петък, 18 февруари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица)

 РПЦ се контролира от ватиканските йезуити, a младите обещаващи свещеници на РПЦ - бъдещите високопоставени йерарси на РПЦ се обучават в Папския йезуитски Грегориански университет в Рим - университет в Рим, основан през 1551 г. от Игнаций Лойола и Франциск Борджия, основателите на йезуитския орден, където стават скрити йезуити под мантията на православен свещеник.

https://www. youtube. com/watch?v=b3NKktANNZ4

https://credo. press/229773/

Един от тези йезуитски епископи с британско гражданство, епископ на Руската православна църква, наскоро се забъркал с италианския си любовник с колоритното библейско име Каин, който създал лаборатория за наркотици екстази точно в многометровия апартамент в Санкт Петербург на епископа на Руската православна църква. Служители на отдела за борба с незаконния трафик на наркотици на руската ФСБ извършиха претърсване в жилището на 44-годишния епископ Флавиан (Митрофанов) от Череповецката и Белозерската руска православна църква в Санкт Петербург, където постоянно живее 22-годишният Каин Монтанели.

На 16 март вестник "Череповецкая правда" съобщава, че в апартамента на Флавиан освен наркотично вещество е открита и цяла лаборатория за производство на синтетични наркотици и е образувано наказателно дело за трафик на наркотици. Понастоящем епископът е свидетел по делото, а италианският му приятел е заподозрян. Според медиите Флавиан, който има и британско гражданство, е отказал да даде показания, позовавайки се на член 51 от руската конституция. В същото време той продължава да изпълнява задълженията си по управлението на Череповецката епархия на Руската православна църква-Московската патриаршия. Епископът е бил обект и на друго дело - за измама.

Сегашният папа Франциск (Франциско) - първият йезуит на папския престол, взел папското си име от Франциско Борджия - католически светец, трети генерал на Обществото на Исус (йезуитите).

Член на благородническата фамилия Борджия от Каталуния, правнук на папа от тази фамилия, Александър VI.

https://ru. wikipedia. org/wiki/%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B0,_%D0%9F%D0%B0%D0%BE%D0%BB%D0%BE

https://www. youtube. com/watch?v=ByztplRK3pc

Архиепископ Паоло Борджия, потомък на Родриго Борджия от времето на папа Александър VI, понастоящем е помощник-генерален секретар на Държавния секретариат на Ватикана. Това е една от ключовите фигури във Ватикана. Франсиско де Борха Лашерас е ръководител на мадридския офис на Европейския съвет за външна политика. GrupoBorja GrupoBorja е южноамериканска инвестиционна компания, базирана в Ел Салвадор, Гватемала, Хондурас, Никарагуа, Коста Рика, Панама и Доминиканската република.

https://es. grupoborja. com/directorio-corporativo/

GrupoBorja участва в почти всички сектори, включително недвижими имоти, селско стопанство, енергетика, медии и търговия на дребно. GrupoBorja се управлява от Хуан Хосе Борджия Папини, Ернесто Борджия Папини и Джулия Маргарита Борджия Папини.

https://www. hola. com/famosos/galeria/2004033129570/famosos/matildesolis/borja/1/

Главата на рода Борджия е дон Франсиско де Борха Сото и Морено-Сантамария, който е настоящ херцог на Ескалона и херцог Фриас.


Любопитен факт за руската църква преди 1917 г. , която официално се е наричала съвсем различно - Руска православна гръко-католическа църква, а глава на тази църква не е бил патриархът, а именно руският цар, който е председателствал Светия управляващ синод - висшия орган на църквата, който като един от държавните органи е изпълнявал функциите на общо църковно управление от 1721 г. до януари 1918 г. - с император на цяла Русия (до 2 март 1917 г. ) като "върховен съдия на всички Колегии".

Законът постановява, че върховният владетел на Църквата е императорът: "Императорът, като християнски владетел, е върховен защитник и пазител на доктрините на господстващата вяра и пазител на всяка правда в светата църква" и постановява, че "Суверенната власт действа в управлението на Църквата чрез създадения от нея Свещен управляващ синод.

За Синода знаем, че е бил масонска крепост. Въпреки това императорът не е имал решаващ глас, както и Синодът, решавал е патриархът, а ако той е грешал, е решавал народът. Така че, грубо казано, народът приел триединното кръщение и не приел декларацията на Сергий. Тези неща са духовни, решават се на духовно ниво и се разбират по същия начин. Въвеждането на Синода е един от опитите на дявола (той действа чрез своите хора, демоничните хора, които са му продали душите си за власт и пари на земята) да унищожи Православието. Но православието не е в Синода или императора, а в народа и догмите на вярата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.