неделя, 21 март 2021 г.

В. Шемшук за глобалната катастрофа, която задкулисието ни подготвя

 Изследователят на езотеричните знания В. Шемшук смята, че основната причина за началото на климатичните и метеорологични аномалии, както и вулканичната и тектоничната активност, е изместването на оста на въртене на Земята, което в бъдеще може да доведе човечеството до истинска катастрофа. Само че причината за тази катастрофа не се крие изобщо в космическите фактори, както учените се опитват да ни обяснят, а в престъпната дейност на онези паразитни сатанински сили, които също се наричат ​​задкулисие.

Ето какво каза той по време на речта си по славянското радио преди няколко месеца: „И днес виждаме, че сега има огромна прецесия на Земята, тоест, оста на Земята „виси“. Има много огромни многокилометрови пукнатини като в дълбочина, така и в ширина и дължина. И това върви по цялата Земя. Просто се говори малко за това, но това се случва, защото силите на Кариолис, други сили, които са свързани с тази "изпъкналост" , те водят до тези пукнатини.

Съответно ни очакват всякакви катаклизми и земетресения. Много вулкани и супервулкани като Йелоустоун и други, които вече са открити около тридесет, всички те вече започват да се "събуждат". Освен тях, разбира се, просто вулканите се „събуждат“. И всичко това се дължи на факта, че прецесията на Земята започна да се проявява много силно. Можете да погледнете небето в Северното полукълбо и да видите, че месецът е или нормален, или лежи като „люлка“. И това се наблюдава само, когато човек е на екватора.

Но ние не сме на екватора и това предполага, че Земята на мястото, където сме, се обръща (поклаща се?) и достига нивото на екватора. Казват ни, че прецесията на Земята е само 200-300 километра. Но в действителност реалната прецесия е поне 10 000 километра. Поради това имаме „люлка“ в небето, поради което имаме пукнатини в Земята и всичките екологични проблеми. Сезоните се сменят в рамките на седмица или две седмици, защото първо се оказваме на Северния полюс, след това на екватора.

Какво причини всичко това? Буквално съвсем наскоро научих, че за нас се подготвя нова ос на въртене на Земята, която ще премине вътре в триъгълника Витлеем - Йерусалим - Мека ... ".

Според В. Шемшук изместването на оста на въртене ще предизвика силни катаклизми, които могат да доведат до експлозия на атомни електроцентрали, които според инструкциите на задкулисието са били специално построени на места с геоложки разломи. И тази катастрофа може да унищожи цялото човечество като цяло. В същото време самото човечество допринася за това изместване на Оста на Земята, тъй като след насаждането на постведически религии на човечеството, то спря да се моли на свещения Север, където се намираха планината Меру и Оста на света - многоизмерен портал, който някога се е намирал в самия център на Арктида-Хиперборея.

Следователно, в древната православна ведическа традиция всички молитви се извършвали по посока на север, което осигурявало стабилността на оста на въртене на Земята над Северния полюс. Сега задкулисието иска да премести Оста на света към „свещените земи“ на мюсюлмани, християни и евреи, за да упражни контрол не само над нашия свят, но и над основния многоизмерен портал към други светове. И успоредно с това - да решават плановете си за намаляване на населението на Земята.

За тази цел на изместване на земната ос са създадени всички аврамически религии, които пренасочват вниманието на хората от свещения Север към нова точка на Земята. В. Шемшук обяснява подобния ефект на молитвите с образуването на звукови солитони по време на молитва, които летят в тази посока, в която са изпратени от поклонниците. Когато се концентрират на едно място, те създават голямо въртящо се психополе и звуково поле. Именно тези полета причиняват въртенето на оста на планетата, захранвайки съответните егрегори.

Като друга причина за увеличаването на броя и силата на природните бедствия В. Шемшук посочва отрицателните емоции и чувства на хората. Особено силните катаклизми причиняват войни, революции, бунтове и други насилствени действия. Рьорихови бяха доста наясно с тази особеност на човешката психика. Задкулисието специално организира негативни събития в живота на човечеството, за да се предизвикат изблици на отрицателни енергии у хората. Но хората могат да започнат да контролират своите емоции и чувства. Така че да бъдем или да не бъдем в замислената от задкулисието за нас глобална катастрофа, зависи от нас самите.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.