вторник, 13 септември 2022 г.

Мел Гибсън: Холивудският елит убива невинни деца и пие кръвта им

 Филмовата звезда нападна педофилската индустрия

В шокиращо разкритие филмовата звезда Мел Гибсън крещи с пълно гърло за епидемия от „паразити“, които „контролират Холивуд“, които са замесени в жертвоприношения на деца и педофилия. Звездата от "Смъртоносно оръжие" заяви, че "всяко студио в Холивуд е купено и платено с кръвта на невинни деца", добавяйки, че "най-ценната валута е кръвта на бебета".

В Лондон, докато рекламираше филма Daddy's Home 2, в който снимаше, Гибсън нарече развлекателния елит „враг на човечеството“, който „пие кръвта на невинни деца“. Той каза, че ключови играчи във филмовия бизнес "получават адреналин от процеса", тъй като "се наслаждават на нарушаването на табутата".

„Те явно пренебрегват обикновените хора. Унищожаването на човешки животи е просто игра за тях - колкото повече могат да наранят, толкова по-добро е чувството. Децата са просто храна за тях. Пируват с болка и страх и колкото по-млади, толкова по-добре. Тези хора следват своята религия и я използват за морално ръководство".

„Това не са религиозни учения, за които вие някога сте чували. Те извършват свещени ритуали, които биха разболели обикновените хора и са напълно в противоречие с морала, който обвързва повечето патриотични американци. Най-лошото във всичко това е: „Това е публична тайна в Холивуд и всеки иска да бъде в него“.

Мел Гибсън се появи в праймтайма на BBC в Обединеното кралство, Шоуто на Греъм Нортън в края на 2017г., където актьорът ветеран отговаряше на въпроси на шокирани гости в зелена стая зад кулисите след появата си, относно истинската природа на холивудския „елит“. Той обясни как е бил включен в черния списък през 2006 г. от онези, които контролират Холивуд, защото е изразил мнението си за тази индустрия, което е в противоречие с техния дневен ред. Той каза, че оттогава "работи извън системата", което му дава нова перспектива, казвайки:

„Трудно е за разбиране, знам, и съжалявам, че аз съм този, който ви отвори очите, но Холивуд е смъртоносна законна територия на педофили. Те използват децата, за да изпълнят страшните си болни фантазии. Аз самият не го разбирам съвсем, но те приемат тези деца заради тяхната енергия и се хранят с кръвта им. Те не го правят милостиво, първо ги плашат, преди да ги принесат в жертва".

„Колкото по-невинно е детето, толкова по-добре за тях“, каза звездата от „Смело сърце“. "Какво означава? Те не го правят като някаква форма на артистично изразяване: те просто пият кръвта на децата и ядат плътта им, защото смятат, че това им дава някаква „жизнена сила“. Колкото повече едно дете страда психически и физически, когато умре, толкова повече му дава „допълнителна жизнена сила“. Не разбирам защо го правят, но това е, което правят. Повечето от нас имат морален компас, който ни води през живота, нали?

Тези хора го нямат или ако го имат, то сочи в обратната посока“.

Гибсън, който е прекарал последните 30 години, работейки вътре и извън холивудския режим, казва, че йерархията на индустрията "процъфтява от малтретиране, болка, изтезания, стрес и страдание". Според Гибсън желанието да се правят подобни неща не е ограничено само до холивудския елит, а всички „онези на върха на хранителната верига, които могат да си позволят този „лукс“, въпреки че има много от тях в индустрията".

„Холивуд е пропит с невинна детска кръв. Препратките към педофилия и канибализъм винаги са били там, но от години те са били загадъчни или символични. Запознат съм с тази практика от началото на 2000-те и бях заплашен със сериозни последствия, ако някога говоря за това. И нямам предвид само кариерата си, имам предвид, че животът ми ще бъде в опасност, животът на семейството ми ще бъде в опасност. Мога да говоря за това едва сега, когато тези хора, лидери в индустрията, вече са мъртви".

„Децата са като „премиум валута“ и имат по-висока стойност от всичко, за което можете да се сетите: „диаманти, наркотици, злато, каквото и да е“. Те буквално разменят тези деца като валута за услуги, филмови роли, рушвети…“

Според Гибсън това извращение е не само най-новата мода, но и вечна култура в Холивуд от много поколения и това е, което е популярно сред мъжете и жените. „Това не е нищо ново и се случва още преди Холивуд да бъде основан. Ако изследвате този феномен, ще откриете скрити факти в сенките на всяка тъмна ера в историята. Тези тъмни, многоизмерни окултни практики са били използвани в тайните общества от стотици години. Холивуд се използва за социално програмиране и контрол на ума, а тяхното послание се проектира в психиката на американския народ..."


posledneevremya.ru

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.