сряда, 21 септември 2022 г.

Нови свидетелства за войната на клановете

 Вече могат да бъдат обобщени резултати от кокретни събития, започвайки от миналата година. Тук ще изтъкна, че е препоръчително да прегледате пак два постинга, посветени на събития от м. април 2021 г. - Парадът на мумиите в Кайро - пореден окултен ритуал? и Трансплантация на душа

Сега ще изтъкна само забележимите следи в цифрови кодове на илюзорната матрица. И така - през нощта на 3-ти срещу 4-ти април се състоя "златен парад на фараоните". Те бяха пренесени в новото здание на музея на Кайро. Бяха извозени 22 мумии - от тях 18 на царе на Египет и 4 мумии на царици. Но да не забравяме, че в този момент те бяха приветствани (на практика - с поклон) от египетксия президент Абдул Фатах Саид Хусеин Халил Аз-Сиси. Към момента на това шествие той е бил на 66 навършени години. А неговата рожденна дата също е много интересна - 19-11-1954 г. По този начин той стана 23-ти "цар"на Египет, участник в този парад. И тук по кодовете всичко съвпадна, а кодът бе уравновесен от гледна точка на деление между царете - те стават 19, плюс 4 царици.

След 6 дни бе обявена смъртта на херцог Филип Маунтбатън - съпругът на Елизабет II. Той умира на възраст 99 години, но кодовете в този случай са толкова силни, толкова фантастични, че няма как да са случайност. И така - той умира на 99 години в момент, когато му остават 9 месеца до навършването на столетие. Това се случва на датата 9-04-2021 г., а 9-ти април е 99-ти ден от годината. Именно на този ден е трябвало да се състои кръщенето на един от правнуците на Филип - по каноните на Англиканската църква всички монархични особи биват кръщавани на възраст 3 месеца. Но във връзка с настъпилия траур кръщенето бива отложено. 

Всички тези събития се случваха по време, когато старите матрични кодове работеха безпроблемно за илюзорната матрица. Но какво се случва сега? Това, което наблюдаваме понастоящем се явява ярко потвърждение на теорията, че войната на системните адепти (разделени на 2 лагера - привърженици на старите концепции и кодове и тези, които са радетели за активацията на резервните такива) фактически достига своя апогей. 

Обявената смърт на Елизабет II не е случайна, а първият особен сигнал, че това събитие предстои да се случи, бе повредата в часовниковите механизми на Биг Бен, известен също като "Кулата на Елизабет", понеже тази кула бе преименувана в чест на 60-годишния юбилей от управлението на английската кралица. Отначало стрелките само показвали неточно времето, след което те спрели (или някой ги е спрял) и едва след ремонта те били задействани отново. Може би сте срещали версията, че когато в даден дом стрелките започнат да се чупят или да спират - това е много лош знак. И ето - според представената версия, на 8-09-2022 г. Елизабет II напуска земния си "скафандър" на възраст 96 години. И тук е нужно да се направи паралел - въраст 96 години и височина на "Кулата на Елизабет" - 96 метра. Отново тези кодове, които се явяват числово изражение на ин-ян. 

Изниква въпрос - а къде тук има пример за резервните кодове, тъй като имам подозрения, че тези събития се случват по знака на кода 88, който започна да се проявява след началото на военния конфликт от 24-02-2022 г. А 88 е личен код на Владимир Путин.

И така - знаем, че адептите на новата верига от кодове са старирали своя център по управление на програмите в ново място. Основните управленски вектори преминаха на територията на съвременен Китай. Разбира се, във всяка страна и регион се намират адепти на тези нови кодове и програми. Войната протича на територията на всяка една държава. Това се вижда по тези знакови смърти, самоубийства, а главно - именно след активирането на кода 88 в рамките на военния конфликт в Украйна, започнаха да се случват такива събития като смъртта на Леонид Кравчук (88 години), Станислав Шушкевич (също 88 години), Михаил Горбачов (91 години).

Защо считам, че Елизабет II е напуснала скафандъра си по код 88? Защото тук не е нужно да се има предвид 9-ти месец по общоприетия международен календар, а е нужно да се отчете по лунния китайски календар, според който новата година настъпи на 1-02-2022 г. и лунния цикъл за този момент е точно 8-ми, т.е. тя умира на 8-мо число от 8-ми лунен цикъл. И това навежда на мисълта, че това събитие е удар по върхушката на елита от адепти на старите кодове. Ударът е от страна на така да се каже тези "революционери", които сега се стремят да променят тези кодове. 

Но въпреки това, английският кралски двор се старае да отиграе и задържи това събитие по старите кодове. Свидетелство за това е обявяването на новия английски крал, което се случи на 10-то число, 9-ти месец. Събитието би следвало да се случи още на 9-ти, но явно преднамерено е било преместено за 10-ти, което е съботния Шабат. Бившият Уелски принц стана Карл III. Странен е и изборът на това име, тъй като по официални източници то не е било използвано от кралската фамилия от 17-ти век насам. Да обърнем внимание на датата на събитието - 10-ти ден на 9-ти месец. В числово изражение - 910 или 91. Направете връзка с обявената дата за погребението на английската кралица - 19-ти октомври. Отново този код 19 или 91. Това е почти техен семеен код и той е прописан в такъв символ на самодържавието на Англия, какъвто е английската корона. Нейното тегло е 910 грама - пак код 91. Натрупаха се поне 3 "съвпадения" - тегло на английската корона, дата на обявяване на новия английски крал и дата на погребение на неговата майка. 

В тази връзка има интересни подробности за самото веществено изражение на властта - въпросната корона. Характеристиките й: тегло - 910 грама; на нея има 2868 елмаза, 273 перли, 17 сапфира, 11 изумруда, 5 рубина. Сега да видим дали тук има матрични кодове.  5 рубина и 11 изумруда - тук стъпката за нарастване на скъпоценните камъни е числото 6. След това имаме 17 сапфира - отново стъпка 6 (втора 6-ца в този код). По нататък - 273 перли. По уравнението, което прилагаме до момента, е нужно от това число да извадим 17-те сапфира, така получаваме 256 - а това е 8-кратно повторение на код 32. И така - до момента имаме 6, 6 и 32-кратно повторение на числото 8 (което в обърнат вид адептите на системата са наложили като знак за безкрайност). Стигаме до 2868 елмаза, тук трябва да изчислим всички предишни значения по камъните, т.е. да извадим от това количество 273 перли, 17 сапфира, 11 изумруда и 5 рубина. Получаваме доста интересно число - 2562. Това 427-кратно повторение на числото 6, а това е много важно. Сега тук ще влезе в действие и квадратът на Сатурн. В него 427 е ъгловото обозначение на т. нар. "ход на коня", с чиято помощ преди бе изчислен изходния галактически код, съдържащ се в този квадрат, както и изменения код на илюзорната матрица, който се изчислява по същия принцип. 



Сега можем да констатираме следния факт - че в символа на самодържавието на Британската империя се съдържа код 666, със символ на безкрайност. По този начин, адептите на системата, поддържащи старите кодове, останаха без своята официална глава. Разбира се, на сцената се появи Карл III, но ударът е много силен и мощен. 

Всичко, което се случва сега, спомага за тяхното проявление. Тези кодове стават все по-очевидни, а действията им - по-разбираеми“ Те сами се осветяват. И принципно за нас самите не е толкова важно кой от тях ще победи в тяхната вътрешна борба. От тази ситуация трябва да извлечем максимална полза - да разберем повече за тях, по-добре да разберем как действат тези технологии и как можем да ги спрем.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.