петък, 11 февруари 2022 г.

Какво спъва развитието на науката?

 Внимателният поглед върху историята на нашата наука показва, че през последните векове тя се е развивала по доста странен начин и отдавна се е превърнала от инструмент за разбиране на реалността в инструмент за манипулиране на съзнанието на хората с цел защита на интересите на определени сили. По този начин същите тези сили имат интерес човечеството да не узнае цялата истина за нашето минало, за древните цивилизации от "златния век" и техните уникални технологии, както и за справедливия им социален ред.

Но има и други области на познанието в официалната наука, които са обявени от тези сили за "тайни" и следователно "забранени" за обикновените хора. Например всичко, което извежда съзнанието ни извън рамките на триизмерното, тясно материалистично възприятие на света, е свързано с това, защото е много по-лесно да се манипулира биоробот, зает с проблемите на огромното консуматорство и паразитизъм, ограничени до триизмерното възприятие. Какви са тези тайни структури, които решават вместо нас какво можем и какво не можем да знаем? Ето например какво казва за тях изследователят на езотеричното знание Игор Данилов в една от своите видеопрезентации, озаглавена "За света на духовността":

"Съществува свят, който не познаваме и който е отвъд нашата триизмерност. Искам да кажа, че науката не го приема, въпреки че това е било известно отдавна и дори в наши дни са провеждани такива експерименти. Те са били правени преди повече от сто години, което потвърждава всичко. Но нищо от това не се вписва в концепцията на съвременната атеистична и ограничена наука. Защото всичко това разширява разбирането, че има нещо отвъд нашето възприятие. А "жреческите организации" имат монопол върху това, което е извън нашето възприятие. И те считат. че никой друг освен тях не трябва да навлиза в тази област на знанието. И ако някой се появи и започне да разказва точно обратното на "приказките", които са измислили, всички тънки концепции, които са "хранили" тези организации в продължение на хиляди години, се разрушават.

Дали биха приели такова знание? Не! И така, ние разбираме, че "жреческите структури" са създадени като алтернатива на политическите структури и че те са имали огромна власт в продължение на векове. Това е отговорът на въпроса защо науката е задържана и то здраво от едни и същи жреци. Освен това те отлично разбираха и имаха опит с миналите цивилизации. Имаше литература, която идваше при тях от още първите мисии, и те я събираха. Е, това не е тайна и всеки знае за тези факти и литература. И много неща бяха унищожени, но също така много неща бяха изучени (тайно). Те бяха натрупали огромен опит, знаеха, че има древни цивилизации - и то повече от една. Но това не се вписваше в тяхната концепция.

Представете си, че ако казваха истината, как биха могли да създадат организация, която да седи на врата на хората и да продава "духовни неща"? В никакъв случай. Защото веднага става ясно, че вашият духовен път е изцяло ваша заслуга и в него не може да има "посредник". И ако не съществуваше "посредник", тогава не можеше да съществува и жреческа организация, която да съществува за сметка на хората, действайки като "посредник" между Бога и човека. . . Но чрез включването на магията, чрез включването на заместители, са били организирани религиозни структури. . . "

Но ако смятате, че същите тези жречески религиозни структури са официалните религии, много се лъжете, защото тези религии са само външната "табела" на тези структури. Всъщност зад капсулирането на свещеното "забранено" знание стоят тайни окултно-религиозни общества, едно от чиито огнища е Ватиканът. Неслучайно в многоетажните и многокилометрови подземни хранилища на Ватиканската библиотека се съхраняват много от скритите от човечеството артефакти на минали цивилизации. Но дори достъпът до горните нива на тази библиотека е строго регламентиран в зависимост от нивото на разрешение за достъп до секретни материали, което притежават или представители на Ватикана, или "висшия ешелон" на ръководените от Ватикана сатанински масонски и илюминатски ордени. Именно тази сила управлява цялата официална наука в интерес на своите "господари", като позволява да се развиват само онези направления, които са необходими за осъществяването на различни античовешки планове и най-вече на сатанинския план за установяване на "нов световен ред".

Те отдавна са осъзнали, че "херметизирането" на знанието е силата, която им позволява да контролират хората, които не притежават това знание. Спомнете си поне известното изказване на един от верните слуги на глобалистката сатанинска сила - Греф на един от "Гайдаровите форуми", че на обикновените хора не може да се казва цялата истина, защото иначе би било невъзможно да бъдат манипулирани.

Това е разбираемо, защото никога един човек, който научи истината за този свят и за истинското си предназначение в него, няма да се превърне в контролиран биоробот и хищен потребител, който унищожава биосферата и "храни" паразитната система на "лихвения процент" около врата си. Той също така няма да пропилее живота си в преследване на "миражите" на паразитната Матрица и доброволно няма да влезе в сатанинската "електронна сергия" на "новия световен ред", подготвена за "стадото". Но в близко бъдеще всички паразити и техните слуги ще се сблъскат с много неприятни изненади, и то не само по отношение на скриването на истинското знание. Законът за кармата не е отменен, нито пък справедливостта на "съкращаването на съкратителите".



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.