четвъртък, 17 февруари 2022 г.

Чудо в Невада: от небето започва да капе черна слуз

 Хората в квартал в Източен Лас Вегас, близо до булевард "Холивуд" и авеню "Чарлстън", са напълно озадачени от седмици. Това се случва, след като върху имота им започват да падат мистериозни кафяви или черни капки.

Маркос Сервантес разказва, че през последните три-четири седмици дъждовни капки са паднали върху къщата му, колите, микробуса, баскетболното игрище и почти всичко останало.



"Може ли да е мазнина? Масло? Не знам - казва Сервантес, гледайки капака на джипа си, залят с неразбираема субстанция. - Много е трудно да поддържам автомобилите си. Много, много е трудно да бъда в задния двор и да знам, че не мога да правя барбекю или нещо подобно, защото върху храната ми капе".

Други хора, живеещи в района, отказаха да дадат подробни интервюта, но заявиха, че всички са преживели същото, без да получат обяснение.

Сервантес се чуди дали капките не са дошли от прелитащи над него самолети, но казва, че контактът с Федералната авиационна администрация не е дал отговор.

Чуди се дали веществото може да е токсично или вредно за здравето му?



Редакционен коментар на The Big The One: Днес всички знаят, че някакви неясни самолети пръскат нещо над главите ни. Какво се пръска? Защо? На тези въпроси няма отговори. С началото на 2022 г. обаче нещо в тези спрейове се промени. Например самолетите започнаха да летят в кръг, а не по традиционната мрежа от прави линии над повърхността:

https://www.youtube.com/watch?v=vZa9Uvn0dD4

Освен това пръскачите очевидно не разполагат с достатъчно въздухоплавателни средства и са започнали да използват хеликоптери, наред с други неща:

https://www. youtube. com/watch?v=Prj80EaRgiE

А сега ви предлагаме новини от щата Невада. Някои очевидци пишат, че веществото прилича на восък, който не може да се отлепи от повърхността, други казват, че прилича на някакъв вид масло, но по-напредналата общественост отдавна си има име за това нещо - Black Goo, т. е. черна слуз:

Revelation 20:4 (Check bio for Gettr profile link) (@allworknoplayjt) / Твиттер (twitter.com)

Не знаем защо се е появила първо в Невада, може би заради близостта на Лас Вегас до Зона 51, която е на малко повече от сто километра, но смятаме, че скоро ще капе и в други градове по света. Както казва другарят Исая 60:2 - тъмнина ще покрие земята и мрак - народите, така че внимавайте за развитието на ситуацията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.