петък, 16 септември 2022 г.

Дисни пусна първия анимационен сериал за приключението на антихриста

 Дисни пусна новия си анимационен сериал, който проследява живота на млада тийнейджърка, която открива, че е хибрид между човек и сатана.

Сериалът, озаглавен „Малкият демон“, се развива 13 години след като Дяволът забременява самотна, „съпротивляваща се майка“, което води до раждането на дъщеря им Криси антихриста.

Disney Plus Informer описва шоуто като „анимационна комедия с участието на Дани Де Вито и Обри Плаза“. Изминаха 13 години, откакто сатана ги забремени, а съпротивляващата се майка Лора и нейната дъщеря антихрист Криси се опитват да живеят нормален живот в Делауеър. Обаче те постоянно са възпрепятствани от чудовищни ​​сили, включително сатана, който жадува да попечителства над душата на дъщеря си.

Казват, че в сериала има демонично магьосничество, езически ритуали, море от кръв и секс.

"Малкият демон" не е първият сериал на Дисни, който насърчава сатанизма. През 2020 г. компанията представи първото си бисексуално дете като главния герой на детския сериал Owl House, създаден от Dana Terrace.

Историята проследява 14-годишно бисексуално доминиканско-американско момиче, което се опитва да стане вещица, след като се натъква на портал към Царството на демоните, където се сприятелява с непокорна вещица.

Little Demon започна стрийминг на Disney+ в Австралия и Нова Зеландия в сряда, 1 септември.

caldronpool.com



Коментар: Както отбеляза английският икономист Джон Мейнард Кейнс преди повече от сто години, търсенето създава предлагане. Следователно, ако много хора се интересуват много от темата за демони, вампири и така нататък, Холивуд ще направи филми, за да отговори на това търсене. Това е нормално.

Проблемът обаче е, че Холивуд посвещава поне 25% от продукцията си на различни видове демони и демонични хибриди. Само нашумели и скъпи сериали по тази тема напоследък бяха пуснати около двадесет. И това е доста странно, защото преди 50 години за демони или вампири правеха по един филм на година и всички фенове на темата бяха доволни. Но сега това явно е манипулирано.

И така, сега виждаме нещо ново - за приключенията на Антихриста вече правят сериали за деца. А това не се вписва в закона за търсенето и предлагането. Децата изобщо нямат търсене – или гледат това, което родителите им позволяват, или това, което показват по телевизията. Какво търсене може да има от малките човечета, които едва са се научили да говорят?

Всичко това изглежда много странно и може да се помисли, че децата вече се подготвят предварително за съжителство с демони на планетата Земя. Засега, разбира се, не е много ясно кога демоните ще свалят маските си и ще блеснат с люспи и рога в новините, но явно този момент няма да закъснее, така че следим развитието на събитията.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.