събота, 26 февруари 2022 г.

По време на пандемията звуците на тръбите в небето придобиват нова тоналност

 След март 2020 г. , когато започна Голямата пандемия, много от странните събития в света, които занимаваха умовете на любителите на конспиративни теории, някак си бяха засенчени от други неща. Въпреки това много хора вече се връщат към старите неща, като например профилния сайт strangesounds. org, който от години събира странни, понякога страшни шумове, наблюдавани по целия свят.



Оказва се, че тези звуци са се променили много по време на пандемията: честотата на наблюдение се е увеличила, а естеството на самите тонове се е променило. Така някои от новите звуци напомнят на отваряне на адски порти или рев на зверове, които се намират в този ад.


Словакия, 20 януари:


Канада, Саскачеван, 16 януари:



Полша, декември 2021 г:



С какво са свързани тези промени, може само да се предполага. Някои смятат, че всичко това са звуци на Земята, доказателство за някакъв процес в земната кора и предстоящо изместване на полюсите. Други ги смятат за дейност на извънземни, а трети - за военна дейност, която копае за нещо.

Част от подземната работа е истинска - има невероятно много текстови съобщения за нея, тъй като звукът е много слаб, по-скоро вибрация, и малко хора успяват да го запишат. Имаше много повече "бум", т. е. някакви експлозии в небето.

Земята все още не се е сблъскала с небесната ос, планетата не се е преобърнала, но наблюденията на НЛО се увеличават с началото на пандемията. Много хора смятат, че НЛО и сеизмологията са свързани по някакъв начин. Например по време на неотдавнашното изригване на Етна се наблюдава следното



И има много такива наблюдения. Ако дълго време гледате към активен вулкан, там ще се появят чинии. Така че чиниите и геоложката дейност са свързани по някакъв начин и следователно странните звуци в небето и под земята също са свързани по някакъв начин с чиниите. Но никой не знае до какво ще доведе всичко това, макар че е вероятно подобни тревожни явления да не вещаят нищо добро за света и хората. Някои дори не изключват, че скоро някои огромни същества ще изпълзят изпод Земята или ще пробият ледената стена в Антарктида, така че следим развитието на ситуацията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.