събота, 5 февруари 2022 г.

Как паразитите на съзнанието са се появили на Земята?

 Малко хора, които живеят днес, осъзнават факта, че около тях има невидими адски паразитни същности, които по същество са съвсем реални информационни вируси, действащи в съзнанието на почти всички хора. Това може да бъде оприличено на вид информационна "инфекция", която, въздействайки върху съзнанието на хората, ги променя из основи и подчинява тяхното поведение. Ето защо като истински обсебени мнозина стават серийни маниаци или убийци, както и садисти, педофили, сексуални извратеняци или сатанисти. Ако обаче си мислите, че средностатистическият "нормален" човек не е заразен с тази зараза, жестоко се лъжете. Просто болестта му не е преминала в активна остра фаза. Но тази опасност винаги съществува. Ето защо е важно периодично да изчиствате съзнанието си от всякакъв вид негативна информация. което е адското "сметище", в което се намират информационните вируси на съзнанието. И колкото повече са те, толкова по-голямо е тяхното влияние върху поведението на хората. Това е особено очевидно за представителите на така наречения "световен елит", които нямат никаква свободна воля и са напълно контролирани от адския свят на паразитите.

Но може би въпросът, който вълнува мнозина, е как тази "зараза" се е появила на Земята, заразявайки почти цялото човечество и превръщайки глобалните елити на първо място в манипулирани зомбита? Отговорът на този въпрос може да бъде намерен в книгата "Хакери на сънища. Пътеводната звезда" на Равена Леа. Равена е част от група руски изследователи на езотерични знания и пътувания извън тялото, които наричат себе си "хакери на сънищата". И ето какво казва тя по темата: "Сега бих искала да споделя с вас една стара легенда на маите, разказана в документи, събрани в архивите на Ватикана. Интересувах се от рисунките на древните маи - техните карти на сънищата, пътеки (маркирани с отпечатъци) и описания на това как хората за първи път са се срещнали и сключили съюз с неорганични същества.

Древните съновидящи познавали осем кошера (или пчелни кошери), в които живеели различни видове неорганични същества. Маите са ги наричали "bandle" - снопове или снопчета. В човешката история е имало период на Голямата сянка, когато някаква огромна планета (според теорията на Великовски - Сатурн) е закривала Земята от Слънцето. С течение на годините хората започват да умират от ужасния студ. През по-голямата част от годината царял мрак, затова старейшините на маите се обърнали към тримата най-силни съновидящи и ги помолили да тръгнат на дълго пътешествие при хората от кошера. Всеки от сънувачите събрал свещените си предмети и се спуснал в долния свят по пътеката на бойната брадва (не знам какво е това). Съдейки по картите на сънищата от архивите на Ватикана, мисля, че става дума за лабиринтите на север от града.

Първите двама сънувачи обиколили пет кошера и навсякъде получили студен прием. А третият сънувач бил невероятен луд. Никой от хората не го вземал насериозно. И така той успял да се сприятели с трите ориенталски неорганични кошера. Делегация от "снопове" дошла при племената на хората; имало празници, побратимяване. Много от човешките същества са отишли в света на неорганичното и са останали заложници на приятелството там. По-късно, с помощта на ориенталските кошери, други видове неорганични организми се сприятеляват с хората. Двата свята се обучават взаимно на своите науки. Хората са задълбочили познанията си за сънищата и магията. Неорганичните същества избутват Земята "надолу" и хвърлят сянка върху лицето на планетата. Настъпи ерата на пенумбрa.

Нещо подобно можете да прочетете в книгата Попол-Вух. Китайците имат подобна история. Но аз ще продължа за маите. Неорганичните хора започват да се наричат същества от типа пенумбри. Те се превърнаха в толкова верни съюзници, че хората вече не знаеха как да живеят без тях. И тогава една черна котка се втурна между нашите светове. По време на невероятните си пътешествия из Вселената неорганичните същества някъде са взели "мандовци" - безсмислици за тях - малки паразити на съзнанието. Но когато тези Воладори влязоха в контакт с хората, светът ни преживя ужасна пандемия. Станали сме роби на тези същества. Вече не сме свободни. . . "

И така, сега става ясно как човечеството се е заразило с вирусите на паразитизма и сатанизма. И именно това го постави под "карантина". И докато не се излекуваме от тези вируси, няма да ни бъде позволено да напуснем планетата и близкото пространство. Ето защо индивидуалната работа по изчистване на съзнанието от информационните вируси трябва да бъде приоритет, но също така трябва да развием "колективен имунитет" срещу тях. Е, всички онези, които обичат да служат на адските паразити, които са ги поробили, ще бъдат подложени на пълна "дезинфекция" заедно с господарите си. Във всеки случай планетата ще бъде изчистена от тези вируси и за всеки, който до този момент не е успял да изчисти съзнанието си от тях, процесът ще бъде много болезнен и труден. Това може да се оприличи на мръсен човек, когото заливат с гореща вода и търкат с четки и сапун, без да се съобразяват с неговите викове и протести. Така че от вас зависи дали имате нужда от него, или не



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.