четвъртък, 3 февруари 2022 г.

Папата - пореден играч в отбора на глобалистите

 Едва ли е тайна, че папата играе в един отбор със световните глобалистки елити, той се прегръща и фотографира с тях, а също е непосредствен участник в целия този бардак. Защо участва? Защото в резултат на многовековната дресировка той владее масите - разполага с "авторитетната" база на Ватикана и добре използва тази стара база. Тя естествено намалява, все по-малко хора вярват в този "авторитет" - римския папа, но в същото време това си остава лост за управление на масите, поради което е нужен за начинанието, в което е включен. Така той дава своя принос в потискането на народната воля.

Според сръбски източник, в началото на годината папата е имал кратка реч, в която е казал някои многозначителни неща. Споменал, че скоро ще дойде Божият син, който ще ни донесе мир. "Ние сме чакали толкова векове въпросното събитие и най-после скоро то ще се случи. Той ще ни донесе мир, който ние толкова сме очаквали и още очакваме. Но цената за този мир е такава, че хората няма да имат свобода на волята. Но в името на мира на Земята ние трябва да сме готови да се разделим със свободата на волята и да се подчиним на този, който скоро ще ни донесе мир. Ние сме правели и правим всичко, за да се осъществи идването на нашия миротворец". Излиза, че всеки ден папата и неговите кардинали майсторят нещо или усилено въртят педали на колело. Всъщност навярно с тези думи има предвид, че търсят миротвореца из редиците на всичките тези шизофреници от властта. После той продължава: "И ето - той вече идва. Той ще донесе нов световен светски порядък, с който всички трябва да се съобразим". Това вече ще бъде живот без свобода на волята, т.е. - предопределят ни да сме роби. А евтината "стока" на папата за глупаците е следната: ако искате да няма война - откажете се от всичките си свободи, граждански права и изобщо - всички човешки права, за да няма никаква война.  

"Това вече ще е живот без свобода на волята, вече няма да има деление по религии". Папата говори така, сякаш е имал отговорност за провеждането на войните. А ако все пак не е бил отговорен за това - по какъв начин може да гарантира за отсъствието им, ако не е могъл по никакъв начин да влияе на вече случилите се войни? И сега папата - първа дружка на тези глобалисти - ни говори врели-некипели да се откажем от права, от религиите (тъй като вече ще има една религия), от всичките си свободи... И точно тогава ще дойде някакъв приказен герой, който ще ни гарантира мира. А защо на този приказен герой са му нужни всички тези откази, за които говори папата? Защо непременно трябва да сме роби и чак тогава да имаме мир? Къде тук са гаранциите? Тези думи на папата никога не бих възприел като нещо сериозно, тъй като не възприемам него самия като човек, който е загрижен искрено за своето паство.  

Но нека продължим с речта на папата: "Всички ще се кланят на един бог, тъй като религиозното разделение носеше само конфликти. Но вече всички ще бъдат единни и ще му се подчиняват. Тези, които не приемат единството и не са съгласни с новия световен ред, ще бъдат считани за терористи, разрушаващи мира. Ние изпробвахме различни пътища и най-после се появи този, по който ще се изпълнят всичките ни многовековни желания". И тук е добре да попитаме папата: 1. - Откъде ти знаеш какви са нашите многовековни желания? 2. - Кой си ти, че да наричаш несъгласните с внушаваното от теб "терористи"? Много по-близо до истината е ти да бъдеш наречен терорист, както и всичките ти дружки от глобалистката дружинка. Седи си папата във Ватикана и обявява за терористи хора, които не са съгласни с неговия нов световен ред. Кой е давал на този човек някакви пълномощия, за да ни нарича терористи, да ни нарежда как да живеем? За мен този папа е кръгла нула, заедно със своите кардинали и целия Ватикан. Врели-некипели - така може да се нарече цялата му реч. Дори по-скоро това не е негова реч, тя е дело на глобалистите, които му съставят цялата програма. 

Единственото добро в тази реч е, че те волю-неволю показват своите планове, а също така потвърждават верността на инструкцията, която от няколко години се разхожда из интернет-пространството - как те имат намерение да въведат електронни пари, да отменят всички религии, да направят хората роби, да изземат всичките ви активи и собственост, да ви дават за храна червеи и т.н. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.