понеделник, 14 февруари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица

 - Видно е: без инжекции, без лекари и живеете там, където няма wi-fi. Интернет е само от модем, а след това се пренастройва на 2 или 3 G. От друга страна, непоследователността: ако могат да манипулират здравето и живота на хората чрез wi-fi и компютърни системи - защо биха пуснали коронавирус?

- Наночипът вече ще направи хората напълно зависими и контролируеми, а елитите с такъв стопроцентов контрол вече могат да използват хората максимално, като вещ и стока, и не се страхуват от бунт срещу себе си. Чрез чиповете те вече ще могат да контролират ражданията и дори смъртността (низшите роби - работниците със сини якички - до 30 години, средните роби - учителите със сиви якички, лекарите, актьорите - до 40 години, висшите роби с бели якички - чиновници, банкери, учени, директори - до 50-60 години) и да контролират броя на хората. Най-общо казано, те са Кукловодите и наистина са стопроцентови потомствени сатанисти, масови убийци на хора, искат да отнемат от Бога всички негови функции по отношение на човека и неговия духовен свят, искат да подчинят самия живот на цялата планета, стигайки до вътрешния свят на човека. Чели ли сте някога "Рибарят и рибата и злата алчна старица"? Това е същият модел, само че в профил.

Ето защо. Всичко това е част от техния план на Римския клуб, известен като доклад за развитието на цивилизацията.

Граници на растежа 1972 г.

Те се придържат стриктно към буквата на този план по дати.

През 1972 г. йезуитите от Римския клуб издават доклада "Граници на растежа", в който очертават всички бъдещи световни кризи за 60 години напред, с ювелирна точност до година. Аурелио Печеи, йезуит и масон от скандалната италианска масонска ложа P2 "Propaganda Due", който работи като мениджър във FIAT за семейство Аниели, основава Римския клуб.

https://en. wikipedia. org/wiki/The_Limits_to_Growth#Conclusions

Ето един поглед : След проучване на компютърно моделиране изследователският екип стига до следните заключения: при запазване на обичайната практика, т. е. без промяна на историческите тенденции на растеж, до 2072 г. ще станат очевидни границите на растежа на Земята, което ще доведе до "внезапно и неконтролируемо намаляване на населението и производствения капацитет".

Това включва следното:

1) Световното промишлено производство на глава от населението достига своя връх около 2008 г. , след което се наблюдава бърз спад (а точно 2008 г. е началото на световната промишлена криза в световен мащаб).

2) Глобалната храна на глава от населението достига своя връх около 2020 г. , след което настъпва бърз спад (и точно през 2020 г. вече има спад във всички икономики в резултат на пандемията от коронавирус).

3) Глобалните услуги на глава от населението достигат своя връх около 2020 г. , след което настъпва бърз спад (и точно през 2020 г. вече има спад във всички икономики в резултат на пандемията от коронавирус, като всички фризьорски салони, ресторанти, туристически фирми и други услуги са затворени поради епидемията от коронавирус, което вече води до масови фалити).

4) Световното население достига своя връх през 2030 г. , след което се наблюдава бързо намаляване на световното население.

И така, как съпада със ставащото един план, написан преди 50 години?

Русия

В момента главен равин в Русия не е Берл Лазар, както широко се рекламира в руските медии, а Пинхас Соломонович Голдшмидт, роднина на британските банкери Голдсмит и Ротшилд, а чрез тях и роднина на Бурбоните и британските кралски фамилии Уиндзор и Стюарт, който е малко известен в Москва, ОНД и Прибалтика и е председател на Равинската конференция на Европа.

Съпругата му се казва Дара Броуди и произхожда от кръвна линия на Ротшилд в САЩ. Родоначалник на Пинхас Соломонович Голдшмидт, главен равин на Москва и на цялото ОНД, е Бенедикт Хейум Саломон Голдшмидт, който е банкер на великия херцог на Тоскана (провинция със столица Флоренция, Италия) по времето на Хабсбургите. Берл Лазар е само параван за истинския, родов и главен равин на евреите в Русия, Пинхас Соломонович Голдшмидт, чиято родственица Карол Елизабет Мидълтън, по баща Карол Елизабет Голдсмит, е майка на Катрин Уиндзор, херцогиня на Кеймбридж, и тъща на принц Уилям Уиндзор, херцог на Кеймбридж, внук на британската кралица Елизабет II.

Банкерът Франк Джон Уилям Голдсмит - оцелял пътник на "Титаник" и баща на английския магнат и политик Джеймс Голдсмит, променя първоначалното си име от немското Goldschmidt на английското Goldsmith. Свекървата на евентуалния бъдещ крал на Великобритания, бизнесдамата Карол Елизабет Голдсмит и главният равин на Москва и територията на бившия СССР, Пинхас Соломонович Голдшмидт, принадлежат към една и съща линия на банкерите-равини Голдшмидт.

Цялата еврейска мафия в Русия се контролира от фамилията Голдсмит или Голдшмидт. Голдсмит обслужват черните благороднически фамилии: Масимо и Палавичини, които притежават Коза Ностра и източноевропейската мафия, както и арменските и еврейските мафии на Голдсмит и руската мафия, като част от еврейската мафия, която обслужва италианската мафия.

Ето защо в руското правителство външният министър е арменец - Сергей Викторович Лавров, истинската му фамилия е Калантарян, баща му арменец от Тбилиси.

Ето защо цялата руска пропаганда се ръководи от арменското семейство Симонян.

Английският клон на фамилията Голдшмидт преименува фамилията си на Голдсмит, като започва с Франк Голдсмит (1878-1967). Най-известният му потомък през XX век е милиардерът Джеймс Голдсмит, а най-известният му потомък днес е политикът Зак Голдсмит, който е британски депутат от Ричмънд Парк и е женен за Алис Ротшилд. Брат му, банкерът Бен Голдсмит, се жени за Кейт Ротшилд, сестра на Алис Ротшилд. Сестрата на Зак и Бен - Джемайма, е омъжена за пакистанския бивш състезател по крикет, станал политик и настоящ пакистански министър-председател Имран Хан.

Майката на Зак, Бен и Джемайма Голдсмит е лейди Анабел Вейн-Темпест-Стюарт. През 50-те и 60-те години на ХХ век лейди Анабел Вейн-Темпест-Стюарт се превръща от несигурно "кльощаво, неугледно младо момиче" в светска личност, а през 1952 г. кралица Елизабет II посещава баловете ѝ. Лейди Анабел Стюарт е майка на Рупърт, Робин и Индия Джейн Биърли от първия си брак и на Джемайма, Зак и Бен Голдсмит от втория си брак.

Фамилията Стюарт е много голям кралски род със съвременна аристокрация в Ирландия, Шотландия, Нова Скотия и Англия. Те управляват католически крале на Шотландия и Англия за известно време и се смесват с кралските фамилии Бурбони, Хановер и Вителсбах, както и с кралските фамилии Тюдор и Уиндзор в Англия. Те са женени и за банкерските фамилии Голдсмит, Гугенхайм и Гинес. Семейство Стюарт произхожда от шотландския клан Брус. Андрю Брус, 11-и граф на Елджин, е глава на рода Брус и бивш Велик майстор на масоните в Шотландия.

Стюартите са династия от крале на Шотландия (1371-1651, 1660-1707), Англия (1603-1649, 1660-1694, 1702-1707), Ирландия (1603-1649, 1660-1694, 1702-1714) и Великобритания (1707-1714).

Пруф и документи:

https://ru. wikipedia. org/wiki/Гольдшмидт,_Пинхас_Соломонович

https://www. youtube. com/watch?v=WuIhSO57-Ioки

Сватбата на Рахил Голдшмидт, дъщеря на главния равин на Москва, и нейния годеник Ориел Пелег беше отпразнувана в банкетната зала на търговския център "Европейски". За първи път през 21 век тук е представен средновековният хасидски обичай "форшпил". Forspiel включва специални ритуали, които са обичайни преди сватбения ден.

https://www. youtube. com/watch?v=2VyELDCEH0A

Поздравления за Песах 5777. Равин Пинхас Голдшмидт


Източник: svetan_56(livejournal.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.