четвъртък, 15 септември 2022 г.

Психотронни технологии и импланти на специалните служби - 1

 Индийските Веди споменават такива видове оръжия като:

Моха - оръжие, което води до загуба на съзнание;

Твашар е средство, което създава хаос в редиците на врага;

Мурччадхана - една от петте стрели на Кандарпа, водещи до изключване на възприятието;

Маядхара - велика илюзия

Мали е оръжие, което държи или връзва.

Махамая е великата магическа илюзия или оръжие на измамата.

Модана е опияняващо оръжие.

Видядхара - оръжието, което води до възторг

Вилапана - оръжие, което предизвиква разкаяние

Винидра - оръжие, което причинява сънливост

Дхармапаша - оръжие, способно да върже врага

Кандарпа - оръжие, което възбужда сексуално желание, кръстено на бога на любовта Кандарпа

Нандана е оръжие, предизвикващо радост, използвано от Видядхарите.

Нирашя е оръжие, което лишава смелостта.

Прашвапана е оръжие, което предизвиква сън.

Ракша - оръжие на демони, което унищожава късмета, смелостта или живота на врага

Сауманас е оръжие, което засяга ума.

Свапана - оръжие, което ви приспива


Колкото и приказно да звучи всичко, много видове тези оръжия се използват и до днес. Други бяха „преоткрити“, защото всичко ново е ... добре, нали разбирате

Откъде идват методите за потискане на съзнанието?От информационните полета, разбира се, но не без участието на личния интерес, желанието за власт и други болни фантазии. Би било наивно да се мисли, че ако такива прости технологии като хипнозата и техно-магията са започнали да се овладяват сега, те не са били известни преди. Сивите бълват идеи, специалисти и други любители на изкуството ги въплъщават. Има и други цивилизации, които са с хиляди години по-стари от нашето ниво (именно нивото, защото цивилизацията на земляните е с десетки милиони години по-стара от официалните версии, просто нивото на развитие постоянно скача), които са много успешни по този въпрос, тоест от информационните полета на тяхната технология е възможно да се чете още по време на Инквизицията, ако не и на Христос. И на земята винаги е имало магьосници, способни на това, въпреки че са се наричали по различен начин - от свещеници и тамплиери, до екстрасенси и служители на ФСБ, въпреки че самата възможност за подобно четене е вродено право на всеки човек. Ние считаме хора с такива характеристики за избрани, а нашите предци биха могли да направят много повече. Нека поговорим за последното днес.

Между другото, инквизицията не просто разчленява и измъчва хората, тя умишлено осакатява енергийните центрове (чакрите), по-специално третото око, така че способностите на същите тези предци да не се върнат след прераждането. И всички светии добре знаеха за кого работят. Поне тези, които са изтезавани по мазетата. И анатемата, всъщност, не е отлъчване от църквата, а отлъчване от РОД, загуба на хилядолетни връзки, знания и корени, от които милиони хора все още не са се възстановили, но сега не става въпрос за това.

Днес ще говорим основно за потискане на съзнанието чрез зомбиране, медии, радиация, поставяне на фини импланти, пренасочване на вниманието към разсейващи неща (не съпътстващи развитието на съзнанието), както и заместване и изтриване на паметта. Това се прави не само от земните спецслужби, но и от техните куратори от фините планове, но за последните ще говорим по-късно.

Например, има специални радари за хора с определено ниво на осветеност. Веднъж попаднал на такъв радар, човек започва да се подлага на определено ниво на обработка, което се отразява на качеството на умора, замъглен ум, апатия, депресия и дори мисли за самоубийство. В някои случаи това може да допринесе и за установяването на демонични същества, които потискат личността до 80-90%, правейки човека агресивен и неадекватен.

В допълнение към вече добре познатите HAARP и GSM облъчватели, един от най-често срещаните видове облъчване на пролетариата са рамки за метални детектори на летища и гари, които станаха широко разпространени след известните събития във Волгоград.

Системата работи по отдавна установен и перфектно работещ метод - създава прецедентен проблем, изчаква реакцията на обществото (в 99% това е чист страх и мания за тероризъм/сигурност), след което предлага решение в под формата на определени санкции, засилени мерки и други старчески закони. Подложена на масиран медиен натиск, самата публика иска да ограничи свободата си и да осигури допълнителна сигурност по всякакъв начин, само и само фанатиците да бъдат обуздани. Разбира се, всяка такава операция има няколко целеви нива и вериги за взаимно свързване.

Четем по темата: Je suis Charlie de Gaule или как тайните служби помпат реалността с енергията на страха / Простата и чиста истина или накратко за Глобалния Предсказател

Историята с рамките е един от най-ярките примери, в който не само местните власти успяха да съкратят бюджета за артефакти, които не бяха особено използвани (и често изобщо не работеха), но и специалните служби успяха да вкарат своите 500 копейки. Факт е, че рамките са част от мрежата за проследяване на движението на определени лица, които попадат под установените критерии, и изобщо не трябва да работят според заявената си цел - на фино ниво те са включени в мрежата. . Е, като средство за потискане на ума, разбира се, те също могат да работят. Всъщност рамките са същите GSM кули, само подредени малко по-различно.

Кули. Откъс от сеанс

Въпрос: Каква е причината за силните главоболия на К.? Сякаш нажежена пръчка минава през уискито ... От кулите, които са до къщата ли?

О: Идваше болка от жиците. Кулите са навсякъде, навсякъде, има радиация. Засяга всички в различна степен. Някой не се чувства, някой губи съзнание, някой има силна болка, някой става много агресивен.

Въпрос: Трябва ли да се отдалеча от тези кули? Те са почти навсякъде в Москва, има ли методи за защита? Има теория, че ако обшиете апартамент със специална жица, това ще помогне да екранирате апартамента?

О: Ще помогне малко. Тези със силна чувствителност все още ще се чувстват. Въздействието е минимално, когато умът е бистър, това е най-добрата защита.

Дори паметниците и мостовете са пространствени излъчватели на психотронни вълни. Колкото по-голям е обектът, толкова повече той предава/усилва. Паметникът на Петър в Москва, например, е издигнат с причина (уж не е бил търсен от никого)

От външни източници:

Основният принцип на психотронните оръжия е модулирането на честотите на електромагнитното поле, съответстващи на определени ритми на човешкото тяло. Тези принципи включват както най-простата модулация на звукова вълна, излагане чрез мигане на светлина и т.н. на постоянна честота, съответстваща на определено общо състояние на човек, до пълен контрол и наблюдение на умствената дейност на човека.

Изследванията в областта на психоекологията - комплекс от научна информация за поведението и състоянието на човек в информационната среда и практически методи за тяхното коригиране получиха две основни направления:

Импланти:

По време на сеансите ние често намираме и премахваме връзки в метрото и на други места, които работят от 50-те години на миналия век (такива връзки все още не са намерени на нови метростанции). Приличат на стиймпънк машини с бормашини и прорези. У някои хора в метрополиите могат да намерят десетки такива, въпреки че много от тях вече не се обслужват от специалистите, понеже по-фините технологии са налични от дълго време.

Имплантите са дело на специалните служби, между другото, а не някакви лудории на самотни магьосници, тоест технологията съществува поне от времето на Сталин. Много са поставени на входа на метрото, усещането от тяхно въздействие е като натиск, стягане, болка или истинско "пробиване" на главата. Те пускат внушения или просто изкривяват мислите, натрупват стрес, правят човека ядосан и неконтактен. Оттук и психологията на пиковите часове - "животът се разпада, необходимо е да се съборят". Те също изтриват паметта за прочетените книги, ако не се вписват в желания списък. Списъкът е пряко свързан с устава на партията от онова време. Всичко това се допълва от множество рояци същества, живеещи в подлезите.

Наскоро беше открит този тип импланти:

По време на сесията връзката постоянно се разкъсваше, решиха да се пренасрочат. На следващата сесия започнаха с почистване на къщата на подопечния. След като премахнахме 1001 есенции и няколко портала от апартамента, попитахме пазителя защо връзката е прекъсната.

Те показаха, че точно в контактите има буболечки, свързани с централния, който се намира на ел. таблото във входа. Буболечките реагират на силни вибрации на мозъчна активност и изключват електричеството или интернет. Да отидем да търсим по-нататък.

Показаха екип от петима електротехници. Те пристигат, когато изблиците се повишат над зададеното ниво. Те могат ръчно да изключат електричеството в цялата къща. От петима трима са напълно пияни. Двама миришат на алкохол, но трезви като стъкло. Тези двамата се разхождат из къщата и използват сензорния метод, за да сканират от кой апартамент идва пръскането. В тези апартаменти, където изблиците излизат извън мащаба, от външната страна на вратата се поставя нещо като кръгъл чип. Фино, разбира се. Чипът също реагира на изблици, но този път започва да гаси съзнанието на самия обитател. Тоест, веднага щом започнете да „мислите за възвишеното“, веднага идва автоматичен сигнал за потискане. В същото време пристига нещо като сонда-чиния и запушва канала с Висшия Аз. Веднага след като изблиците намалят, сондата се отдалечава, но не далеч.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.