четвъртък, 29 септември 2022 г.

Реалността на сивите или как работят агентите Смит

 Описание на оператора:

Днес насън показаха накратко реалността на сивите, успях да си спомня няколко кадъра. Не тези с капковидни глави, а тези, които приличат на хора, само че безжизнени, агенти Смит. Ще опиша това, което успях да разбера:



Тяхната реалност не е отделна от нашата, тя просто изглежда различно, така че да знаят как да се държат при смяна на обстановката (преход от един слой към друг).

Те се връщат напред-назад от своята реалност към нашата без никакви проблеми, сякаш просто прелитаха между две измерения или дори повече. Когато са тук, съзнанието автоматично камуфлира външния им вид и поведение, държат се като хора, не се палят, освен когато започнат да забавят и да се взират право в очите с черните си дупки, има чувството, че гледате камера. Когато сменят измерението и отидат при себе си, те вече могат да се държат по-открито. Възможно е промените в измерението да се контролират за тях не индивидуално от тяхното лично съзнание, а от колективен алгоритъм. Освен това измерението може да се променя най-малко 20 пъти в секунда напред и назад, пейзажът ще бъде почти същият, просто има много по-малко хора в тяхното измерение, доколкото разбирам.

В тяхната реалност небето е червено-сиво, същата мазна суспензия в него се вижда във физиката (говорим за вид сива мъгла). Сградите са на същите места като в нашето измерение, но изглеждат различно и са много по-малко, ако разбирам правилно. По принцип това са сградите на егрегора на държавата, специалните служби, министерствата, отбранителната индустрия и др. Например те показаха един от сталинските небостъргачи на Москва. Ако имаме гранитно-сиви с прозорци, тогава те са или монолитно стъкло, или дори облицовани с малахит (нямах време да го видя), защото цветът на сградата е тъмнозелен със златна рамка отстрани и дограмата не се вижда, монолит.



Реалността на сивите или как работят агентите Смит

В тяхното измерение има малко жилищни сгради или са показани фантомно за по-добра навигация. Между другото, те също си поставиха кули за излъчване, за да им е по-лесно да общуват, умът явно е създаден от човека, по-лесно се носи на ЕМ вълни.

Те също имат хора (живи души) там, но те не осъзнават това измерение и лесно се разпознават в него, сякаш са в сън или нещо подобно. Има изображение на зомби. Или се скитат там в спящо състояние и просто биват изсмукани като батерии, или се появяват там, когато съзнанието е уловено от мъглата (намаляване на вибрациите) и се превръщат в местна работна сила (което в общи линии е едно и също).

Доколкото разбирам, техните сфери на реалност не са разпънати по цялата планета, а като мрежа от куполи в големите градове и определени райони, които ги интересуват. Има места, където не могат да монтират своите куполи, защото вибрациите на местата на силата и пазителите на планетата не дават.

Ето защо те се нуждаят от едни и същи повторители, както на физически (GSM антени и др.), така и на ефирен план - за да намалят локално вибрациите и да изплашат мощните пазители на района (дракони, например), до падането нивото е достигнато под перваза, необходим им за монтаж.

След това се поставя купол на ефирно ниво, набива се сива мъгла (или кафяво-червено окачване) и на физическо ниво изведнъж се появяват сиви хора с куп реклами за маратонки, gsm антени и друга техногенна техника. Налице е улавяне и понижаване на естествената вибрация на Земята от тази приспивателна, умопомрачаваща, усредняваща тъпота. Спящите души на хората могат да бъдат изтласкани и да се превърнат в сива маса, ако не следят начина си на живот, мисли, действия.

И в двете пространства те комуникират телепатично (също използвайки ЕМ вълни), могат да влязат и да гледат през фантоми и някои хора, алкохолици, наркомани, всичко е както е показано във филма:

Преобразуване на матрични агенти

Всъщност картината много напомняше не толкова на матрицата, колкото на филма "Dark City" (тъмен град).

Отново, при влизане в тялото има ясното усещане, че в човека се е променил операторът и не човекът (душата, ако изобщо я има), гледа, а някой друг, през камерата. В този случай очите на човек потъмняват и не изразяват никакви емоции, просто черни дупки изсмукват информация в себе си, има ясно сканиране, студен и предпазлив анализ (най-очевидните и най-известните примери: генерал Золотов, Марк Зукърбърг).

Първоначално напълно жив човек може също да се превърне в бот, като в този случай промените могат да бъдат проследени чрез снимки и намеци, които се появяват на лицето. Често това са малки, черни, безжизнени, абсорбиращи дупки в очните кухини, подобни на камери. Чертите на лицето често са изкривени (кожни заболявания, необичайни подутини и мехури могат да се проявят във физиката, понякога се превръщат в откровена бъркотия), изражението на лицето е неестествено или напълно липсва, сервилността, арогантността и животинският инстинкт са отпечатани във външния вид (добър пример е Сечин). Когато съзнанието е уловено, лицето често придобива монголоидни черти, въпреки че те не се виждат на ранните снимки. Някои приписват това на пластичната хирургия или честото пиене, но това не са единствените причини, така се проявява активен рептилски ген. Във финия план това най-често е просто маска, която крие цял зоопарк. Има все повече такива хора във властта, това е факт.

Спомних си скорошен инцидент, когато седяхме в една институция и пиехме кафе. Зад моя събеседник имаше двойка, която явно празнуваше нещо (няколко подаръчни букета на масата). Един мъж от време на време ме гледаше право в очите и ИЗОБЩО не реагираше на отсрещния ми поглед, просто се задържаше за минута-две, докато неговата спътница му разказваше нещо. Когато светлините светнаха накрая и той отново започна да се взира в мен, ясно видях как очите му потъмняха, почти до черно. И блясъкът в тях изчезва, имплицитният живот напълно изчезва и роботизирано нещо глупаво ви гледа, просто чете и предава информация по-нататък. Когато след това вървяхме по улицата, още няколко души сякаш спряха и ни погледнаха със същите пронизващи очи. Нямаше чувство на страх или враждебност, дори стана смешно, беше толкова очевидно и неприкрито.

Съдейки по усещанията, тяхното съзнание е колективно, а самите те са просто аватари, зад които стои сива мъгла и нейните разновидности. Тоест тя ги контролира, синхронизира действията им, проявява се чрез тях. Сиви, рептове и други като тях са само разновидност на тази система, чиито нишки водят до един източник. Много са въплътени във физически тела, някои могат да се проявят като холограми, други нямат нужда от това, тъй като могат да се въведат в телата на хора, чиито души са потиснати или не са достатъчно силни, за да се съпротивляват.

Основният въпрос е: трябва ли да се страхуваме от тях?

НЕ, НЕ. Те нямат физическо право на влияние, за нарушения ще получат наказания, не се притеснявайте. Но те могат да влияят чрез всякакви страхове от редица СМИ (СмиT), програми за примамка, алкохол, наркотици и други лекарства и могат да го направят с достатъчен успех. Затова максимално осъзнаване, дами и господа, внимавайте за собствените си емоции, дела и потребление! Не се поддавайте на страховете, които тези другари сега ще тиражират навсякъде! Всички тези ужаси и глупости в поведението на отделни политици и цели държави е тяхната работна програма, но тя работи само когато започнеш да я допускаш в реалността си, да се страхуваш, да я тиражираш, да я приемаш за даденост.

Допълнение от колежка:

От лятото започнах да усещам / виждам военните. Не след дълго разбрах, че ме наблюдават. Когато разбрах, бях изненадана, че имат нужда от мен. Но в Санкт Петербург се оказа, че разпознавам тяхната сива военна енергия сред другите. И те се активираха. Пристигнах рано сутринта в Нижни. Съпругът ми вика такси ... Има много безплатни около мен (тази карта показва), а моята поръчка отива в някой далечен. Е, стоях и чаках. Сядам и има още една смесица: чичо рептил-фантом под военен егрегор. Е, посмях се, но какво друго да се прави (вчера сутринта се случи).

Днес е кулминацията на цялата тази история. Опит за вербуване в съня. И през образа на приятел първо.. Чрез хубави емоции и доверие. Тогава, след моето НЕ, един чичо в униформа влезе в игра ... Толкова висок, здрав. И си личеше, че е ядосан, опитваше се да сплаши и заплашваше. И когато разбра, че не се получава, човешкият му образ изплува и сив с черни очи ме погледна. Когато го погледнах в очите, от него излезе импулс. Картината на съня се промени. Слънцето, морето, плажът… Без сиво. И аз стоя и разбирам, че в този момент хората обикновено забравят всичко. И си спомням.

Като цяло слагайте защита срещу манипулация и влияние преди лягане. Вербуване по време на сън, какви гадини !!!

От коментари по темата:

Беше през лятото на 2018 г., когато се връщах от Москва след курс по ясновидство. Качих се във вагон втора класа на гара Казански и след като пътниците се настаниха по местата си, намерих три момичета на 15-17 години, облечени еднакво: бяла тениска, черен чорапогащник, еднакъв ръст , съвпадение на дължината и цвета на косата, външният вид се различаваше само по лицето (въпреки че бяха сходни на национална основа) и телосложението варираше от средно до малко по-едро. Изглеждаха ми странни, защото се открояваха от общата тълпа, мислейки за тази гледка, просто ми просветна, просветна ми ... като гръм от ясно небе, дойде разбирането - „това са клонинги“



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.