вторник, 1 февруари 2022 г.

Време е да направите избор

 Властите се опитват да ни убедят, че сме твърде много и че населението на света трябва да бъде намалено с всички възможни средства. Но дали това наистина е така? Има ли изход от тази на пръв поглед безизходна ситуация? Дали технократският път е единственият начин, по който човечеството трябва да се развива?

Съществува теория, според която митът за пренаселената Земя ни е наложен от Световното правителство чрез неговите "шестици" и верни слуги. И всичко това се прави, за да се създаде "нов световен ред", в който ще се установи пълен контрол над хората.

Но има начин да осуетите всички тези престъпни планове. От нас зависи да изберем този път.

Не е ли време да поемем отговорност за собствената си съдба и за съдбата на нашата планета? Самозваните "господари на човечеството" старателно крият от нас знанието, че само ние сами определяме съдбата на нашия свят. Но от нас зависи да решим в какъв свят искаме да живеем.

И точно след тези думи е време да припомня някои истини:


Обвивката на илюзорната матрица се руши, демиургичните системи за източване на енергия са нестабилни, демиургът бърза да пресели своя разум в дигиталните технологии на този плътен свят, след което планира да пристъпи към следващия етап от своето превъплъщение – създаването на биороботи, които са неразличими от човека, както и обединението им в огромна, единна мрежа. Този огромен планетарен компютър ще има за цел да обезпечи на демиурга непрекъснат поток от човешка енергия и практически безсмъртие, тъй като неговият образ ще бъде “вписан” в милиарди живи организми. Желанието на демиурга да стане Бог е много голямо. Даже въпреки това, че той няма тази съзидателна сила, която е у истинския Творец.

По “фронтовете” на киното, видеото и интернета декларациите на системата в някои случаи търпят неуспехи. Осъзнатата част от човечеството с лекота разшифрова техния скрит замисъл и изразява своя открит протест, което нарушава схемите и сроковете за реализация на плановете на демиурга. Поради което системата все така търси нови подходи. Демиургът е “машина”, “квантов компютър”, “изкуствен интелект”…



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.