вторник, 6 септември 2022 г.

МЕНТАЛНА ПРОГРАМА НА СТРАХА - 1

 Може да се измисли много за „епидемията“ и произхода на вируса ковид-19, ако приемем, че това е изкуствено биологично оръжие, свързано с 5G технологията, или е просто „естествена“ мутация, или дори ако вирусът не съществува изобщо ... Откъде да започна?

  Тази статия не е опит да се разгледат изчерпателно тези проблеми и различните теории на конспирацията, които се появяват почти ежедневно, а да даде малко „храна“ за размисъл по отношение на премахването на булото на лъжите от Реалността през годините. Въпреки това, на основно ниво, препоръчвам да поставяте под въпрос всичко, особено всичко от CDC, СЗО, ЮНЕСКО, ООН, правителства и всякакви официални медии. Това трябва да се приема за даденост за всеки, който е наясно как работят пропагандата, контролът и дезинформацията на базовото ниво на 3D земната матрица. Нека да разгледаме това от гледна точка на общата матрица, метафизиката и окултното, като имаме предвид минали модели на подобни така наречени „епидемии“ и вируси.

"Програма на страха", честотно-резонансна вибрация и имунна система.

На основно програмно ниво враговете на човечеството искат да намалят честотата на колектива, като всяват страх по всякакъв начин.

„Вирусът на страха“ в екологичната информационна среда/колективното съзнание е по-заразен от всеки 3D вирус. На метафизично ниво страхът отслабва човешката аура / защитен щит, влияе отрицателно на имунната система на физическо ниво, правейки човека по-податлив на всяка болест / вирус, дори само настинка и следователно повече „инфекции“ изглежда манипулират числата , както беше посочено от Джон Рапопорт в статията му „Тайната операция за коронавирус“. Страхът кара хората да действат нерационално и тогава е по-лесно да ги контролирате, тогава те доброволно се отказват от свобода, права и т.н.

Страхът активира човешкия влечугоподобен мозък с неговия чисто физически инстинкт за оцеляване (това се отнася и за тъмната страна на „висшия разум“, който може да привлече това, за което се „подготвя“, ако идва от място на страх, т.е. изпълняващо пророчество). По-лесно е да контролирате хората, когато са в състояние на страх. След това хората също започват да се контролират един друг и да се държат под контрол. Те започват да се страхуват един от друг от страх да не се заразят. Уплашените хора се превръщат в авторитарни несъзнателни последователи до крайност, следвайки всички заповеди, закони и разпоредби чрез медиите без съмнение, те се парализират психически от страх. Манипулаторите могат също така да предизвикат социална/икономическа „криза“, „недостиг“ и ограничения за пътуване, за да държат „хората под контрол“ и след това да действат като „спасители“, за да донесат „лек“ (т.е. ваксина), да създадат нови системи, разпоредбите и законите, които Чакаха толкова дълго, но имаха нужда от „причина“, за да го направят. Накратко, това е философският диалект на Хегел "проблем-действие-решение".

Дали могат да се справят и докъде ще доведе, остава да видим. Много неща се случват на невидими нива и аз не съм от хората, които имат силата да проектират Страх и Надежда в бъдещето. Надеждата и страхът са двете страни на една и съща монета и двете са „капани за ума“.

Хронология на програмата за страх.

  Както знаем (тези, които познават хиперизмерната матрица и механиката на окултните враждебни сили), фините негативни сили се хранят със страха, който идва от хората. Вибрационната честота на страха действа като отправна точка за хиперизмерна намеса и следователно хората също са по-лесно контролирани от тези фини окултни сфери чрез мисловни инжекции и емоционална манипулация. Всичко това се случва извън всякакво съзнателно осведомяване на индивида.

Така че, първо, тествайте себе си, когато почувствате страха да се прокрадва...

Тогава се откажете от съзнанието си!!Буквално, не вярвайте на нито една от внезапните си мисли за страх или безпокойство. Във всеки случай това не са "ваши" мисли. Това е най-важната защита, независимо дали коронавирусът е реален или не, или каквато и да е тяхната програма. Не забравяйте, че тяхната цел е да ви поставят в състояние на страх на първо място, тъй като те винаги са се опитвали от векове да ви манипулират с други "ужасни" новини, "заплахи", "епидемии" и войни.

Ако искате повече надеждна информация за коронавируса и епидемиите като цяло, силно препоръчвам блога на Джон Рапопорт. Разобличава лекарския мафиотски картел и "епидемии" вече 19 години. Следя работата му повече от десетилетие и той винаги ги поставяше на стълб. Неговият опит говори сам за себе си. Ето някои от последните му статии (от 28 февруари):

-Тайна операция за коронавирус.

-Как да създадем фалшива епидемия и да промием мозъците на милиарди хора.

-Ваксината срещу коронавирус като източник на опасна инвазия.

- Падащи акции, страхове от пандемия, карантина - каква е реалната операция?

-5G и китайската епидемия.

Внимавайте обаче да станете „обсебени“ от тази тема, тъй като това ще бъде метафизически контрапродуктивно. Тук не става дума за отричане, а за това да не живеем в „принудителен балон“ от „позитивност“ на световната религия на Ню Ейдж. Бъдете осъзнати "обективно" и информирани до известна степен, без да го подхранвате емоционално (т.е. страх/безпокойство) и след това действайте съответно, спокойно с вашата интуиция, проницателност и разум. Но трябва да запомните и основите на работата с матрици, тъй като това не е нищо ново.

Икономиката на страха.

 Обсъдихме тази тема във форума „Пробийте завесата на реалността“. В дискусията Монталк направи отлична точка по този въпрос, не само във връзка със страха от вируса и вибрационната честота на страха/параноята, но и във връзка с „насищането“, получаването на информация и създаването на собствена реалност.

„Пропагандата на страха е техният стар трик за прокарване на 3D решения на 3D проблеми, докато разпространяват скрити 4D атаки. Винаги духовните/окултни/4D щети са по-лоши от самия физически проблем. Едно нещо, което открих за болестите е, че в допълнение към това, че те въвлича в състояние на страх, то програмира подсъзнанието да приеме този страх, след което проявява симптомите на болестта на физическия план.

Например:

- Няколко пъти ми ставаше лошо, след като гледах снимка на грипния вирус и невинно се спирах на нея в някакъв сън. По този начин състоянието на моите алфа мозъчни вълни внуши в мен състояние на болест. Беше като хипнотична команда. Или по подобен начин, мислейки си: „Боже, не съм имал грип/нараняване/злополука от дълго време, това е страхотно!“ и тогава се случва.

Защо...? Трябва да помислите за момент, че "грипът"/инцидентът няма да се случи, трябва да спрете дотук в алфа състояние на положителна емоция - "това е страхотно!" и след това веднага забравете за това и се заемете с обичайния си бизнес.

Именно тази формула използват окултистите в Manifesting / YCYOR (You Create Your Own Reality). Окултистите казват, че това създава мисловна форма, която се проявява във физическата реалност. П-сихолозите биха казали, че това е форма на самовнушение. Във всеки случай показва, че емоцията страх не е единственото нещо, което може да привлече нещо.

Поредната "проява"...

Ако четете новини и форуми за коронавируса почти всеки час от будния си живот, вие насищате ума си с него и се свързвате с енергийното поле на други, които правят същото, и всичко това започва да „кърви“ ненужно във вашия личен живот ъгъл на реалността. Същото важи и за обсебване от извънземни, обсебване от демони, тормоз от улични банди, групови грабежи, убийства и т.н.

По ирония на съдбата, усещането за уязвимост поради неподготвеност може да привлече нещо, ако страхът заживее сам по себе си (буквално), докато спокойствието от базовата сигурност може да привлече повече спокойствие и сигурност в умственото ви поле. И накрая, силният психологически стрес / дълбоките емоционални рани водят до "символични" заболявания.

Ако си спомням правилно, Рудолф Щайнер каза, че "Туберкулозните епидемии могат да бъдат причинени от масовото възмущение на долните класи срещу висшите...".

„Решението не е отричане, а достатъчно информираност, за да предприемете рационални действия, докато сте на енергийния/подсъзнателния фронт, за да останете фокусирани върху идеали като мир, благополучие и овластяване.“

Том Монталк.

Никаква маска не може да ви защити

от заразяване с вируса на страха.

Що се отнася до елементарната психическа защита на „здравия разум“ и укрепване на имунната система, не правя нищо по-различно от това, което винаги съм правил, когато медиите ме плашат с вируси и епидемии. Периодично подсилвам имунната си система с добавки (и независимо от тях) като буфериран витамин С, витамин D3, витамин А, цинк, магнезий, колоидно сребро, чага и масло от риган. Има много други добавки, билки и, разбира се, здравословното органично хранене и гладуването са полезни.

Най-важното обаче е да успокоите ума и да регулирате нервната система, за да останете спокойни и здраво стъпили на земята. Редовното излагане на слънчева светлина, ходенето бос сред природата, ежедневният чигонг, постоянната медитативна практика, работата с дишането и йога и/или други практики за въплъщение са естествени начини за укрепване на имунната система, успокояване на нервната система и умствено „излизане“ от вашето глава.

Всички тези практики също ще помогнат за укрепването на най-важния ви щит: вашата аура...


Бернхард Гюнтер.

28 февруари 2020 г.

VeilOfReality уебсайт


https://www.bibliotecapleyades.net/cienc…

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.