събота, 17 септември 2022 г.

Психотронни технологии и импланти на специалните служби - 2

 Импланти в уебсайтове:

Между другото, бисквитките на уебсайтовете вече имат фина природа. Отивайки на който и да е сайт, обърнете внимание на това, което усещате в областта на главата и горната част на тялото. Много големи сайтове поставят психически щепсели, които могат да накарат главата ви да усеща болка/замайване/смазване.

Някои може да са по-вредни, включително гадене, парене или сърбеж. Ако усетите, че нещо започва да пълзи по ръцете/краката ви, незабавно изключете сайта! Такива ефекти са редки, но е нежелателно да ги имате в големи количества.

Допълнение на читателя: Има подобни в много интернет магазини с милиардна аудитория - връзката с паразит, който свързва привързаността и пристрастяването, тя не е много вредна, но също така не е достатъчно екологична. Поне в малки и средни обеми и аудитории не съм виждал, явно технологията е скъпа, енерго- и ресурсоемка.

Тук по-скоро не става въпрос за цената и потреблението на енергия, а за информираността на собствениците и техните връзки със съответните лица (същности), които могат да внедрят такива технологии. Трудно е да се достигне до милиардна аудитория без използването на „трикове“, каквото и да се каже, а големите инвеститори (корпоративни или частни) в такива събития са добре запознати с възможностите на пси-технологиите и не се колебаят да ги използват.

Нека ви напомня още нещо по темата: Финият свят на супермаркетите през погледа на екстрасенса

Игри с паметта

Чрез сеансите многократно се разкриваше, че специалните служби отдавна притежават не само способността да влияят на съзнанието, но и да проектират цели блокове с памет в мозъка за своите цели. С други думи, днес има технологии, които позволяват на нашите държавни магьосници да изтрият оригиналната памет на своите жертви и да запишат тази, която смятат за най-подходяща, без физически контакт.

По този начин пропуските в паметта дори за вчера могат отчасти да бъдат приписани на експерименталната дейност на държавните служби. Информацията се предава по време на сън чрез различни антени, които бяха описани по-рано. Старите паметови блокове се изтриват с психотронни методи (вибрационни технологии + магия), а отгоре се записва нова информация. Да, не сбъркахте - нашите специални служби отдавна използват истинска магия и разполагат с цели екипи за астрални атаки, разузнаване и пси-защита. Разбира се, те не работят съвсем сами, но не много хора знаят за това.

Има възможност за влияние върху държава, град или дори отделен човек, но те се интересуват главно от хора, които притежават и разпространяват „пречеща“ информация. Например в случая, който описвам, се случи следното:

Подопечната започнала да забелязва, че парчета памет са изрязани от нейния времеви поток – тя правела едно нещо, но на следващия ден си „спомняла“ съвсем различно. Потвърждение бяха дневниците, които тя водеше, записите в които не съвпадаха с това, което тя „спомни“ за вчера. Освен това приятелите й започнаха да се чудят, че тя не си спомня скорошни срещи и съвместни дейности. По време и след сеансите изтритата памет започна да се възстановява. Оказа се, че подобни практики се провеждат редовно, но са насочени главно към потискане на желанието за развитие на духовния компонент.

Например, днес искахте да прочетете духовна книга или да се заровите в търсене на информация за алтернативна история, но имаше малко време преди лягане и отложихте този импулс за утре. Подобно желание повишава мозъчните ви вибрации и вие автоматично попадате на проследяващия радар – изпъквате сред сивата маса на спящите, в резултат на което получавате непреодолим импулс, насилствено „връщащ“ мозъчните вълни в удобно състояние за системата. Събуждайки се на следващия ден, може да се почувствате зле или замаяни и е малко вероятно да стигнете до книгите, а до вечерта можете напълно да забравите за първоначалния си интерес. И това може да се случи със стотици най-малки детайли, които човек просто не забелязва в суматохата, но именно върху тях се изгражда прехвърлянето на клонове на реалността, за което ще говорим отделно.

Възниква естествен въпрос: как да се предпазите от всичко това?

Основната защита е прозрачността на индивида, информираността, развитието на собственото мислене, а не угаждането на инстинктите на тълпата. Използвайте и минимална защита. Имплантите на спецслужбите все още са доста груби, така че не всички тела и слоеве могат да се придържат, въпреки че напредъкът не стои неподвижен. Следователно, колкото по-развит и високовибрационен е човек, толкова по-трудно е да го закачите. Отвореното съзнание, любовта и радостта, уважението към себе си и другите, чистотата, елементарната хигиена, чистата вода и хранене, духовните практики, вътрешният мир и психическа стабилност, както и много други неща влияят положително не само на развитието, но и на имунитета от всякакви психоенергийни опити.

Наблюдавайте мислите си, за да идентифицирате вредните влияния. Ако раздразнението, страхът, агресията се появят във вас изневиделица, идеите се объркват и забравят (или се прокрадват всякакви глупости, включително боклук, порно, гласове с псувни), синдроми на „воина на светлината“, национализъм, расово превъзходство, разделение на приятел / враг, желанието да докажеш гледната си точка с пяна на устата или да удариш несъгласен събеседник и други благинки на двойствеността, търсете уловка.

Същото важи и за прекомерната консумация и натрапчивото желание да се купи (или открадне) конкретен продукт, особено от известни компании. Няма нищо срамно в използването на висококачествени стоки или услуги, но ако тези далеч не необходими или лесно заменими неща започнат да се издигат до ранга на истерично преклонение, в крак с популистката мода, а още повече се купуват за 3 заплати на кредит за 5 години (за iPhone например), осъзнайте егрегориалната връзка, преди напълно да станете неин милиарден роб. Препоръчвам и пред входа на супермаркетите да се слагат протекции, особено на гладно, защото и там имат ефект.

И разбира се - страх! Отърви се от него, направи си услуга. Спрете да се страхувате от всички и всичко. Осъзнайте съществуването на проблема, отработете го в себе си и се отдръпнете, заявете неприкосновеността на волята си и живейте живота си както искате. Страхът е илюзорен, той не може да ви навреди сам по себе си. Но проблемите, които привличате във вашата реалност чрез него, могат много добре да станат реални. Сега не е времето, в което е било позволено да се елиминират физически нежелани хора.

https://metaisskra.com/kniga-pamyati/...



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.