сряда, 28 септември 2022 г.

Психически вампиризъм

 Като важен аспект от Закона за привличането, искам също да засегна темата за "психическите вампири". Всички знаем мита за вампирите, които смучат кръв от жертвите си и ги превръщат във вампири. Въпреки че има известна истина в този мит, той може да се разглежда и като метафора.

Най-лошите вампири, които можете да си представите, не са непременно тези, които смучат кръвта ви, а тези, които изсмукват вашата енергия!

Всички сме ги преживели и това винаги е травмиращо. Знаех за съществуването на такива хора от малък и ги избягвах, доколкото можех, след няколко ужасни срещи с тях. Те са малко на брой - може би 5-8% от цялото население на Земята, но щетите, които нанасят на околната среда, са толкова опустошителни, че изглежда, че са много повече.

Майкъл Царион е изследовател като мен, който веднъж написа доста кратка, но много подходяща статия за психическия вампиризъм. Когато напоследък попадам на хора в живота си, които изглежда имат проблеми с един или повече от тези вампири, винаги съм им давал копие от тази статия и тя винаги е взривявала ума им и им е помагала в процеса на преодоляване на такива лоша ситуация.. След като осъзнаят какво е това, повечето хора са готови да предприемат стъпки, за да се откажат от такива хора или, ако става въпрос за член на семейството, те ще могат да излязат с определени идеи, за да се справят със собствената си уникална ситуация.

Статията е толкова кратка, че ще я публикувам тук за улеснение на читателя. Надявам се това да помогне на тези, които са в тази ситуация

Вампиризъм.

Колко знаете за хората, които смятате, че познавате?

Вашите емоционални пристрастявания към любимите ви хора ви заслепяват за истинската им природа. Ако да - до каква степен?

Няма приспособление или измервателен уред, който да ви каже кога потенциален вампир или екстрасенс изсмуква енергията ви... Единственият начин да разберете, че сте атакуван, е когато започнете да се чувствате като глупак без причина. Без причина сте атакувани от депресия и безнадеждност, без причина се появяват лоши сънища, лошо настроение, без причина започват да привличат негативни събития в живота, започвате да се съмнявате в себе си, в Бог, в съдбата си, в разума си, за няма причина, започвате да мислите, че всичко е ВАША СОБСТВЕНА ГРЕШКА... Е, може би е така, или може би има още какво да научите...?

Да, няма физически измервателен уред с циферблат, който да показва червено, когато сте изцедени и претоварени от другите... но има един вид измервателен уред, който е с вас, откакто сте се родили... ЧОВЕШКАТА ИНТУИЦИЯ... подсилена от тези видове диагностика, като вибрационна кинезиология, със здравословна доза ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, за да започне всичко да има смисъл. Не всички живеят в Трансилвания и не всички носят черно...

Утвърдените психоаналитици бяха разочаровани от тези пациенти, чиито проблеми изглеждаха неясни и непреодолими... Да, те опитаха всичко с традиционните теории за личната отговорност и че ние създаваме собствената си болест... и всичко това.

Това са важни теории... но познайте какво?

След като не стигнаха до нищо, няколко умни психолози оставиха учебниците си и свалиха очилата си и зададоха на тези нещастни пациенти, които държат главите си с ръце, въпроси като... "Е, кой е около вас...?" или „И така, с кого се мотаеш...?“ или "...разкажете ни за вашите близки хора, които обичате..." Аааа! - Отговори има най-после. Светлината най-после блести... Червени знамена се веят и мъглата се разсейва...

Нямаш ми доверие? Е, не съм го измислил аз...

„Изцелението не се случва, защото е по-лесно да нараниш друг, отколкото да излекуваш себе си...“ – Върнън Хауърд.

„Човечеството трябва да познава в себе си чудовища, като чудовища от морските дълбини“ – Уилям Шекспир

„..Защото Брут беше ангелът на Цезар. Колко много го обичаше Цезар ... Защото, когато благородният Цезар видя как Брут го удари ... нещастие, а не ръката на предател, го уби и разби могъщото му сърце ... "

- Уилям Шекспир (Юлий Цезар).

“... И братът ще предаде брата на смърт и бащата на детето, и децата ще въстанат против родителите си и ще ги убият. И ще бъдете мразени от всички хора заради Моето име; но който устои докрай, той ще бъде спасен ... ”- (Мат. 10: 21-22).

„... И когато дванадесетте му ученици бяха събрани, той им даде власт над нечистите духове, за да ги изгонят от хората и да изцелят всякаква умора и болест...“

- (Матей 10:1)

“...Онези, които не са достойни за мен, ме ядосаха. Негодниците, които не принадлежат на бащиния ми дом, се надигнаха! Те са вдигнали оръжие срещу мен, те са във война с мен, биейки се за моето свято облекло, за моя просветляващ дух, който може да освети тъмнината им, за моя сладък аромат, който може да подслади мръсотията им, за моите братя, синове на светлината, които могат дайте мир на земята си, за моите сестри, тази, която може да укрепи техните сгради ... ”- (Манихейски псалми на Тома).

„Техните платна не трябва да стават дрехи, те не трябва да се покриват с делата си: делата им са дела на беззаконие и актове на насилие, които са в ръцете им ..” - (Исая 59: 6).

Причината да повдигна тази тема е, че е изключително важно да знаем за тези хора и организации, в противен случай това сериозно ще спре напредъка ни и дори може да се превърне в заплаха за живота ни. Тези вампири оставят дълбоки белези в душите ни, които постоянно се нуждаят от изцеление до тях.

И така, изводът е следният: когато забележите, че някой, с когото сте постоянно свързани, ви кара да се чувствате неудобно и уморени без видима причина и нещо в живота ви започва да се обърква, помислете, че този човек може да е психически вампир. Понякога психичният вампир не е очевиден и ще отнеме време, за да го спрете. Важно е обаче да не тръгвате безсмислено на „лов на вещици“ и да осъждате невинни хора около себе си, че са вампири; няма да помогне на ситуацията. Казвам това, защото когато някой е отслабнал дълго време, той има склонност да стане повече или по-малко параноичен, чувствайки се като нечия боксова круша. За да откриете вампир, трябва да знаете как се чувствате в присъствието на определен човек. Когато общувате с тях, чувствате ли се изтощени и/или депресирани по време и/или след посещението си? Има ли някой, с когото се свързвате, който ви кара да се чувствате уплашени, безполезни, грозни или глупави? Ако е така, тогава това е вашият вампир. Въпреки това, преди да решите кой е, винаги забелязвайте как се чувствате всеки път, когато общувате с него/нея, и след това как се чувствате, когато този човек не е свързан с вас няколко дни или повече. Никога не съдете някого само защото ви е разстроил веднъж или два пъти. Този човек може да има лош ден или да е в контакт с вампир. Това повтаряне на лошо състояние е индикатор!

Често е трудно да се отървете от такива хора; те са склонни да се държат като паразити и са експерти в натискането на вашите бутони. Те могат да плачат и да ви молят да останете или ще ви кажат, че не могат да живеят без вас; че имат нужда от вас, за да оцелеят. Често след травмиращ спор или инцидент с насилие те носят цветя и плачат на вратата. Някои нещастници се влюбват в това, особено когато имат тази връзка от дълго време. Положителният човек става толкова зависим от такъв доминиращ вампир, че той/тя си мисли, че не може да живее без него/нея. Това, разбира се, не е вярно, но тъй като „жертвата“ (въпреки че не обичам да използвам тази дума) вече е слаба от източването на енергията й, тя смята, че вампирът е прав и решава да остане в такава лоша ситуация. . Те също така често съжаляват вампира, защото тези същества са експерти в това да ви накарат да се почувствате зле. Те също често са супер ревниви. Поддържането на връзка с такъв човек може да бъде фатално по много причини. Първо, когато жизнената ви енергия е изтощена, имунната ви система е изтощена и сте склонни да се разболеете сериозно.

Защо вампирите правят това? Е, за тези хора е трудно да създават собствена енергия, защото не знаят как да го направят, така че имат нужда от някой друг (за предпочитане някой с много положителна енергия), за да се хранят. И винаги се хранят със страх. Те създават страх в другия човек и този страх е тяхната жизнена енергия. Вампирите са забравили как искрено да дават нещо "от сърце"; сърдечната им чакра е безнадеждно затворена, откъснати са от Твореца до 10-та степен и когато дават, винаги е с въпроса "какво за мен?". Те са извън баланс с техните енергийни потоци до крайност. Много от тях също са обладани от съществата от по-ниските астрални нива, които тези човешки превозни средства използват, за да се хранят със страха ви. Докато могат да се хранят с някой друг, те се чувстват силни и жизнени, но когато жертвата има твърде малко енергия, те могат да се измъкнат възможно най-разрушително и да изберат нова жертва; или имат няколко жертви, върху които работят едновременно.

Както и да е, ако такъв човешки вампир е съзнателно засегнат от жертвата и вече не може да черпи жизнена енергия от нея, тогава той психически ще „колабира“ и в крайна сметка ще умре, освен ако не започне да изгражда собствената си енергия, като бъде ориентиран към по-положителни моменти и следователно да бъде по-балансиран с Източника.


Уес Перн.


https://wespenre.com/2019/01/26/first-level-of-learni..

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.