събота, 19 февруари 2022 г.

Трансплантация на душа

 Трансплантации на органи. Вероятно сте чували поне нещо за това. Какво ще кажете за трансплантация на душа? Е, ако щете само във фентъзи книгите и филмите. И ако приемем, че това е реално?! Какво става, ако един от най-могъщите монархически кланове в света следи не само за чистотата на синята си кръв, но и за изключителен набор от селективно отгледани и обучени души?

 И така – датата на смъртта на Филип е 9-4-2021 г., това се пада 99-ти поред ден от тази година. Херцогът е починал на 99 години и 9 навършени месеца. По правилата на Англиканската църква погребението се извършва на 9-тият ден след смъртта… Цял парад от 9-ки!

Важно е да се отбележи, че кралицата се явява трета братовчедка на своя починал съпруг.  Адептите на системата за дълго време са правели всичко възможно, за да запазят чистотата на своята "синя кръв". 

Сега - към другите факти. 9-ти април се явява кодов за много събития, свързани с английския престол. Ще изброя няколко ключови: смъртта на английския крал Едуард IV - между другото, неговите останки се намират там, където бе и балсамираното тяло на Филип; погребението на кралицата-майка през 2002 г., нейното тяло също се намира в семейната крипта, в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзорския замък. Принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс са се венчали в този замък на 9-04-2005 г. Параклисът "С. Джордж" е не само място за сватби и траурни церемонии за кралските особи, това е мястото и на техните погребения. Списъкът с венценосни тела, погребани тук може да претендира за списък на средно голямо селско гробище. Те живеят, женят се, плодят се и умират, складирайки своите използвани скафандри в едно и също място - Уиндзорския замък. 

Но какви цели и задачи си поставят адептите на системата? Все пак веселият парад на кодовете явно не е организиран за наше развлечение с цифрите. По-нататък следва предположение, което не е потвърдено с железни факти. Ще напомня пак - всички събития, разигравани пред нас се явяват отлично подготвен и планиран спектакъл. Да възприемете алтернативната теория за развитието на тези събития ще ви се отдаде само, ако престанете да делите света на "бели" и "черни" и ако разберете, че всички фигури на шахматната дъска се управляват от една ръка. 

И така - нашата приказка започва. Елизабет II и Филип имат 4 деца - Чарлз, принц на Уелс; Ана, кралска принцеса; принц Ендрю - херцог на Йорк; принц Едуард - граф на Уесекс. За да не се заплетем в кралските роднински връзки, ще поговорим по-подробно за разклонението на кралското дърво по линия на Чарлз. На майката на Чарлз изобщо не е допадала Даяна, но отчитайки щедростта на рода на девойката - кланът Спенсър, тя дала съгласието си за брака, от който се родили 2 момчета: принц Уилям, херцог на Кембридж и принц Хари, херцог на Съсекс. В тяхно лице английският престол придобива 2 превъзходни екземпляра от кралска порода. Колкото до майка им, която все така била недолюбвана от кралицата и била много харесвана от обикновените хора - в крайна сметка била отписана. 

Париж се оказа нейното лобно място. От всички места на планетата, за лейди Ди избраха именно това - столицата на смъртта. Наистина пословицата се оказала вярна: "Виж Париж и умри". Доста време разглеждах мемориала с пламъка на свобода, опитвайки се да доловя връзка между странната конструкция и принцесата. Тази златна измишльотина била пламък, а думата "свобода" - това е , за да има комутация на този факел с факелите първо на парижката, а след това и на американската скулптури на богинята на смъртта и нощта. А основата на мемориалната колона е пирамида. Милиони туристи прииждат към тази енергийна прахосмукачка, спомнят си, скърбят, оставят записки, малки подаръци и плачат, създавайки по този начин нужните мисловни образи и емоции. Установката за гавах така работи ефективно. 

Но нека се върнем към породистите английски женихи. По-старшият не оправда надеждите, женейки се за обикновена жена, давайки тройно и не особено добро (според вътрешните кралски стандарти) потомство. Докато при по-младшия се наблюдава "пърформанс" от висша степен - скандали, разобличително интервю с Опра Уинфри, разпад на монархическото семейство, заминаване в Канада и САЩ, и най-главното - народът повярва на всичко. Но как ние виждаме цялата тази ситуация? 

Нека поговорим за Меган - жената на Хари. Цветът на нейната кожа и на кожата на майка й станаха причина за много кулоарни разговори, но дали всичко тук е толкова еднозначно? Американският генеалог Хари Бойд Робъртс проведе изследвания, на чиято база установи, че  бащата на Меган се явява потомък на крал Едуард III, който между впрочем е построил параклиса "Сейнт Джордж". Какво "съвпадение"! По неговите изследвания, сред предците на Меган по бащина линия бил преподобния Уилям Скипър, който емигрирал в Бостън през 1639 г. Той бил потомък на един от синовете на  крал Едуард III - Лаъйнъл. По този начин Меган се явява далечна родственица на мъжа си. Отново "малък" инцест. Излиза, че децата от този съюз са много по-подходящи според големите изисквания на английския престол. 

Смъртта на Филип събира отново кралското семейство заедно, макар и в непълен състав. Хари пристига за погребението на дядо си, а Меган остава в Америка с малкия си син Арчи, а и тя отново е бременна, очаквайки момиче. Ситуацията много прилича на тази от 2002 г., когато беше погребението на кралицата-майка, което бе извършено на 9-04-2002 г. В този момент лейди Серена Армстронг-Джоунс, графиня Сноудън, също е бременна с момиче. Тя е съпруга на Дейвид Албърт Чарлз Армстронг-Джоунс, 2-ри граф Сноудън, син на принцеса Маргарет Сноудън, която е родна сестра на кралицата. Между другото, принцеса Маргарет починала 7 седмици преди своята майка и за разлика от традициите на кралския двор била кремирана, а прахът й - погребан в гроба на нейния баща Джордж VI. По този начин в семейната крипта след  9-04-2002 г. се събира семейното трио - Джордж VI, кралицата-майка и пепелта на тяхната дъщеря Маргарет.

И така - какво преполагаме за деня на погребението на Филип? Че в закрита, частна церемония е осъществен древен мощен обряд по трансплантация на душата на починалия в тялото на все още нероденото момиче. За целта е нужно да се спазят ред условия, някои от които можем да заявим. Първо - роденото дете трябва да бъде наречено в чест на починалия. Второ - за трансплантацията на душата не са подходящи първенците, подходящи са следващите деца. Трето и най-неприятно - за обреда е нужен човешки ембрион, най-вече измежду тези на родствениците. Косвените доказателства ще започна от по-далеко. През 2015 г. при пренасяне тялото на шведски епископ от 17-ти век, при краката му били намерени останки от човешки ембрион, на 5-6 месеца от своето развитие. Очевидно е бил мъртвороден. Проведената генетична експертиза установява, че има несъмнена родствена връзка между телата и най-вероятно това са дядо и внуче. Учените не намерили разумни доводи защо тялото на ембриона е било положено при вече мъртвия епископ. Ще предположа, че при избора на душа, душата на живия ембрион от бременна жена бива привързан към мъртъв ембрион, използвайки го като своеобразен контейнер, а душата на старшия родственик-покойник бива трансплантирана в освободеното живо тяло.

Да разгледаме подобната ситуация на погребението на 9-04-2002 г. Дали е бил използван родствен ембрион не е възможно да се установи, но непонятната кремация на Маргарет дава косвено потвърждение за това, че в урната с нейния прах може да е скрита и такава страшна находка. Сега да се поинтересуваме за името на родилото се след няколко месеца момиче - лейди Маргарита Елизабет Роуз Алейн Армстронг-Джоунс. В енциклопедията четем: "Името Маргарита е получила в чест на баба си по бащина линия - принцеса Маргарет, а второто име Елизабет - в чест на прабаба си, кралицата-майка; и двете починали малко преди нейното раждане".

Системата на демиурга обича сложните и многоходови варианти и е възможно събитията да са все още в бъдещето, но споменатите се вписват с лекота в нейните кодове. А, да - в деня на погребението на Филип, 17 април, се открива за посещения мавзолея на Ленин. Прелестно! В Уиндзор един покойник бива закрит, а в Москва друг покойник бива открит!

И още нещо - през юли 2020 г. Меган преживява спонтанен аборт.... а по-нататък мислете сами


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.