понеделник, 5 септември 2022 г.

Илюминати управляват света?

 Въпросът е спорен, на който няма еднозначен отговор. Ако човек твърди, че илюминатите управляват света, то официалните медии веднага го етикетират като „Теоретик на конспирацията“ с дивата визия на Мел Гибсън във филм с това име. Или го обвиняват във „фанатично фундаменталистко християнство“, сякаш това е епитет (о, живяхме в свят, в който това се смяташе за най-високата похвала, а не за термин за срам).

От друга страна, игнорирането на такива доказателства, които все повече се натрупват по света, ще изисква или голяма доза отричане (което изглежда е налично в максимални дози в много медии), или желание да се игнорира очевидното.

Други фактори също затрудняват бързия отговор на този въпрос:

1. Членовете, които са били в тази група и са я напуснали живи, съобщават какво са били научени там в контекста на култовото програмиране. Понякога е трудно да се отдели култовата реторика от действителните факти или събития, които могат да бъдат интерпретирани пристрастно поради умственото си програмиране.

2. Хората също ще бъдат повлияни от други фактори, включително: техните основни вярвания за човечеството, религиозна вяра, природата на доброто и злото и възможността за организирано насилие на глобално ниво.

С готовност признавам всички тези пристрастия и моля читателя да е наясно с тях. Все още се опитвам да премахна влиянието на целия си предишен живот, в който ме учеха на лъжи, лъжи, в които някога наистина вярвах. Лъжа, която дори сега ми пречи да отделя истината от измислицата, пожелателното мислене от факта. Но също така мисля, че е важно да споделя това, което знам за дневния ред на Илюминатите, организация, която смятам за една от най-разрушителните организации, действащи днес.

До 38-годишна възраст бях програмист в тази група и като такъв бях наясно с много от основните предизвикателства зад такова програмиране. Научих други обучители на програмисти да вършат работата си по-добре, по-ефективно и като бивш член на групата, след като напълно „продадох“ тяхната идеология, която ме мотивира, станах отличен в това, което правех. причина? Вярвах, че тази група ще управлява земята по време на живота на моите деца. Те ми казаха, че децата ми ще бъдат лидери в Новия световен ред, който ще бъде напълно въведен на 20 септември 2055 г.

Бях научен на това от ранна детска възраст. Родителите ми вярваха в това, лидерите около нас учеха и вярваха в това. И това, което видях и знаех, разбира се, показваше отлична организация и концентрирани усилия за постигане на тази цел.

Какво показваше, че ще има Нов световен ред? Ето някои причини:

Виждал съм астрономически суми пари, които са били използвани за финансиране на световните проекти на тази група, виждал съм невероятни средства, които са били депозирани в сметки от цял ​​свят. Куриери бяха изпратени до всички краища на земното кълбо и много от водещите финансови институции бяха заинтересовани да видят приемането на този "нов световен ред". Това беше обсъдено на срещи на висшето ръководство, видях видеозапис за висшите членове на Илюминатите - „зърнени филми“, които видях през 60-те години, показващи голяма кръгла маса с 13 висши членове, седнали около нея и думите „това са вашите лидери“, изречено, когато членовете се изправиха и декларираха своята вярност. Няма да споменавам цифрите и фактите, показани в този филм, за да не бъда обвинен в "клевета", но те ни бяха добре известни.

Илюминатите тихомълком финансират този идващ световен ред зад кулисите. Те купуват медийно отразяване; тишина, защита и влияние, необходими за оформянето на нашия модерен свят. „С развитието на местната икономика се развива и нацията“, лидерите на тази група ме научиха като тийнейджър. Те са практични прагматици въпреки окултните си дейности. Те разбират мотивацията, която движи по-голямата част от човечеството: алчността и желанието за богатство и власт

Други признаци на световен дневен ред на Новия ред:

Илюминатите винаги са се свързвали с други световни окултни и религиозни организации в продължение на хиляди години. Няма съобщения за пресата, които да обявяват сливането на илюминисткия интелектуализъм с лидерството на местния ковен, но това се случи особено силно през последните десетилетия. Те финансират всички паравоенни групи, екстремистки групи и всяка група, чиято програма включва омраза, егоцентризъм, расизъм или други крайности.

Те финансират всички учебни заведения, те са уверени и са прави, че днешните младежи ще се формират от тяхното образование. Отново, циничният прагматизъм на ръководството на илюминатите се проявява чрез влияние върху човечеството чрез финансова мощ, за съжаление, тяхната власт е придобита чрез езотерични ритуални практики и сключване на свещени споразумения с финото зло.

Местните и националните медии от години са повлияни от тяхното финансово влияние. Бях научен, че обикновеният човек ще бъде бавно и несъзнателно склонен да приеме все по-голяма неморалност и идолопоклонство. Всичко, което човек трябва да направи, е да прочете или погледне списание от 50-те години и да го сравни с тези на пазара днес; гледайте филм преди 50 години (когато Джон Уейн беше смятан за „екшън герой“) в сравнение с днешната шоубизнес „история“ на необуздано насилие и липса на духовност. Или сравнете промените в съвременните телевизионни програми, за да видите как медиите имат огромно отрицателно въздействие върху обществото.

Илюминатите са създали всички злини и слабости на нашето съвременно общество. Те извращаваха младежта, надсмивайки се над лековерието и липсата на морал на "обикновения гражданин". Те създадоха новия извратен семеен и социален климат, който съществува днес у нас. Все повече и повече това е климат, който се противопоставя на фундаменталното християнство, морал и морал. Човечеството без вяра в Бог попада в морален вакуум и за да запълнят този вакуум, илюминати, сатанисти, масони и други окултни групи се втурнаха да го запълнят.

Илюминати управляват света? Да, и на това те учат своите членове от детството. Те работят усилено за тази цел, дори когато пиша тази кратка статия. Дали ще успеят? Не и ако нашата нация се обърне към молитва и покаяние и поиска Божията благодат за спасяването на света. Библията учи, че само Бог знае кога ще дойде краят на света и също така учи, че Бог задържа това време, така че „никой да не загине“, така че всеки да има шанс да се покае и да се обърне към Него. Такава вяра може да предотврати господството на злото в свят, който изглежда е стиснат в зъбите на врага на човечеството, илюминатите.

  Изборът е наш. Бог предлага избор и ние трябва да решим да станем от коленете си и да се молим искрено. Молете се за нашата нация, молете се за всички лековерни хора, които попадат в групи, които учат на лъжа и измама. Молете се за себе си, за духовна сила да устоите на злото, когато дойде, и изберете праведността и любовта на Христос пред егоизма.

Да бъдем онези, които не са просто наблюдатели на морален упадък в свят, в който злото побеждава, защото „добрите хора не правят нищо“, а вместо това да бъдем онези, които следват Исус и „направиха нещо“, за да променят тази ситуация.


 Свали.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.