събота, 24 септември 2022 г.

Стига тайни, стига лъжи

 Мислейки за класифицирана антиправителствена информация, получена от вътрешни лица (говорим за тези, които се наричат ​​тайни агенти), губите всяка надежда. Накарани сте да вярвате, че заговорът срещу човечеството е много по-дълбок, отколкото си мислите, и корените на мрака дебнат там, където не можете да достигнете и където няма да можете да повлияете на нищо. Вие сте накарани да вярвате, че няма изход от низходящата спирала, където човечеството изглежда завинаги и безвъзвратно е под контрол.

Казваме, че ако се отдалечите от тези богати на информация източници, чувствайки се изцедени и потопени в ниските вибрации на страха, инстинктите за оцеляване и сексуалността... тогава не се занимавате с информация, получена от източник на светлина.

Бъдете спокойни.

Създателят е навсякъде около и във вас, вие сте свързани с Великата планета Земя и Духът ви призовава да се издигнете още по-високо. Вие сте дошли да се издигнете, а не да потънете в бездната.

Докато контролът над планетата Земя се издига, музиката на вашия триумф събужда човечеството от неговия смут от страх и невежество, разкривайки му възвишени мисли и знание... спомен... защо сте дошли тук.

Продължаването на изследването и придобиването на Истината ще има благотворен ефект върху вашия ум, те ви укрепват и фокусират. Мъдростта, която извличате в процеса, ви изпълва със свежи гледни точки и идеи, субстанцията, от която процъфтява човешката еволюция. Колкото и да е трудно, вие сте насърчени от знанията, които получавате, и само стоите по-твърди във вятъра на промяната.

Вашето задълбочено разбиране на Единния световен ред помага да го разрушите, освобождавайки ви да следвате пътя на душата си - нагоре по славната спирала. Колкото повече научавате за техния план за човешката раса, толкова по-решителен сте - и толкова много от това, което някога сте приемали и смирявали, преди да поставите под съмнение или напълно да отхвърлите. Очите ви са отворени, знаете, че непрестанните войни, политически кризи и насилие на местно ниво изобщо не са случайни, а са скрита и развиваща се световна кампания срещу хората от вашия свят. Разбирате, че глобализацията обслужва индустрията, богатите, но дехуманизира населението.

Виждате непоправимите щети, които действията на вашите световни лидери нанасят на Земята.

Все по-малко хора попадат под магията на фанфарите и блясъка, защото искат да слушат музика. Когато разпознаете ритъма, усетите темпото и видите посоката, в която се движи оркестърът, можете да познаете къде отиват и кога ще пристигнат. Такава предсказуемост, скъпи мои, създава слабо звено във веригата от събития, които са планирали за вас - и там трябва да съсредоточите усилията си.

В този процес наистина има "Ред" и въпреки външния ефект, има огромно предимство в това - защото можете да работите много по-продуктивно с ред, отколкото с хаос.

Виждайки всички елементи, които изграждат системата, вие (поради самата природа на съзнанието) я променяте. Никога не забравяйте, че самият факт на наблюдение на експеримент влияе върху неговия резултат. Може да не разберете как, но ще го принудите да се промени и в крайна сметка да се самоунищожи - защото никога не е било в плановете на Тайното правителство толкова голям брой събудени бунтовници да се надигнат срещу тях в този повратен момент и да застанат в защита на човешката раса. Те също не можеха да си представят, че някога ще се свържете с вашето Семейство от Светлина. Те просто не очакват да бъдат разкрити, защото никога не са вярвали, че сте толкова проницателни.

Вижте себе си. Признавате ли собственото си сияние?

Ние - да. Виждаме благородството и състраданието на вашата човечност - способността ви за невероятни постижения и славата на вашата групова душа. Ето защо не можете да не осъзнаете, че в това, което често изглежда като загубена битка, има огромни възможности за Духовното Аз. Ще видите, че като се намесва във вашата воля и се опитва да ви манипулира, Силата служи на тази цел.

Те, в опита си да установят Единния Световен Ред, ви предоставят възможността да преминете най-важния тест - последното посвещение - да станете поддръжници на нова сфера на човешки опит или да бъдете в рамките на абсолютното ограничение.

Опитвайки се да ви разпръснат и успокоят, напротив, те ви свързват един с друг и ви дават глас. Язовирът на тяхната потайност се срутва – пука се по шевовете. Първо, после второ, още едно и още едно - в язовира се появяват дупки, нарушаващи тишината, и те знаят, че вече не могат да задържат бурните води на вашия бунт. Докато се събират там, вкопчвайки се в рушащите се стени, тяхната уязвимост се разкрива.

Затова трябва да сте проницателни, но безстрашни, като помните, че цветето на свободата е посято в плодородната почва на вашето непоклатимо съзнание и цъфти в светлината на Истината. Стремете се към независимост във всеки един смисъл, разпространете усещане за цялост сред околните. И най-важното, никога не забравяйте, че в 3D реалността, в която живеете, тя има своя противоположност – която е едновременно допълнение... и огледало.

По този начин, ако такава доминираща тъмна сила действително работи срещу вас, ще има (въз основа на естеството на дуалността) равна сила на светлината срещу нея.

Ние вярваме и постоянно повтаряме, че в земния свят се извършва голямо пробуждане. Усещаме как се разтягате и кръвта тече във вените ви. Чуваме дълбокото ви дишане и виждаме през очите ви. Искаме да ви помогнем да насочите вашите мисли, емоции и да решите още по-ясно... така че промяната да се прояви във всички области на вашия свят - за доброто на цялото човечество.

Вече започна.

Приканваме ви, пробудените, да надникнете в тъмнината спокойно и внимателно, защото не бива да се страхувате в очакване на промените, които ви залитат. Вашият страх, напомняме ви, подхранва мрачни планове. Правейки това, вие сте в унисон с тях - затова искаме да ви помогнем да проникнете в дълбините на най-тъмните им пещери и във вашите собствени дълбоки и тъмни низини.

Самото ви присъствие там ще донесе светлината на любовта в тези пространства. Ще ги излекувате - може би без дори да го осъзнавате. В крайна сметка ще откриете, че няма нищо непознато за вас и като признаете тези животински страхове, ще освободите съзнанието си от тях и ще можете да се присъедините към работата по събуждането на Гея.

Затова дойдохте.

Ето какво трябва да направите!


Патриша Кори.

Стига тайни, стига лъжи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.