четвъртък, 8 септември 2022 г.

МЕНТАЛНА ПРОГРАМА НА СТРАХА - 2

 Произходът на микробите, силите на болестта и противоотровата срещу тях.

 Имайте предвид, че от гледна точка на Матрицата цялата тази „епидемия“ на коронавируса е далеч отвъд самия физически вирус (и има въпроси, които трябва да зададете дали това наистина е „истинска“ епидемия), но основното намерение е да внуши в нас честотата на страха, тъй като това ще отслаби аурата на вашия енергиен щит и ще създаде входни точки за това, от което се страхувате (не само болест) ...

Така че, най-важното е да се откажете от страха и всякакви медийни "внушения" за болест или нещо друго, от което може да се страхувате. Всъщност можете сами да се грижите за физическото си здраве колкото си искате с всякакви природни добавки, витамини, храни и т.н., но ако страхът все още съществува във вас, той ще създаде входни точки за болестта или вирус във вашата аура. Всъщност всеки ваш страх се корени в „страха от смъртта“, който ви предпазва от истинския живот и затова окултните сили на Матрицата искат да ви държат в страх. Това е, което намалява вашата божествена сила, същност, креативност и свобода, като по същество ви държи в нискочестотен затвор на земната матрица извън вашата собствена, обусловен от главния космически закон за свободната воля: „Невъзможно е истински да обичаш живота, докато човек се страхува от смъртта.. Това може постоянно да се потвърждава чрез наблюдение на човешките реакции". Монталк.

„Колкото повече човек живее в емоциите на удоволствие, радост и любов, толкова по-малко той или тя се страхува от смъртта. Колкото повече хората живеят в емоцията на страх от смъртта, толкова повече те се вкопчват в живота, не защото се наслаждават на живота или защото са динамично свързани с него, но за да избегнат страха от смъртта.Такива хора наистина изобщо не живеят.Всеки аспект от живота следва този принцип.Ако желаете здраве в емоцията на страха от болестта, вие пречите на здравето Ако се страхувате от процеса на стареене, вие пречите на вечната младост. Ако вие се страхувате от бедността, вие пречите на изобилието Ако се страхувате да останете сами, вие пречите на истинското общение. Ако се страхувате от другарството, вие пречат на самозадоволяването.

Така продължава и продължава..."

Ева Пиеракос.

Друг въпрос, който да зададете:

откъде идват микробите или вирусите, преди да се проявят във физическа форма, тоест от метафизична окултна гледна точка?

Шри Ауробиндо и Майките дават някои интересни идеи за силите на болестта, произхода на микробите и как да се предпазите от интегрална гледна точка на йога:

„Във физическата атмосфера, атмосферата на Земята, има много малки плазмени същества, които не можете да видите, защото зрението ви е твърде ограничено, но които се движат и живеят във вашата атмосфера. Някои от тях са доста сладки, други са много злобни. По правило тези малки образувания възникват в резултат на разпадането на биологични тела, те се изтръгват и образуват доста неприятна енергийна маса. Има някои от тях, които правят добри неща:... Един ден ми дръпнаха сарито, за да ми кажат, че млякото ще заври и да отида да видя да не е "избягало".

Но те не всички са толкова добри. Някои от тях обичат да си правят грозни шеги, зли шеги. И така най-често те стоят зад катастрофи и аварии. Те харесват инцидентите, харесват кръга от негативни човешки емоции, които се събират около мястото на инцидента: много хора, знаете, много им е смешно! И това им дава храна, защото в действителност те се хранят с жизнената сила на човек, изхвърленa от тялото от емоции и възбуди.

Така че те казват: "....само малка злополука, много е хубаво, много злополуки е още по-добре! ...

Различни групи от такива малки същества винаги са в конфликт помежду си, защото помежду си нямат мирен живот, сблъсквайки се помежду си, те се бият и се унищожават. И произхода на микробите. Това са микроскопични енергийни "искри" на техния разпад. Но те продължават да живеят дори в отделените си форми и това е източникът на микроби и вируси. Ето защо микробите имат лоша воля и това ги прави толкова опасни...

Микробът е много плътен материален израз на нещо, което живее във финия нефизически свят и затова същите тези микроби, които винаги са около вас, във вас, се натрупват в тялото ви с години и постепенно ви правят слаби, и после внезапно ще ти прилошее..."

"Майки".

"Интегрално лечение"

  „Болестите са атаки от нисша природа от неблагоприятни фини сили, които се възползват от психологическата слабост на човек, като всички други неща, които влизат в тялото и трябва да бъдат изхвърлени, те идват отвън в умственото поле. Ако човек може да почувства тяхното идване и придобие силата и навика да ги изхвърля, преди да влязат в тялото, тогава човек може да остане свободен от всички болести. Дори когато изглежда, че такава атака се издига отвътре, това означава само, че не е била открита, преди да влезе през подсъзнанието Когато го почувствате веднага след като е навлязло, това е защото въпреки че е през подсъзнанието и не сте могли да го откриете, докато е все още навън. Много често болест, вирус, микроб навлиза във физическото тяло фронтално или по-често по допирателна отстрани, пробивайки си път през тънката енергийна жизнена обвивка на аурата, която е нашата основна броня за защита и те могат да бъдат спрени там, в самата обвивка, преди да проникнат в материалното тяло. След това може да почувствате някакъв физически ефект, като треска или настинка, но това не е пълна инвазия на вируса. Може да бъде спряно по-рано, ако самата обвивка на живота устои и остане силна, енергична и непокътната, тогава няма болест; атаката няма физически ефект и не оставя следи. "

Шри Ауробиндо

"Писма за йога IV"....


Бернхард Гюнтер.

28 февруари 2020 г.

VeilOfReality уебсайт


https://www.bibliotecapleyades.net/cienc…

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.