събота, 6 март 2021 г.

Как Ротшилдови поробиха Америка?

 Известно е, че в хода на измамна операция на Лондонската фондова борса по време на битката при Ватерло през 1815 г. Ротшилдови успяха да измамят всички големи притежатели на британски акции и, предизвиквайки изкуствен колапс, изкупиха цяла Англия за евтина цена. От този момент нататък Ротшилдови стават истински господари на Англия, а не британското кралско семейство, което е принудено да се вслуша в мнението на представителите на този юдеохазарски банков клан, създал своята финансова империя на територията на град Лондон.

Отне им почти сто години, за да повторят подобен измамен трик вече в Съединените щати със създаването на частна система на Федералния резерв, която придоби контрол над печатната машина на тази страна. В своята книга „Скритата история на невероятно порочната хазарска мафия“ американските изследователи Престън Джеймс и Майкъл Харис пишат следното за това поробване на някога свободната държава:

"Опитите за създаване на частна американска централна банка бяха блокирани от президента Андрю Джаксън, който ги нарече сатанисти и обеща да сложи техния край със силата на Всемогъщия Бог. Гангстерските банкери на Ротшилд се прегрупират и продължават тайно да се опитват да внедрят своята банка на вавилонската парична магия в Америка.

И накрая, през 1913 г. Хазарската Мафия (ХМ) на Ротшилд успява да създаде основната опора вътре в Америка - злият враг на всички американци влиза през портите на Америка: През 1913 г., подкупвайки мошеници и предатели сред членове на Конгреса, ХМ Ротшилд успяват да създадат опора за себе си под формата на незаконен противоконституционен Закон за Федералния резерв, приет в навечерието на Коледа без необходимия кворум. След това законопроектът е подписан от подкупен президент, който е предател на Америка, както и членовете на Конгреса, гласували за закона.

Тогава ХМ Ротшилд създава нелегална данъчна система в Америка: ХM въвежда незаконна противоконституционна данъчна система, за да се увери, че американците са принудени да плащат държавни разходи, одобрени от подкупени конгресмени и марионетни президенти, назначени от финансовите компании на XM.

За XM е лесно да събира пари, за да избере всеки, когото иска, защото ако контролирате банката (тайният фалшификатор), имате пари за каквото пожелаете. Приблизително по същото време XM създава незаконна данъчна система в Америка. Те подкупиха членове на Конгреса за пореден път, за да одобрят Службата за вътрешни приходи, частна колекторска агенция, регистрирана в Пуерто Рико.

Скоро ФБР е създадено, за да защити банкерските бандити, за да обслужват скритите им нужди и да ги предпазват от арести заради ритуалите за жертвоприношения на деца и скандали с педофилия, и да служи като параван за разузнавателни операции в тяхна полза. Имайте предвид, че според Библиотеката на Конгреса ФБР няма официален архив и не му е позволено да съществува или да изписва платежни чекове ... "

И така, ние отлично виждаме как хазарската мафия (ХМ) последователно е действала, за да пороби хората в Америка, използвайки корумпираните конгресмени и президента на тази държава и създавайки правоприлагащи агенции за собствена защита. След всичко това може да се разбере защо американските войски са се присъединили към японската и британската интервенция срещу Съветска Русия. Каква „историческа благодарност“ за помощта по време на Войната за независимост би могла да бъде поискана от поробена държава и колония на банковите кланове на юдеохазарите в лондонското Сити? В крайна сметка, не американските национални интереси защитават войските на тази страна на територията на Русия, а осигуряват ограбването на руските природни ресурси, извършено от юдеохазарските кланове. За същите цели беше организирана британската интервенция на Руския Север.

От този момент нататък американският народ се превърна в „пушечно месо“, използвано за защита на интересите на глобалистките сатанински кланове на световния „елит“. Е, а с цел американският народ вече да не се съмнява в своята окупация, този елит постепенно отне от тях всички конституционни права и свободи под предлог „борба с тероризма“, наложи черен расизъм и диктатура на деградирали сексуални малцинства, като в същото време с пълната фалшификация на резултатите от последните президентски избори в САЩ стана за посмешище на целия свят.

Ще успее ли американският народ да свали игото на юдеохазарските банкови кланове на световните сатанисти, или ще позволи да бъде напълно преобразен в безмозъчно стадо? Мисля, че ще открием отговора на този въпрос през следващите няколко години. В крайна сметка, за да направите първата стъпка към постигане на свобода, първо трябва да осъзнаете самия факт на окупацията на вашата родна страна от враждебна сатанинска сила.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.