вторник, 16 март 2021 г.

Р. Василишин за бъдещето на „черната трансплантология“

 Трафикът на органи е един от най-печелившите видове бизнес в сянка, в който участват дори някои чуждестранни специални служби, включително ЦРУ и неговия клон, СБУ, които са били активно ангажирани и все още участват в използването на сила в подкрепа на трансплантологията в Украйна. И това беше една от основните причини, поради които беше провокиран въоръженият конфликт в Донбас, тъй като по време на въоръжени конфликти „черните лекари по трансплантация“ имат големи възможности за получаване на необходимите органи, тъй като смъртта на много хора може да се отдаде на бойни загуби. И в края на краищата още през 2014 г. „приятелите на украинския народ“ от САЩ, заедно с военния престъпник Саакашвили и с пряката военна подкрепа на ЦРУ-СБУ, бяха замесени в смъртта на изчезналите ранени украински военнослужещи, пропаднали без следа по пътя към болницата.

Но не бива да се мисли, че това е типичен „американски“ бизнес. Той е международен и зад него стоят структурите на глобокрацията - световният „елит“, най-богатите банкови кланове и управляващите династии на Земята. Това заключение се потвърждава от украинския писател Роман Василишин. Ето какво пише за това в книгата си „Свръхновият Завет“, разказвайки за престъпните планове на хибридните нечовеци срещу човечеството:


"Пазарът за "черна трансплантология" скоро ще бъде напълно легализиран и глобализиран. Гражданите ще бъдат принудени по закон да действат априори като посмъртни донори на техните органи. А специални групи от етнически бойци ще отвличат и убиват целенасочено тези от тях, чиято генетична карта отговаря на нуждите на високопоставени и богати клиенти за трансплантация.

Естествено, лекарите на водещите частни клиники за техните "30 шекела" от гешефта предварително и без дори да погледнат ще изписват "Свидетелство за смърт" на всяко определено лице, което е планирано да бъде отвлечено. Ето защо, когато отидете в частна медицинска лаборатория сами или с децата си за пореден път, не забравяйте още веднъж, че изобщо не контролирате и не можете да контролирате по принцип какви изследвания се извършват там с кръвта и тъканите ви.

И аз също ви моля да помните, че най-интимната информация за вас ще се съхранява в ръцете на неизвестни лица, които притежават лаборатории, които, бъдете сигурни, ще ги предават по глобални канали на Запад, където търсенето на донорски органи нараства . Следователно, когато получите резултатите от теста от английска, американска или израелска частна клиника и разберете за себе си, че сте здрави, тогава се радвайте. И разбира се, но не забравяйте, че някой американски гражданин, стоял на опашка за трансплантация на черен дроб, бъбрек или сърце, може да се радва заедно с вас.

Той е щастлив, защото лабораторията на частна клиника изследва кръвта ви за тъканна съвместимост с този американски гражданин и установява, че съвпадението е най-пълно за повечето маркери. И тогава ще ви се случи фалшифициран инцидент и "охраната" на здравния министър набързо ще ви убие като прасе в бутафорна линейка и веднага ще започне да прибира здравите ви органи за изпращане в "братска" Америка, ЕС или Израел, за да ги трансплантират на богати клиенти там.

Друго фундаментално нововъведение ще бъде търговското разпространение на човешки органи за трансплантация наравно с движимо и недвижимо имущество. След много кратко време пропагандата постепенно ще започне да тръби колко е прекрасно, например да дариш бъбрека си, за да спасиш нечий живот. Телевизионните спотове ще заливат ефира и тълпи артисти-пропагандисти ще зоват Стадото за милосърдие. Акцентът в рекламата ще бъде сладкият момент, че даряването на бъбрек ви носи 5000 долара. Първоначално те ще бъдат платени от някаква благотворителна фондация на Пинчук, Гейтс или Карнеги.

После ще има предложение от банките за кредитиране срещу залагане на органите при най-изгодни условия. Лихвеният процент по тях първо ще бъде "нулиран", а системата за връщане ще бъде щадяща. Ще ги наричат ​​„благотворителни кредити“. Повярвайте ми, има хиляди желаещи и принудени да се съгласят на такъв заем - 5000 долара за бъбречен заем. Е, когато хиляди говеда се включат в този бизнес, неплатежоспособните ще бъдат принудително "изкормени".

Отначало това ще бъде красива постановка, за да не изплаши Стадото. А после "спецчастите" ще започнат да хващат масово длъжници, за да ги изкормят без упойка в някаква мръсна оперативна зала, спестявайки от стерилитет и анестетици. Това ще стане обичайно и няма да притеснява никого. И накрая в действие ще влязат депутатите, които ще приемат закон, който ще превърне човешките органи в задължителен обект на обезпечение или отговорност за дългове. Тоест, един ден ще дойде момент, когато държавата ще може да изземе бъбреците, тазобедрената става, окото или дори сърцето за дълговете по "комуналката", дори и без съд.

Съвременните тенденции също ясно показват, че след много кратко време нашите деца също ще бъдат законно обявени за обект на родителска имуществена отговорност и ще бъдат иззети за дългове към банки или комунални монополи, а след това на интернет търгове ще бъдат продадени на осиновители  по целия свят. Бизнесът си е бизнес. Време е да свикнете. И тук гражданите на Украйна имат предимство пред гражданите на Руската федерация, тъй като вече са усетили нежното докосване на „новия световен ред“ по собствената си кожа, докато руснаците все още живеят в мечти. Но опитът е печалба".


И ако руснаците не искат да усетят всички прелести на „новия световен ред“, който световният паразитен сатанински „елит“ подготвя за всички нас, тогава е време да започнем от всички тези „мечти“ и „да се събудим". А националният „елит“ напразно се надява, че служейки на своите господари, те самите ще избегнат „изкормването“ от глобокрацията. Те вече започват бавно да бъдат „изкормвани“ под лозунга „борба с корупцията“, защото в близко бъдеще националните „овчари“ като „междинно звено“ в глобалното управление ще станат ненужни за техните господари. В рамките на „новия световен ред“, с намаляването на „популацията“ на човешките индивиди до 500 милиона души, процесът на унищожаване на човечеството няма да спре, защото дори и най-преданите слуги постепенно ще бъдат заменени от собствениците с по-малко причудливи киборги и биороботи. Всички вие ли искате такова бъдеще за себе си?



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.