сряда, 23 февруари 2022 г.

ВЛАДИМИР ПУТИН Е МЪРТЪВ. СТРАНАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДВОЙНИК

 Руският президент Владимир Путин отдавна е мъртъв. Руската федерация се управлява от силоваците, които използват двойниците на Путин.



Как се е променило лицето на Путин за 15 години. Вижте портретите на Владимир Владимирович, за да проследите как се е променило лицето му - от 1998 г. насам. Номерирах портретите за удобство. Започва тестът за най-внимателен! Можете да покажете способността си да различавате хората по снимка. Не всеки може да го направи. Проверете дали можете да обръщате достатъчно добре внимание.



Нека опитам да го направя по ред. Преди няколко години прочетох статия в германския "Шпигел" за водещ германски онкологичен център през 2006 г. , в който относно анонимен пациент е била поискана консултация за биопсия от Централната клинична болница в Москва. Германците направили анализ, определили формата на рака и дали на пациента максимум шест месеца. От Русия благодарили, но отказали да го пратят за лечение; освен това след известно време германските лекари били информирани, че пациентът е напълно здрав.

Мисля, че е излишно да споменавам, че всяка уважаваща себе си държава има "генетични портрети" на най-важните си хора (те използват коси, кожни клетки и други биоматериали, които живият човек неизбежно оставя след себе си, например по време на посещения в чужбина). На Запад има и "ДНК портрет" на Путин, така че германците са разбрали за кого става дума, без Кремъл да им каже. И най-късно до средата на 2007 г. пациентът е трябвало да умре.

Нека видим как ще се развият събитията. От 2007 г. насам Людмила Путин е в сянка - тя вече не присъства на приеми и пътувания в чужбина. Не са посочени ясни причини. През 2007 г. се появява изненадващата идея Путин да се откаже от третия си мандат в полза на Медведев. Твърди се, че всичко това се дължи на Конституцията, която забранява трети мандат. Но, първо, на никого не му пука за Конституцията (тя например предписва избора на губернатори, а те се назначават от 2004 г. насам), и второ, Конституцията не казва три последователни мандата, а три мандата изобщо, т. е. сегашният мандат на "Путин" всъщност е противоконституционен.

"Путин" се оттегля в сянка като министър-председател, като седи в страната за дълги периоди, с изключение на пътувания до ОНД и регионите на Русия. Външният вид на Путин е претърпял бързи и необясними промени, които първоначално не се коментират, но когато стават невъзможни за пренебрегване, се подхвърля версията за ботокс и лоша пластична хирургия. "Путин" вече не разпознава стари познати (например колеги от КГБ), не разбира немски без превод, отказва се от спорта (например алпийските ски), често говори не на място, обърква собствената си биография и е бил на няколко места едновременно. Освен това има няколко различни "Путин", които се различават доста един от друг.

От всичко това стигам до извода, че истинският Путин В. В. най-вероятно е или мъртъв, или недееспособен през последните 5-6 години. Първоначално се планираше меко предаване на властта на Медведев, но той показа пълната си некомпетентност, така че се наложи да се реинкарнира образа на Пу, за щастие съвременните технологии позволяват това. През 90-те години например телевизията показва видеорепортажи от пътуванията и срещите на Елцин, докато той лежи на системи в болница в продължение на месеци.

Това обяснява и странността на развода. В края на краищата, по бившите лидери в Русия по традиция са насъсквани всички кучета, а за да предпазят съпругата от бъдещи неприятности, тя е "разведена" предварително - сега тя и децата нямат нищо общо с "Путин".

Г-н Путин е в полезрението на обществеността от 1999 г. , въпреки че по-широката общественост го е виждала и преди - когато е бил в администрацията на г-н Собчак. Следователно периодът на видеозаснемане на ВВП като цяло (т. е. наличието на фотографска документация за това лице) обхваща почти 20 години. Въпреки това не е трудно да се открие подмяна, ако се разполага със снимки на лицето от 20 години. На уебсайта, със снимки , са изобразени четирима много различни хора. Те имат различна форма на черепа (ширина на очните ямки, форма на брадичката, форма на скулите) , различен обем на меките тъкани и лицевите хрущяли (крила на носа, устни, бузи), различни граници на косата (скалп и вежди), различен цвят на очите, различни изражения на погледа. Какво да кажем просто за снимките, когато на официалните правителствени уебсайтове снимките очевидно са на различни хора:

Добро нещо е интернет търсачката. Можете да получите 100500 снимки за заявката "putin photo". Тук е Путин В. В. със Собчак. Но да се сравнява Путин със Собчак не е интересно. Много по-любопитно е да сравняваме Путин с Путин. А ако изравним портретите по височина и ги съберем по двойки за удобство, става още по-забавно: на последната снимка вляво В. Путин полага президентска клетва през 2000 г. , вдясно - сега плаче при резултатите от гласуването през 2012 г. А вие: "Русия без Путин", "Русия без Путин". Когато гледате тези парливи снимки, първата мисъл е: "Кралят не е истински!" Можете да спорите за формата на ушите, свойствата на ботокса и ефекта на хормоналната терапия, колкото си искате. Но нещо ми подсказва, че Пелевин не е сгрешил толкова много в своя "Дженерейшън П", а медиите могат да ни внушат всичко; има президент, няма президент, какво значение има това - важното е картината. Както и при Пелевин, въпросът за това кой командва медиите е отворен. Отдавна са изчезнали и членовете на семейството му. Все пак това е интересна картина.

Снимки и видеоклипове, предоставени от официалния Кремъл след 2000 г. , показват поне четирима души, които по някакъв начин приличат на Владимир Путин. В най-добрия случай (а това е по-вероятно) за Путин се представят шест напълно различни души.









Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.