сряда, 10 март 2021 г.

Кой е собственик на „черните хеликоптери“?

 Дългосрочните изследвания на явлението НЛО, проведени в различни части на Земята, разкриха още един удивителен факт. Както се оказа, наблюденията на НЛО често са придружени от появата на някакви „черни хеликоптери“ без идентификационни знаци. Тези "хеликоптери" се държат доста агресивно. В някои случаи те преследват (или придружават) летящи неидентифицирани обекти, а в други - пикират при очевидци на НЛО или се носят над тях в полет на ниско ниво, особено когато хората се опитват да направят снимки или видео.

Така един от чуждестранните уфолози О. Крийл отбелязва, че при 39 от 67 случая на наблюдения на НЛО над нивите на фермерите, които той е изследвал, очевидци са наблюдавали „черни хеликоптери“. А ето какво пише за тези странни летящи машини известният руски уфолог, кандидат на техническите науки В. Ажажа в книгата си „Внимание: летящи чинии!“:

"По време на сензационния инцидент в Кеш-Ландрам две жени и дете наблюдават на малка височина светещо НЛО във формата на ромб, придружено от двадесет и три хеликоптера. След преминаването на тази армада всичките очевидци получили изгаряния. Много експерти предполагат, че ромбовидният обект, а също и вертолетите - навярно принадлежат на американската армия. Когато жените поискали да осъдят армията, военните власти естествено отричат това.

Що се отнася до хеликоптерите, те са наистина странни машини. Полицейските патрули и фермерите твърдят, че летят почти безшумно, като правят невъобразими завои. По глухите пътища и на открито те следват колата или пикират до хора, почиващи сред природата. Свидетели твърдят, че на тези „дяволски хеликоптери“ не им струва нищо да летят на зигзаг между дърветата. Уфологът В. Стрейбер цитира случай от своя опит: "Веднъж видях - в присъствието на няколко други свидетели - два такива хеликоптера, летящи ниско над оживена зона; техните витла бяха преплетени в едно - като остриета в машина за разбиване на яйца". Такъв чифтов полет е като илюзия или мимикрия".

И така, на кого принадлежат тези "черни хеликоптери"? В някои случаи това могат да бъдат апаратите на секретни звена, „отговорни“ за явлението НЛО. В други случаи обаче, предвид огромната разлика в технологиите, може да се приеме, че те нямат нищо общо с нашата земна технология. Способността да летят безшумно и да извършват маневри, които са очевидно недостъпни за конвенционалните хеликоптери и, както е описано малко по-горе, чифтовите полети на тези "черни хеликоптери" с преплетени витла.

Но ако това не са устройства, създадени от хора, тогава кой ги е създал? Разбира се, можете да обвините за всичко "извънземните", маскиращи се под земна технология. От гледна точка на извънземните обаче екипажите на тези машини се държат напълно нелогично. Но от гледна точка на една от цивилизациите, живеещи в подземните кухини на Земята, дейността на „черните хеликоптери“ придобива смисъл. Това е имитация на технологията на хората, за да изпълняват тайни мисии, и контрол над планетата, и опити за пресичане на контактите на извънземни посетители с хора, които тези подземни цивилизации смятат за своя собственост.

Възможно е „черните хеликоптери“ да са свързани и с нечовешките зверо-човеци, които тайно живеят сред човечеството, контролирайки дейността на управляващите династии и банкови кланове. На тях служи целият световен „елит“, използвайки останалата част от човечеството като безмозъчно „стадо“, лишено от права и достъп до обещаващи технологии и до „забранено знание“, което освобождава съзнанието на хората. Във всеки случай трябва да се отбележи, че досега нямаме еднозначен отговор на въпроса: „На кого принадлежат„ черните хеликоптери “?“ И това явление изисква допълнително проучване и анализ на случаите на неговите прояви, наблюдавани от хора.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.