понеделник, 28 февруари 2022 г.

Открити са още доказателства, че Земята е изкуствен обект

 В края на януари 2022 г. всички световни научнопопулярни медии съобщават за новина от Австралия, където са открили странен обект някъде в Галактиката, който излъчва колосални радиоизлъчвания около три пъти на час: Oт ufosightingshotspot. blogspot. com изровиха една много, много интересна статия, която може би хвърля известна светлина върху това чудо от дълбокия космос. Няма да превеждаме цялата статия, две трети от нея се състои от различни аритметични и геометрични казуси, затова нека преминем направо към астрономическите. И така:

В един ден има 1440 минути (1+4+4+0=9)

В един ден има 86400 секунди (8+6+4+0+0=1800)=)(1+8+0+0=9)

За една седмица 10080 минути (1+0+0+8+0=9)

Годината има 525600 минути (5+2+6+0+0=18)(1+8=9)

Луната е с диаметър 2160 мили (2+1+6+0=9).

Диаметърът на Земята е 7920 мили (7+9+2+0=18)(1+8=9)

Диаметърът на Слънцето е 864 000 мили (8+6+4=18)(1+8=9)

Скоростта на светлината е 186 624 мили в секунда (1+8+6+6+2+4=27)(2+7=9)

Така любовта на общоприетите единици на пространство-времето към деветката е невероятна. Нещо повече:Така че деветката (108=1+0+8=9) се появява и в структурата на Слънчевата система, което е изключително стресиращо за теоретиците на плоската земя, защото това никога не може да бъде, защото просто не може да бъде!

Въпреки това, както съобщават австралийците, това може да се случи и как, тъй като този странен обект, който те са открили, работи като часовник и излъчва всеки импулс строго на интервали от 18,18 минути. Това отново е деветка. Как!?

Виждаме две обяснения за това чудо на природата.

Първото обяснение е, че сигналът идва от странен регион в Галактиката, около който през 90-те години на миналия век е имало много шум:В статиите се разказваше за неясно светлинно петно, видяно за първи път с добра резолюция от космическия телескоп Хъбъл:Не е много ясно дали това е истинска снимка или фалшификат, но не можем да изключим наличието на такъв обект в космоса.

Например същият този Нибиру може да е някакъв огромен космически кораб, който сега лети към Земята, за да попълни робския си екипаж. На борда на "Нибиру" някои от тях ще се присъединят към веселата група гребци и ще се трудят на галерите в продължение на милион трилиона години, други ще попълват запасите от консервирана кучешка храна, а най-големите нарушители ще бъдат поставени в реактора, където постепенно ще освобождават енергията, която са изсмукали от хората.

Вторият възможен вариант е плоска Земя. И така, преди разработването на този игрови свят, опулените пришълци седнали на масата и измислили мерна единица за бъдещите хора, която нарекли МИЛЯ. А после, за да не се притесняват, просто умножили тази миля къде по 108, къде по 666, къде по други числа, които хората записали като магически числа и започнали да си блъскат безмозъчните мозъци за техния произход.

Ето защо скоростта на светлината се базира на девет и всички интервали от време, като минути, секунди и дни от седмицата, са измислени за хората от същата зелена менажерия, а Джордано Бруно няма нищо общо с това. 

Както и да е, не знаем коя теория е по-вярна, но определено можем да кажем, че датата на Третата световна война и славният момент, в който този свят най-накрая ще свърши, също ще имат нещо общо с деветката. Тук няма конспирация, а чиста математика, така че останете на линия.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.