четвъртък, 22 септември 2022 г.

Опознай противника: демиургичните архонти - 2

 Ако София не беше позволила това да се случи по този начин, ние щяхме да изпитаме пълна стабилност на ума и тялото, преминавайки от един момент на върхова експресия към следващия, коригирайки и подобрявайки себе си във всяко предприето действие. Но никога няма да станем по-мъдри, ако сами не открием тези дела, които ни вредят.

Поради принудата се изтощаваме поведенчески.

Но преодоляването на манията ни дава импулс, специален импулс, който не възниква в постоянния безпрепятствен тласък на нашия потенциал. Архонтите осигуряват нашата съпротива, срещу която генерираме все по-мощни освобождавания на потенциал. От гледна точка на София това е справедлив компромис: без това предизвикателство към нашия потенциал не бихме избрали оптималния обхват за нашия вид. С това предизвикателство архонтите започват да играят своята игра.

Но самокорекцията може да бъде приложена във всяка ситуация, в която те се намесват.

По-горе отбелязах, че доброто дело не изисква компенсация. Или, ако е така, разумният морал работи.

Във „Вярата на еретика“ Кауфман твърди, че юдео-християнският морал „не познава стойността на действие, извършено заради себе си“ без очакване на награда (или наказание).

„Етиката на Стария завет е етика на благоразумието и наградите, сякаш целта е, че това е добро за Господа“

В израза на вродената добродетел не се търси полза, но е добре да се отбележи, че е вредно да се влага повече енергия в злото, отколкото в доброто.

Злите хора могат да имат наистина демонична решителност.

„На добрите им липсва убеденост, а най-лошите са пълни със страстна интензивност“

(Йейтс, Второ пришествие)

За какво? Защото, за да продължиш да причиняваш вреда, трябва да работиш енергично срещу естествения ред на нещата и доброжелателното разположение на човешката природа, но архонтската ентропия, която придава сляпа принуда на човек, се увеличава, когато й се съпротивляваш.

За да преодолеете това ентропийно предубеждение, трябва постоянно да развъртате системата си, увеличавайки силата си.

От друга страна, естествено е да действаме добро и да вървим по течението на Вселената, взаимодействайки с красотата и елегантната функционалност на живота. Човек никога не се уморява да прави добро и затова не е нужно да полага прекомерни усилия, за да упорства в такова поведение, към което сме естествено склонни, както твърди езическата етика. Но престъпниците могат да успеят да увеличат жизнеността, необходима за постоянно насилствено и контролиращо поведение.

Още една брутална истина за начина, по който стоят нещата в човешкото същество.

Няма карма, такава каквато ни е предадена. Никой не е упълномощен да ви държи отговорен за това, което правите, дори Бог. Дори София, планетарната богиня, е майка. Само вие можете да направите това за себе си.

Анархията е състояние на "неархонизъм".

Анархията е против всяка власт, освен тази, която е в суверенната воля на индивида. Няма такова нещо като карма, разглеждана като система от награди и наказания. Това е плешива измишльотина на стари хора за сплашване на децата.

Можете да правите каквото си искате в живота и да се отнасяте към хората по начина, по който искате, без никакви предписани морални правила.

„Прави каквото искаш“, както каза Кроули.

Тази поговорка е малко по-малко от половината от основната истина и наистина най-опасната полуистина.

Другата половина е, че каквото и да правите, се случва под формата на сляпа принуда, а ако не видите този модел, няма да го пробиете. Вие наистина сте свободни да правите каквото искате, но под принудата на архонтите, вие не можете да разберете, че свободната воля действително съществува.

Свободната воля зависи не само от свободата и способността за действие, но и от действия, свободни от стереотипно повторение, сляпа принуда, архонтична ентропия, хеймармене.

Играта на Кали.

Kармa е манипулирана игра. Освобождаването от карма идва първо, когато видите как тече манипулирането, как завъртането на архонта причинява самохипноза и умствена мъгла, а след това просто решавате да не играете тази игра.

От гледна точка на освобождението няма кармичен закон, по който да съдите за причината и следствието на действията си.

Представете си как се възприема такава свобода.

На този късен етап от човешката история може би е време да признаем, че човешката принуда е фалшифицирана от силата на архонта за фалшифициране на ума, например, всяко човешко същество е еднакво засегнато от транссексуалния фактор, но не всички човешки същества са засегнати от същата степен, но някои човешки модели са напълно абсорбирани от тях.

Те стават напълно архонтифицирани. Те пазаруват и убиват с еднаква сила и в наши дни има много такива хора.

Така откриваме световна елитна клика от пристрастени към наркотици психопати, които управляват човешките дела. Голяма изненада. Оркестрацията на архонтното поведение вече е толкова болезнено очевидна в глобален мащаб, че София може да се взира в нас чрез жестокия тест, който ни даде, проверявайки резултатите.

Всеки проблем в света като цяло е нагласен, оркестриран, умишлено провокиран, измамно реализиран и решен:

манипулирана хранителна криза, манипулирана финансова криза, медийна лъжа, манипулирани развлечения, манипулирани демократични избори, манипулирани статистики, манипулирано образование, манипулирани епидемии, манипулирани епидемични ваксини, манипулиран Гугъл, манипулирана инвазия на НЛО, манипулирано антропогенно глобално затопляне, третата световна война е фалшифицирана, тероризмът е фалшифициран.

Колко фалшификации са необходими, за да се разбере как работи кармата и да се прозре слепия сговор на архонтите?

Единственият решаващ фактор за такова широко провъзгласено „планетарно изместване“ може да не е масовото духовно пробуждане по целия свят, при което всички внезапно вибрират на по-високи честоти на своите светлинни тела, а известно съгласие по отношение на елементарното възприятие на лъжите на архонтите, че всички проблеми на човешкото общество, които не могат да бъдат разрешени по относително щастлив и продуктивен начин, са съзнателно създадени от архонтите.

Ако не бяха тези проблеми, всички щяхме да живеем добре и щастливо. Но не можете да спечелите играта, която сте загубили, защото не сте опознавали враговете си.

Но има добри новини в тази мъчителна история, която вече е към своя край. Виждането на манипулираната игра на карма носи освобождение според условията на богинята Кали, т.е. според метафората на играта, която позволява всички форми на човешко поведение в Кали Юга. (Превод: В Кали Юга всяка ситуация може да бъде разрешена, като я поставите в метафората на игра).

Може да се каже, че София е сключила сделка с архонтите, но Кали вижда тази сделка.

Тя наблюдава човешкото объркване пред демоничните същества на измама и манипулация. Тя се нарича Дурга, „непобедима“, защото нито един архонтичен или демоничен импулс във вселената не може да я победи.

Джон. Л. Лаш



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.