вторник, 8 февруари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица)

 - Банката за международни разплащания (БМР) в Базел, Швейцария, е сключила договори с правителството на САЩ и повечето централни банки по света, включително Федералния резерв на САЩ и Руската централна банка, и чрез измамни данъчни договори, изсмуква богатството на държавите.

След това парите се прехвърлят и изпират в частни сметки в швейцарски банки.

Белгийският принц Лоренц се жени в белгийското кралско семейство и работи като банкер в Рим, Париж и Лондон. Белгийският принц Лоренц е управляващ съдружник на банка Гутцивилер, която се намира в Базел, Швейцария, в непосредствена близост до Банката за международни разплащания, и управлява частните сметки на европейските кралски и благороднически семейства, които крадат пари от централните банки на 60 държави чрез Банката за международни разплащания.

Семейство Гутцвилерови управляват и около 35 други швейцарски банки, а Юрг Гутцвилер е главен изпълнителен директор на Entris Holding.

Сред основните криминални швейцарски банкери са барон Фредерик Хотингер и барон Родолф Хотингер като основни собственици на Hottinger & Cie Groupe Financiere и Financiere Rodolphe Hottinger.

Питър Хотингер е главен изпълнителен директор на глобалната компания за управление на активи Pilotage.

Ерцхерцог Сигизмунд Хабсбургски - Лотарингски - тайно управлява швейцарските сметки на някои кралски особи и тайно контролира Landolt & Cie Banquiers.

Великият херцог Рудолф фон Хабсбург-Лотарингия управлява Triple A Gestion в Швейцария заедно с брат си.

Принц Ерик Стурдза от румънската фамилия Стурдза е собственик на швейцарската банка "Ерик Стурдза".

Барон Бенджамин дьо Ротшилд е собственик на Edmond de Rothschild Group.

Ерик Сарасен е швейцарски благородник и се занимава с управление на недвижими имоти, банково дело и данъчни консултации.

Граф Филип дьо Фелис-Грийн-Ратли е швейцарски благородник с италиански титли и работи като международен адвокат. Работил е в Рим, Обединеното кралство и Европейския съюз, а понастоящем работи за Ince & Co.

Престъпниците, работещи за CMS von Erlach Poncet, са съветници на швейцарски банкери и техните клиенти.

https://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9rieux_family 

https://en.wikipedia.org/wiki/Institut_M%C3%A9rieux 

https://www.youtube.com/watch?v=ykXo_ACVTUA 

https://www.youtube.com/watch?v=RLofYigOJhI 

Мериo, френска олигархична фамилия, свързана с фармацевтичния бизнес, е агент на черната благородническа фамилия Медичи, която притежава Института Мерие във Франция, който разработва нови вируси, ваксини срещу тях и изучава болестите. Всъщност те разработват болести и ги добавят към ваксините, които са "предназначени" да предотвратяват създадените от тях болести.

Много ваксини позволяват използването на живи вируси.

Само петима души имат ключовете за отваряне на хранилище, съдържащо всички най-опасни вируси на човечеството, което се намира в лабораторията P4 Jean Mérieux (ниво на биологична безопасност 4 (BSL-4)) в Лион, Франция.

СПИН е с ниво на биологична безопасност 3 (BSL-3 ).

Принц Отавиано де Медичи е настоящият глава на този род. Той е президент на Международната асоциация Медичи (Associazione Internationale Medicae) и един от основателите на инициативата "Спасете Флоренция", която цели да запази културното наследство на град Флоренция.

Фамилията Медичи с принц Джулиано Медичи дей Отаджано (Prince Giuliano de Medici dei Ottajano) и принц Лоренцо Медичи-Торнакинти-Фоскари (Prince Lorenzo de Medici-Tornaquinci-Foscari) и Принсипи Лоренцо Медичи са лидерите на съвременния култ към Хермес, членовете на този затворен и окултен култ контролират цялата фармацевтична индустрия в света, включително разпространението на вируси (пандемичен коронавирус) и производството на мръсни и чисти ваксини, много от членовете на култа към Хермес са и членове на Френския почетен легион.

Основните херметически фамилии включват фамилиите Медичи, Корсини, Драйфус, Хермес-Дюма, Сасун, Прицкер и Пиколомини. Фамилиите Корсини и Медичи обслужват фамилията Масимо.

Фамилията Корсини е над фамилията Медичи, която е над фамилията Бонапарт - всички тези фамилии произхождат от италианска Флоренция.

Тоскана, Флоренция, Корсика и Франция имат дълбоки връзки от векове. Дом Corsini е с много висок стандарт и обслужва директно семейство Масимо. Фамилията Медичи управлява Бонапартите чрез фамилията Бурбон-Дубъл Сицилия.

Корсините са тайно управлявани от Медичите и Корсините сключват съюз с ватиканското кралско семейство Масимо в Рим. Ето как се управлява Франция в действителност.

Макрон е просто клоун за охлосите.

Френският президент Еманюел Макрон е агент на фамилиите Медичи и Бонапарт.

Еманюел Жан-Мишел Фредерик Макрон е Велик магистър на Почетния легион на Франция, фамилията Мерио е свързана със Sanofi Pasteur, Mérial, Biomnis във фондация Mérieux, хуманитарната организация за обучение Bioforce, лабораторията P4 Jean Mérieux (ниво на биологична безопасност 4 (BSL-4)), която те инсталират в Института по вирусология в Ухан, Китай, където започва световната епидемия от коронавирус. Оттам идват коронавирусът, СПИН, множество различни видове грип - от пилешки до свински, както и вирусът зика и ебола.

Китайското правителство, както и останалите правителства в страната, е тайно замесено в разпространението на коронавируса.

Семейство Мерио е предприемаческа династия от Лион, Франция, собственици на холдинга Institut Mérieux, основатели на компании като Sanofi Pasteur, bioMérieux (ин витро диагностика) и Mérial (ветеринарни дейности), както и на фондация Marcel-Mérieux и фондация Christophe and Rodolphe Merieux of Jean Merieux P4 "BSL 4" и хуманитарната организация Bioforce.

http://english. whiov. cas. cn/Research/Research_Progress/201603/t20160311_160453. html

Статия, дата : 2016-03-11. на официалния уебсайт на Института по вирусология в Ухан с ниво на биологична безопасност 4 (BSL-4):

"Подобна на SARS група циркулиращи коронавируси на прилепите показва потенциал за поява при хората. Nat Med. , декември 2015 г.

Появата на коронавируса на тежкия остър респираторен синдром (SARS-CoV) и на респираторния синдром в Близкия изток (MERS)-CoV подчертава заплахата от междувидово предаване на инфекцията, което води до епидемии при хората. Тук изследваме потенциала на вируса, подобен на SARS, SHC014-CoV, който понастоящем циркулира в популациите на китайските подковоноси прилепи. Използвайки системата за обратна генетика на SARS-CoV, създадохме ←←←!!!!! и характеризираха химерен вирус, експресиращ избухване на прилепния коронавирус SHC014 в адаптиран за мишки SARS-CoV остиум. Резултатите показват, че вирусите от група 2b, кодиращи шип SHC014 в дивия тип гръбнак, могат ефективно да използват множество ортолози на човешкия рецептор на ангиотензин-конвертиращия ензим II SARS (ACE2), да се възпроизвеждат ефикасно в първични човешки клетки на дихателните пътища и да достигат in vitro титри, еквивалентни на епидемичните щамове SARS-CoV ←←←!!!!!. Нашата работа показва, че подходите към моноклоналните антитела и ваксините не са успели да неутрализират и предпазят от инфекция с CoV, като се използва нов белтък с шипове. Въз основа на тези резултати синтетично възпроизведохме ←←←!!!!! инфекциозен рекомбинантен вирус с пълна дължина SHC014 и демонстрира надеждна вирусна репликация както in vitro, така и in vivo. "

- //_https://www.lemonde.fr/les-decodeurs/article/2020/03/27/coronavirus-et-hydroxychloroquine-le-couple-buzyn-levy-cible-de-publications-mensongeres_6034663_4355770.html 

Лабораторията P4 е съоръжение с висока степен на сигурност, предназначено за изследване на "патогени" от клас 4, т. е. много опасни микроорганизми. В Китай този изследователски център, разположен в Ухан, е създаден в сътрудничество с Франция след епидемията от тежък остър респираторен синдром през 2003 г. През 2004 г. двете страни подписаха споразумение за насърчаване на превенцията и контрола на нововъзникващи инфекциозни болести. Проектът е осъществен в сътрудничество с лабораторията P4 Inserm Jean-Mérieux в Лион.

Откриването се състоя на 23 февруари 2017 г. в присъствието на тогавашния министър-председател Бернар Казньов и Ив Леви, който беше част от френската делегация. "Ако всички тези факти се потвърдят, ще се стигне до един от най-големите държавни скандали, познати на Франция".

В социалните мрежи поддръжниците на Дидие Раул, защитник на хидроксихлорохина като средство за лечение на епидемията от Covid-19, са убедени, че ако резултатите от клиничното му изпитване бъдат хладно посрещнати от научната общност, "кастата" не е напразна. Според тях всички виновници са открити: бившият министър на здравеопазването Агнес Бузин и съпругът ѝ, бившият директор на Националния институт за здравеопазване и медицински изследвания (Inserm) Ив Леви. Дидие Раул открива лек за коронавируса с хлорохин (всъщност това е хидроксихлорохин, едно от неговите производни), лек за новия коронавирус, а двойката Ив Леви-Анес Бузин действа, за да дискредитира неговия лек.

https://www.gouvernement.fr/sites/default/files/document/document/2017/02/23.02.2017_discours_de_m._bernard_cazeneuve_premier_ministre_-_ceremonie_daccreditation_du_laboratoire_de_haute_securite_biologique_p4.pdf?fbclid=IwAR218fWbhj6MIiQzOqTNJXLsAHGlpfi99RvbfBaVNOrGM2djIwK0J2Onog4 Hôtel de Matignon,

Изказване на министър-председателят г-н Бернар Казньов на церемонията по акредитиране на лабораторията за висока биологична безопасност P4 в Ухан, 23 февруари 2017 г.

Bernard Cazneuve (Fr. Бернар Казньов; роден на 2 юни 1963 г. в Санлис) е френски политик и държавник, министър на вътрешните работи (2014-2016 г. ) и министър-председател на Франция (2016-2017 г. ). на 15 май 2017 г. президентът Макрон назначава Едуар Филип за нов министър-председател на Франция.

"Г-жо министър, уважаеми министри, уважаеми членове на парламента, г-н посланик (посланик на Китай във Франция, г-н Дзай Дзюн), г-н губернатор (губернатор на провинция Хубей, г-н Уан Сяодун), г-н партиен секретар на град Ухан (г-н Ченг Исин), г-н кмет на град Ухан (г-н Уанг Юн), г-н вицепрезидент на Китайската академия на науките (г-н Чжан Янмин), г-н президент-генерален директор на INSERM (г-н Ив ЛЕВИ) Франция се гордее с това че е допринесла за изграждането на първата в Китай лаборатория с висока биологична безопасност P4. Разработен от френски експерти и пуснат в действие в Ухан през 2011 г. , този авангарден инструмент е от основно значение за постигането на междуправителственото споразумение от 2004 г относно френско-китайското сътрудничество в областта на превенцията и контрола на инфекциозните болести. Подобно на новата лаборатория P4-Inserm в Лион, разработена от същите френски компании, тази, в която се намираме, е пример за технология на най-високо ниво в света. Перфектно овладени от нашите инженерингови компании и производители на оборудване".


Източник: svetan_56(livejournal.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.