четвъртък, 10 февруари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица)

 Светът се управлява от черната аристокрация на Ватикана, обслужвана от своите малтийски рицари, йезуити и масони, които са проникнали във всички правителства. Черната аристокрация избира Лондон за своя нова банкова централа, когато съвсем съзнателно решава да използва английския език за колонизиране на познатия тогава свят.

В древноримската епоха черната аристокрация е била предимно благородническа класа, живееща в Сирия, Персия, Гърция, Турция и Картаген. Към края на Римската република те се преселват в Рим и се сливат с много фамилии от римската аристокрация: сенатори, консули, понтифици, авгури и императори. Те контролирали Рим и били до известна степен свързани с римските благороднически кланове. Черно дворянство (Nero Aristocrazia) - римските княжески фамилии, ядрото на Ватикана - Famiglie principesche romane или черно благородничество (Nobiltà nera) = притежават и управляват Ватикана, Малтийския орден, йезуитите, Opus Dei, КОК рицарите на Колумб и международните ОПГ, включително елита на подземния свят La Cosa Nostra Mafia от Сицилия.

Европейските монархии, като британската, испанската, шведската и т. н. , са клонове на Рим и се управляват от тайни общества, като масоните, които проникват в правителствени служби и управляват корпорации за монарсите.

Няма разлика между Изтока и Запада. Рим контролира Православната църква, Протестантската църква, Лутеранската църква, будистките храмове в Тибет, индуистките лидери, даоистките лидери, еврейските лидери и т. н. Католически означава универсален.

SMOM - Малтийският орден е главен военен съвет, военен инженер и работи в тясно сътрудничество с ордените на Свети Йоан, които се управляват от протестантски монарси. Малтийските рицари са инженери на войната.

Кралски и благороднически кръвни линии работят заедно като глобален престъпен синдикат и част от модернизирана Римска империя.

Гръцкият кралски дом на Глюксбург управлява гръцки братства и общности и използва посветените като свои агенти.

Йезуитите са римското разузнаване и инфилтратори. Много рицари на Колумб са полицаи, кметове, адвокати и съдии и защитават италианската мафия.

Черната аристокрация на Италия, най-вече ядрото на черната аристокрация, княжеските римски фамилии като: Масимо, Торлония, Колона и Палавичини, притежават Коза Ностра, а също и Рицарите на Колумб, Малтийските рицари, йезуитите и масоните.

Ватиканът е свързан с мафията по време на скандала с масонската ложа P2. Всички международни престъпни организации са задължени да "плащат лихви", които често се изпират във Ватиканската банка и Банката за международни разплащания в Базел, Швейцария (главната банка на всички централни банки по света, ФЕД и МВФ), в полза на семейство Масимо.

Кланът Масимо е най-старият и следователно има право да бъде начело на италианската черна аристокрация.

Според римските вярвания, които имали силна религиозна основа, кралското семейство имало правото да управлява света. И не само за вече познатите земи, но и за всички, които ще бъдат открити в бъдеще. Те смятат това право за свещено и за древно наследство от своите кралски предци.


Източник: svetan_56(livejournal.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.