петък, 2 септември 2022 г.

РОКФЕЛЕРОВИ -3

 ПЪРВИЯТ ИЗВЕСТЕН ​​РОКФЕЛЕР.

Първият скандален Рокфелер, цитиран от изследователи, които не работят за Рокфелер, е Уилям Ейвъри Рокфелер (1810-1906?). Уилям Ейвъри Рокфелер беше напълно покварен и не беше задържан от никакви морални граници. Занимавал се е с окултизъм и се е занимавал с черна магия. Той беше женен за няколко жени в цялата страна. Освен това е имал много любовници и голям брой хомосексуални партньори. Той беше обвинен в изнасилване на жена и избяга от щата Ню Йорк, за да избегне влизането в затвора за това. Той крадеше, лъжеше и убиваше през целия си живот. Освен сексуалните удоволствия, той обичаше хазарта. Откъде парите за всичко това?

Той спечели повечето от парите си нечестно. Неговият живот е копие на други хора, които са били илюминати.(Читателят трябва също да помни, че илюминатите извършват голям брой тайни окултни бракове, за които знаят само вътрешни хора.) Една от неговите съпруги е Елиза Дейвидсън (1813-49). Тя беше изключително жестока жена. Историците, които са купени от елита, обичат да описват Елиза Дейвидсън като много благочестива жена. Въпреки факта, че е била набожна, има редица неща в живота й, които показват, че тя не е била образецът на добродетелта, който придворните историци са й присъждали. Когато се омъжи за Уилям Ейвъри Рокфелер, тя живееше с него и любовницата му.

Уилям Ейвъри Рокфелер е имал много незаконни копелета и много от тези деца са родени, за да бъдат пожертвани в сатанинските ритуали на култа. Съпругата му Елиза има шест деца от Джон Дейвисън Рокфелер. Джон Д. Рокфелер стана един от най-могъщите хора в света през живота си. Една от най-строго пазените тайни бяха неговите тайни връзки с други илюминатски семейства. Семейство Payseurs и други семейства на илюминати са тясно свързани с възхода на Рокфелер. Други фактори, свързани с възхода на Джон Д. Рокфелер на власт, са неговата безпощадност. Той беше готов на всичко, за да спечели властта.

КРАТЪК ПРЕГЛЕД НА ВЛИЯНИЕТО НА РОКФЕЛЕР.

Финансовата мощ на Рокфелер е много по-голяма от посочените баланси. Рокфелер могат да дават дарения от организация, която ръководят, на друга, която контролират, и да не губят контрол над тези пари. Даренията изглеждат впечатляващи, но кръвната линия Рокфелер не е загубила тези пари. Забелязали ли сте някога, че Рокфелеровата Standard Oil използва сатанинска пентаграма под формата на кръг като лого? Само три от безбройните компании на Рокфелер са Texas Instruments и General Electric и Eastman Kodak. Рокфелер също контролират Боинг. Този автор (Fritz Sprlngmeier) многократно е получавал информация от множество източници за окултни дейности, извършващи се във фабриките на Boeing в района на Сиатъл. Програмирането дори се проведе във фабриката на Boeing. Всички тези неща се съчетават, когато човек види външната картина и вътрешния достъп. Рокфелер също контролира Delta Airlines. Някой разбрал ли е, че символът Делта е много широко използван сатанински символ? Чудно ли е, че много илюминати, ЦРУ, световните финансисти и хора като Чък Колсън (вижте "93 Bulletin Exposé" на Чък Колсън) използват Делта, за да се движат във въздуха.

Рокфелер притежава земя в цяла Южна Америка. Рокфелер притежава земя почти навсякъде, където някой би искал да отиде в САЩ. от Хавай до Тексас до Флорида и Сийл Харбър, Мейн. Забележете колко често Буш ходеше в Мейн, когато беше президент?

Рокфелер играят важна роля в корпоративната група Lucis Trust и в ООН. Ще забележите, че принц Чарлз е говорител на Lucis Trust и също така работи с ООН по различни начини. Принц Чарлз идва от друга мощна сатанинска кръвна линия. Читателите трябва да проучат моята книга Бъдете мъдри като змиите, за да разберат как Lucis Trust подхожда към света. Рокфелер са участвали в създаването на ФБР, така че ФБР винаги е било мощна централа за илюминатите. Ето защо днес има официални програми на ФБР, насочени към разделянето на децата от техните родители, за да бъдат пожертвани след това. Да, в САЩ вълкът беше назначен да пази кокошарника. Тайната сатанинска организация, която действа във ФБР, се нарича „Търсачите“ (Зловонната миризма от излагането на групата в пресата беше толкова ужасяваща, че U.S. News & World Report направи нелепа история от това, за да смекчи скандала.)

Бивши сатанисти, които са работили за ФБР за отвличане и продажба на деца за жертвоприношения, се опитаха да разгласят корупцията във ФБ през 70-те години.

Рокфелер също контролират ЦРУ, откакто е създадено. Когато Конгресът поиска да разследва ЦРУ за неправомерни действия, беше назначена комисия, ръководена от Рокфелер, за да разследва неправомерните действия на ЦРУ! Да, Комисията на Рокфелер направи голямо разследване и заклейми ЦРУ за няколко дребни престъпления, но техният доклад все още се цитира от цялата американска преса като най-голямото разследване на корупцията в ЦРУ.

Неотдавнашният сатанински отцепник на ФБР Майкъл Макартър предостави достоверна вътрешна информация за програмите на ФБР и ЦРУ, които отвличат деца, за да подхранват сатанински ритуали с жертвен материал. Имената на агентите, отвлекли децата, за които Майкъл знае, са следните:

Чъки Майк, отдел Питърс от ФБР, свързан със случая Ник Хара — агент на ФБР, който отвлича деца, за да ги принесе в жертва на високопоставени лица на сатанистите, Унда Криг - сатанист, който все още работи за ФБР, Кен Ланинг, агент на ФБР, който отвлича деца, Ник О'Хара, убиец от ФБР, който е сатанист, прикрива отвличания от ФБР, като убива агента на ЦРУ Кейп Ричардсън, който също отвлича деца за жертвоприношения.

През годините Рокфелер са налели милиарди долари в проекти и международни групи, които работят за създаването на публично правителство „Един свят“. (Светът вече има тайно правителство „Един свят".) Рокфелер участват в решения, които засягат Русия, Китай и други части на Земята. Домът на Рокфелер има големи активи в тези страни.

Изследовател на Рокфелер ще открие, че те са били тайно замесени в политиката на Съединените щати през целия 20 век. Действията, предприети от САЩ, са резултат от безброй заповеди, които Рокфелер дават на своите подчинени в Конгреса.

https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/rockefeller.htm

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.