашия свят времето на тяхната безпределна власт отмина.

Също така изразих по-рано предположението, че "карантината", в която е попаднала нашата планета, е резултат от създаването от паразитните сили на "силов щит" около нашата планета, чрез който енергиите на Създателя на Вселената проникват много слабо, поради което бяхме „откъснати“ от истинското знание, съдържащо се в енергийно-информационните полета на Вселената. И точно поради това слугите на паразитите ни наложиха фалшивата система от знания и ценности на паразитната сатанинска система. Не самите ние сме потънали в такова скотско състояние, както наетите бърборковци на паразити се опитват да ни внушат, а поради изкуствено създадената липса на пряка връзка между нашето съзнание и Съзнанието на Създателя, което е заменено от измислени религии, както и „официалните“ за паразитната система и нейните слуги наука и история.

Но сега положението на паразитите и техните слуги се промени и те се превръщат в изгнаници не само за останалата част от Вселената, но и за нашия свят. Ето защо те са толкова активни в стартирането на цифровизацията и създаването на виртуална реалност. Ето защо в нашия свят те инициираха развитието на цифрови технологии, средства за комуникация и „добавена реалност“. Филмът „Матрицата“ не е измислица, а е техният план за създаване на единна виртуална реалност и колкото повече вниманието на хората се фокусира върху нея, толкова по-реалистични стават плановете за нейното изпълнение.

Ето защо всички тези компютърни играчки са толкова опасни и особено мрежовите игри, които имитират реалността, както и дебилизиращо съзнанието в социалните мрежи „клипово мислене“. Ето защо паразитите ни подхвърлиха и своите електронни „играчки“, които говорят сами за себе си „ГАД ЖЕ ТИ“ и са доброволна „електронна яка“ на робите на виртуалната реалност - цифровата матрица. И ако искате окончателното превръщане на вас и вашите деца в „батерии“, „консерви“ и електронни роби на паразитите във виртуалния им свят, то продължете в същия дух, като глупаво стадо овце, във виртуалния електронен "щанд", подготвен за вас.

Но знайте, че тези, които остават в нашия жив свят, ще намерят истинска свобода от паразитната сатанинска система през следващите години. И всички „ужасни истории“ и „плашила“, измислени от слугите на паразитите за предстоящите „краища на света“ и „жътва“ са с цел, за да ви отведат в "тоталния електронен концентрационен лагер" на дигиталната матрица. Всъщност в нашия свят предстои тотално „прочистване“ от паразитите и техните слуги, което трябва правилно да се нарече „краят на мрака“ и преходът към нова Ера на Светлината, предсказан от много ясновидци и пророци.

И каквото и да ви пеят наетите бъбриви паразити, каквито и приказки да разказват, предлагайки „спасение“ от този „обречен свят“, това е просто поредната им измама и трик, чиято основна цел е да получат повече „храна", " батерии" и роби за виртуалната реалност, създадена от паразитите, където те и техните роби и слуги могат да продължат да съществуват в изолация от енергиите на Създателя на Вселената.

И тук, в нашия свят, след завръщането на представителите на Висшите сили никой няма право да ви лиши от вашия свободен избор. Но, продължавайки да „висите“ във „виртуална реалност“, вие не само й давате своята енергия, време и здраве, но вие самите ставате неразделна част от нея и в един момент просто преставате да възприемате разликата между обикновената и цифровата виртуална реалност, превръщайки се в вечен затворник. Точно това се опитват да постигнат паразитите и техните слуги. Предупреден - значи спасен! И сега, когато имате познания за действително протичащите процеси в нашия свят, можете да направите наистина свободен и съзнателен избор.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.