събота, 27 март 2021 г.

Как самозванците ни насадиха паразитния стремеж към малоценното

 Сривът на съзнанието на руския народ отне повече от един век на самозванците. Вече показахме доколко слугите на Запада и Ватикана - кралската династия Романови - станаха умели в това. Но заради справедливостта трябва да се отбележи, че те не са единствените в това. Значителна роля в този процес изиграха троцкистите-ционисти, които след отравянето на Сталин отново успяха да завземат властта в съветската държава.

Управлението на тези процеси за налагане на идоли на материалното потребление на руския и други народи идва от един център, който се обслужва от всички врагове на нашия народ. Ето какво пише за това руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си „Сиянието на върховните богове и самозванците“, базирана на диалога му със сибирския отшелник Чердинцев:


"- ... Разрушаването на съзнанието на хората настъпи, след като болшевиките извършиха Червения терор в страната, а зад тях троцкистите, под прикритието на колективизацията и разкулачването, унищожиха най-добрата част от руското селячество до корен. Но "Ершок" се опъна, не остави Ленин и Свердлов да изправят нашите казаци до стената. Забележи, същата идея, като на Мишка Романов. Отново казаците се намесиха. Вината им е, че те наистина обичат Родината и нямат по своята същност склонност към материализъм на съзнанието. Разбираш ли какво се случи? Генофондът на Ориан беше изкуствено изчерпан. И беше изчерпан сериозно, и то не отдолу, а отгоре. Разбираш ли за какво говоря?

- Схванах. Зидарите от революционния обред „Мемфис Мицроим“, представени от болшевиките и троцкистите, се опитаха да изтребят не само руснаците, но и най-добрите от тях.

- Точно! Стар, коварен трик. Използван е отдавна. Отрежете върха и дайте възможност на дъното да се размножава ... Сега разбираш ли защо твоите роднини са полудели? За кратко време са се превърнали в своята пълна противоположност?

- Честно казано, не разбирам.

- Тук сработи колективното съзнание, приятелю. Може да сломи всяка психика. Това е мощен егрегор, силово поле, чието влияние над човек, макар и много упорит, го кара да вярва ... Трябва да си защипеш на носа, че ако човек вземе нещо на доверие, тогава механизмът на генетичното пренареждане се активира. По този начин човешкото тяло на нивото на своята ДНК се адаптира към информационното въздействие.

Разбира се, знаеш, че в Русия най-чудовищният грях беше лъжата. Следователно, от ранните години на нашите деца, ние, руснаците, ги учехме да не лъжат. Винаги да казват истината и само истината. И ние ги научихме на това. В по-голямата си част руснаците презират лъжите. Ако лъжат, то е само в краен случай и за дреболии. Да лъжеш в голям план - езикът не се обръща. Именно на това ни хванаха бандитите. Логиката е проста. Ако вие самите не сте фен на лъжата, тогава волю-неволю започвате да вярвате, че другите хора са същите. Ето защо западняците винаги са се подигравали на руснаците заради тяхната лековерност, това е сериозен проблем! Тя е ключът към програмирането на нашата психика. Сега виж как се случва всичко.

И старецът на един празен лист хартия изобрази или пеперуда, или водно конче. И нарисува няколко вектора под своя шедьовър.

- Знаеш ли защо това насекомо има такава форма и специфично поведение, присъщо на него? Тъй като от раждането до пълното узряване то се контролира и изгражда от информационното поле на Вселената. Показах го с вектори. Ако някое сухоземно същество, от кит до бактерия или дори вирус, е изолирано от космическия информационен поток, тогава ще получим безформена белтъчна неадаптирана маса. Това е влиянието на Рода върху жизнените процеси на Вселената.

Древните са знаели много добре как се прави това. Тези съвременни генетични бърборковци не разбират нищо, но са си представили, че са измислили човешкия генетичен код. Те откриха гени, които са отговорни за "тухлите". Всъщност за строителния материал, от който е направено тялото. Но такъв материал е присъщ не само на човека, но и на всички живи същества. Протеините, мазнините и въглехидратите са донякъде сходни навсякъде, особено протеиновите структури. Както знаеш, няма много от тях. Бактериите, насекомите, рибите и други гръбначни имат протеини не повече от две дузини. Така че на нивото на строителния материал нашите тела и телата на змии, риби, влечуги са подобни. Разликата е в организацията на поведението. Тук между тях и нас е цяла бездна! Знаеш ли в какво е глупостта на нашите генетици? Те са си представили, че гените за строителни материали също регулират и поведението.

- Но ако е така, тогава човешкият геном все още не е дешифриран.

- Разбира се, че не е! Чу ли какво измислиха специалистите? Че 99% от човешката ДНК са генетични боклуци? Защо така? Защото те дешифрираха 1% от ДНК, отговорна за строителния материал, и решиха, че това е всичко. Проблемът е, че тези идиоти не познават общите закони на Вселената, въпреки че се считат за академици. Ако ги познаваха, тогава 99% от гените никога нямаше да бъдат наречени боклук. В крайна сметка в природата няма нищо излишно. Всичко си има предназначение. И така, тези 99% от генетичния материал, който академичните учени смятат за боклук и е отговорен за вътрешната организация. Благодарение на този генетичен материал човешката душа взаимодейства със своята централна нервна система. Но все още не говорим за душата, а за влиянието на информационното въздействие върху ДНК на човек. Виж го, и ти имаш нужда от това.

И старецът нарисува ДНК с форма на змия на друг лист хартия и постави острани четири легнали елипси.

- Какво е това? - попитах.

- Тук имаш ДНК верига. А това, - показа елипсите, - са вълнови трансформатори с информационно влияние върху генома. И върху гените, отговорни за синтеза на протеини и така наречения генетичен боклук, който е отговорен, както вече разбра, за психичната организация на човек. В допълнение, вълновите трансформатори също са вид защита срещу негативна информация. Не върху ДНК, а първо върху тях необходимата информация идва от космоса. Тук тя се филтрира и преобразува във високочестотни електромагнитни трептения. Информационните потоци могат да бъдат от всякакъв вид: полеви или, както ги наричат ​​сега, торсионни, звукови, визуални или фигуративни. Всички те се превръщат във високочестотни електромагнитни вълни. Спомняш ли си, че наскоро говорихме за ефекта от псуването върху човешкия геном? Звуковите вибрации се улавят от вълнови трансформатори и се преобразуват в различен вид енергия. Тази енергия вече не изгражда, а унищожава гени, причинява мутационни процеси в тях.

- И какво място тук има вярата, за която току-що говорихме? - попитах.

- Енергията на вярата е най-пряко свързана със случващото се. Факт е, че без вяра в нещо, вълновите филтри, които запазват генома, работят с пълен капацитет. Те предават информация под формата на електромагнитни вълни към ДНК, но дозирана и в толкова отслабена форма, че тя не нарушава генните структури. Хората казват за такъв поток от информация: "Кучето си лае, но керванът си върви". Но ако енергията на вярата започне да действа, тогава всичко се променя драстично. Вярата блокира вълновите филтри. И те са принудени да прехвърлят в ДНК цялата енергия, получена отвън под формата на високочестотни електромагнитни трептения. Когато човек не вярва на нещо, той по този начин предпазва своя ДНК апарат от унищожаване. Когато вярва в глупости, тогава той е „свършен“. Неговата генетика претърпява мутации и той се превръща във фанатик.

- Нещо подобно се случи със семейството ми - въздъхнах, спомняйки си вярванията на баща си и майка си. - Баба ми смяташе, че и двамата са луди.

- И това е наистина лудост. Само че не пълна, а частична. Виждаш ли, това е провал в едно нещо. Мога да ги разбера, твоите роднини. По време на войната - глад, след войната - отново глад. Утежнява се положението и по времето на възстановяване на разрушената икономика. Хората са работили денем и нощем, но само са мечтали за бял хляб ... Тук в съзнанието им се е появило убеждението, че основното нещо в живота е да бъдеш сит. Те не се замисляли, че всички трудности в страната са създадени изкуствено от самозванците. Всички тези революции, войната, ти ме разбираш ...

- Трагедията на нашия народ през XX век организирана ли е с цел промяна на генетичния му код?

- Не само. Самозванците винаги правят „вилица“, преследват няколко цели наведнъж. Няма да изброявам всички. Но промяната на нашата генетика беше една от основните им цели. Спомни си реформите на плешивия гад. При него медиите говореха само за материално благополучие. Те крещяха за достигане и изпреварване на САЩ. Само че американците ограбват целия свят и яздят за сметка на това, като сирене в масло, а Хрушчов, напротив, изнасяше всичко от страната. Уж за да покажем колко сме богати. При него СССР захранва Африка, Латинска Америка и Югоизточна Азия. Имай предвид, че едновременно с крясъците за материално благополучие имаше и обир на собствената държава. Пропагандата насочи вниманието на гражданите към материални блага, а в магазините - можеш да играеш с топка! И със заплата - мизерия.

Негодникът е извратил основния закон на социализма: „на всеки според работата му“. На работниците се даваха дажби като на роби. И никой не се интересуваше кой колко е заработил. Какво е това, ако не технологията за пренасяне на човешкото съзнание в чисто материален план. Милиони и милиони са попаднали в този капан. Особено тези, които са преживели в собствената си кожа какво са нуждата и гладът.

Но да се върнем към нашата тема отново. Сега знаеш колко важна е институцията на вярата по отношение на преструктурирането на нашия геном - най-непосредствено. Помниш ли какво каза умният Декарт: „Не трябва да вярваш в нищо, трябва да се съмняваш във всичко“. Очевидно този философ интуитивно усещаше проблема. Но въпреки че вярата има магически свойства, въпреки че включва мощен енергийно-информационен мост от вълновия генен трансформатор към ДНК, тя все пак не ускорява реакциите на пренареждането на гените. За да се промени генетичният код на човек, отнема известно време. Около седем години. Ако процесът е започнал, след седем години - човекът е изпечен. Пред вас е фанатик, който сляпо вярва в глупостите, които са му вложени. Истински биоробот. Пример за биороботи са нашите християни. Всички те са фанатици. Помниш ли какво изискват техните проповедници в проповедите си? Вяра и пак вяра! Нищо друго, но какъв ефект! Пълно преструктуриране на генетичния код.

Но, както казах, такъв процес, естествен и спонтанен, отнема седем години. Това е доста дълъг период от време, необходим за заместване на всички протеинови структури в човек. Ясно е, че това състояние на нещата не устройва кукловодите. Твърде дълго за чакане. Следователно, паралелно с размотаването на вярата в човек, тъмните също свързват неговата воля с процеса на самоунищожение. Какво е воля? Желанието на човек със сигурност да постигне нещо. А сега си представи какво се случва. Човек приема информация и започва да вярва в нея. И тогава волята му автоматично се включва. Иска да получи това, в което е вярвал, възможно най-скоро. Какво е пред теб, конгломерат от вяра и воля? Как се нарича?

- Намерение - предположих аз.

- Да, намерение. Включена е магията на намерението, която ускорява процеса на дегенерация на генофонда стотици пъти. Как ти харесва това?

- Катастрофа - съгласи се специалистът по генетични пренареждания - най-лошото е, че човекът, който е променил генетичния код, сега го предава по наследство. Това искат от нас, хората от бялата раса. Това е цялата тайна на лудостта и не само на твоите роднини, но и на милиони други".


Както можете да видите, безумната пропаганда на малоценното и „златната американска мечта“ през 90-те години беше само последният акорд на хилядолетната операция за промяна на съзнанието на руския народ и въвеждане в него идолите на материалното потребление, които неизменно водят до деградация до полуживотинско ниво. Точно това се е случило сега със западната цивилизация, която все повече напомня на Римската империя в последните й дни и всичко това сега сериозно ни заплашва и нас. А засилените природни бедствия са първият знак, че висшите сили вече са започнали тотално „почистване“ на нашата планета от всякакви паразитни мръсотия и гнилоч.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.