неделя, 11 септември 2022 г.

Още за кемтрейлс

 Въпросът за кемтрейлс, умишленото пръскане на химически вещества, които причиняват образуването на облаци над определени области на Гея-Земята, бавно се превръща във въпрос на обществено съзнание. Докато правителствата нагло отричат ​​подобни дейности срещу цивилни, много от вас са били свидетели от първа ръка на подобно пръскане в небето. Разтревожените хора направиха снимки на тези мистериозни летящи създатели на chemtrail. Много от вас сега споделят тази информация чрез комуникационните си мрежи.

Не всички души, които идват във физическия свят, избират пътя на саможертвата, водещ до търсене на истината и справедливостта през целия им жизнен път. Вие сте духовните воини на новото хилядолетие и знаете, че сте избрали трудна работа в това въплъщение, тъй като фактът, че подкрепяте човешката раса и всички живи същества във вашия свят, ви прави източник на раздразнение за Властта. Ще излезете ли от пътя си под заплахата от репресии или упорито и целенасочено ще насърчавате лечебния процес, разрушавайки стените на съпротивата на тези, които имат конвенционални възгледи?

Винаги помнете, че вашият екип е ключът към вашата безопасност. Вашата очевидна множественост и вашето целенасочено намерение са определящите фактори, които могат да завъртят махалото на властта обратно към хората. Освен всичко друго, желанието да се изправиш пред страха, вместо да се криеш от него, ти дава силата да преодоляваш препятствията. Обединени, вие вървите напред като неудържима сила, защото силата на човешките намерения е безгранична, докато работите за Общото благо.

Ние вярваме, че никога не е имало по-належаща необходимост от прераждането на човечеството, отколкото сега, и ви напомняме, че вие ​​сте победителите, които дойдоха да призоват за пробуждането на цялата човешка раса. Имате нужда от въстание, имате нужда от глобално недоволство, ако искате да кажете думата си на онези, на които все още им липсва воля — или съзнание — да се бият заедно с вас.

Обръщаме се към тези от вас, които все още не знаят за разпръскването в ниските слоеве на атмосферата, този престъпен акт срещу човечеството. Трябва да вдигнете очи към небето и да наблюдавате какво се случва там, а не да криете главата си в пясъка на невежеството. Масовото пръскане на силно токсични материали в ниските слоеве на атмосферата служи на различни цели на властта. Един от тях е пряко свързан с кампанията за намаляване на населението на планетата Земя чрез използването на смъртоносни бактерии и вируси, които трябва да причинят болести и смърт на целеви сегменти от човечеството като жив вид. Властите създават супервируси в своите подземни лаборатории повече от петдесет години и са убедени, че сега е моментът те да бъдат приложени в голям мащаб.

Не се ли интересувате дали смъртоносни супервируси, изобретени под земята, един ден ще бъдат пуснати във вашия свят? Или сте били накарани да вярвате, че биологичните оръжия никога няма да докоснат живота ви? Напомняме ви за създадените в лаборатория вируси на СПИН и Ебола, които първоначално са били приложени към „нежелани“ и „изтощени“ популации в някои части на света и сега са се разпространили по целия свят. Нови и нови вируси непрекъснато се тестват в различни отдалечени места на планетата и ви уверяваме, че в близко бъдеще те ще започнат да се появяват на повърхността на Земята.

Убиването на "нежеланите елементи" на обществото вече не е основната цел на създателите на биологични оръжия. Създаването на нови начини за унищожаване на "врага" също не е, но вие убедително сте се вдъхновили от подобни нечовешки оправдания за убийството на хора.

Не, всъщност зад биологичната война срещу човечеството стои добре планирана глобална кампания, чиято цел е да намали поне наполовина неконтролираното нарастване на населението, като същевременно драматично промени условията на живот на онези, които остават. Този процес ще достигне кулминацията си в Дните на изпитанията, когато големи популации ще се борят само за да оцелеят, борейки се за храна и вода. Вече е започнало – там, сред населението на „третия свят“, толкова далеч от вас, че гладът и страданието им не ви притесняват директно в часовете на вашата вечеря.

Някак си сте сигурни, че това никога няма да ви се случи.

Това, че вашите собствени правителства пръскат върху вас смъртоносни биохимични, вирусни и бактериални агенти е нещо, което само малцина могат да приемат дори като фундаментално възможна реалност. Но отричането на опасността не я елиминира, а по-скоро увеличава опасността. Само вашето осъзнаване на проблема и общественото възмущение - вашият Глас - може да ги накара да приберат оръжията си в ножниците.

Ако имате нужда от доказателство, отидете и го вземете, защото може да се намери в желатиновите потоци от токсични отпадъци, които полепват по листата и венчелистчетата във вашите градини, както и по стените и покривите на вашите къщи.

Те също се придържат към стените на белите дробове.

Ще обсъдим подробно многото аспекти на пръскането на химикали в земната атмосфера в следващите съобщения, които ще започнем да предаваме след публикуването на тази книга. И сега още веднъж повтаряме, че основната цел на тези действия е да се създадат временни изкуствени щитове от нарастващата слънчева радиация, докато йоносферните нагреватели ще ударят определени области от външните слоеве на земната атмосфера. Важно е да разберете, че създаването на chemtrails е част от по-голяма програма, която включва проекта HAARP. Всичко това е взаимосвързано.

Сега искаме да кажем какъв финал може да очаква проектът HAARP. Ако такава мощна радиация, насочена към йоносферата на Земята, не бъде спряна, докато Слънцето активира собствената си радиация в целия електромагнитен спектър, сблъсъкът на тези две сили може да доведе до обръщане на енергийния поток обратно към антените на Аляска. Това означава, че мълния ще падне върху оборудването на HAARP, десетки милиони пъти по-силна от нормалната мълния, която се случва по време на гръмотевична буря. Такъв космически обрат на съдбата може завинаги да промени пейзажа на Аляска, унищожавайки целия живот там.


Патриша Кори.

Битката на светлината и мрака.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.