неделя, 13 февруари 2022 г.

Въплътени демони ли стоят зад търговията с роби и наркотици?

 Една от най-интересните, макар и изключително опасни теми, с които се занимават някои екзорсисти, психиатри и антрополози, е своеобразният "разговор" с различни видове същности, които обладават хората. Същността на това явление не е напълно изяснена.


Някои предполагат, че в засегнатите хора наистина седи нещо, други говорят за някакъв вид дистанционно управление, което използва хората като говорещи кукли. Но каквото и да е, понякога тези седящи същества в хората разказват доста за света около тях, за бъдещи събития и т. н.


А днес темата сякаш получи много неочаквано продължение, когато в мрежата се появи видеоклип, в който полицаи се опитват да разговарят с дама от Мексико, задържана за трафик на хора.


Видеото беше коментирано от по-малко от хиляда души само в един туитър, след което се разпространи в множество форуми. За неспециалистите лелята просто разказва комедия, но случаят съвсем не е такъв. Ако се съмнявате, гледайте някой добър филм за екзорсист, в който обсебените се играят от готини и често много известни актьори. Никой няма да го играе по този начин.


Първият въпрос, който хората, гледали видеото, задават, е как тази луда дама може да се занимава с престъпна дейност? Съдейки по интереса на полицията към нея, тя определено не е била обикновена готвачка и е въртяла някакъв бизнес там. А наоколо имаше хора, които правеха същото и виждаха, че колегата им не е добре, изобщо не е добре.

https://twitter.com/KariLake/status/1490791374928547841

Подобни колеги не се толерират от престъпниците, тъй като могат да провалят цялото дело. В добрия случай лелята може да се нахвърли върху шефа и да му разкъса гърлото; в лошия случай лелята ще отиде в полицията и ще издаде всички. Не можете да я пенсионирате, така че най-подходящият вариант е пътуване до пустинята и куршум в главата - стандартен подход сред мексиканските бандити. Но по някаква причина този подход не проработи. Защо?


Очевидно това не се е получило, защото тази седяща в дамата същност най-вероятно е участвала в бизнеса по някакъв начин - давала е ценни указания, помагала е да се избегне полицията и т. н. Така че с търговията са се занимавали не толкова двукраките кукли, колкото съществото в тази вещица. До този извод е стигнал авторът на туита. Коментаторите на видеото обаче гледат по-дълбоко и по-далеч.


Дамата, която е задържана, не е обикновена членка на местната престъпна йерархия, но в общи линии тя е шефката. Над нея има шеф, над който също има шеф и така нататък - вертикалата се простира до невъобразими височини. Така че би било логично да предположим, че някои адски същества, занимаващи се с търговия с роби, също имат своя йерархия: тези, които са по-малки и по-слаби, се движат във второстепенна роля, манипулирайки по-малките марионетки, а тези, които са по-старши, седят на върха и манипулират шефовете. А най-важната същност вече управлява най-важния шеф, който седи някъде в Швейцария и управлява престъпния бизнес по цялата планета.


Тъй като трафикът на хора е само една от областите на престъпността, очевидно е, че същите същества от някои адски светове управляват и други области. Например трафик на наркотици. Или чрез изграждане на концентрационни лагери по подобие на ГУЛАГ в СССР. Или пък да подстрекава войни, които водят до масови човешки жертви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.