вторник, 15 февруари 2022 г.

В. Бухарин за дегенератите и деградантите

 Всички ние идваме на този свят с една цел - да се научим да взаимодействаме със света на физическата материя. Без това е невъзможно да се овладее основният материал и да се завърши Школата на създателите на реалността, чиято основна цел е да се повиши осъзнаването и пробуждането и да се продължи еволюцията на Съзнанието до нивото на боговете-създатели. Но както във всяко "училище", така и в нашия свят има "неудачници" и "провалени", някои от които не само не успяват да овладеят уроците, преподадени им от Вселената и Висшите сили, но и вместо еволюция на Съзнанието следват постоянен път на деградация и дееволюция до нивото на животните.

Но малцина осъзнават, че обикновено зад тези процеси на деградация стоят адски паразитни същества, които са завладели неразвитото съзнание на хората. Руският писател и пътешественик Георгий Сидоров пише доста за такива дегенерати и изверги в книгите си. Но днес искам да ви запозная с мнението на друг руски писател - изследовател на езотеричното знание - Валерий Бухарин, за един вид деградирали същества. Ето какво казва той за това в книгата си "Лурвология. Как да се противопоставим на адските паразити?":

"По принцип, ако се вгледате в същността му, се оказва, че безделникът е дегенерат. Не в смисъл на ругатня, а в смисъл, че това са хора, които нямат съвест и тя е напълно заменена от гордост и егоцентризъм. В резултат на тази подмяна генетиката се променя и хората започват да дегенерират физически по същите закони на храненето на ларвата. И те не мразят никого конкретно, а живота като цяло, факта, че са родени в този гаден свят. И въпреки че никой от тях не го изразява ясно, в действителност то е просто: те мразят Божиите закони и самия Бог, който е направил всичко това. И те са против това да бъдат поставени в този вонящ свят в тези вонящи човешки тела в това вонящо време! И те просто биха се самоубили, но егоцентризмът ги е направил страхливи и малодушни, а някои от тях са родени такива от мутацията на родословието в резултат на практикуването на всякакви извращения. Това отново е природен закон: всички живи същества се страхуват от смъртта и смирено приемат условията, които са им дадени при раждането в изпълнение на неговите планове.

Но не им струва нищо да убият друг, по-слаб, освен ако той не застрашава пряко живота им. Така че те живеят живота си по абсолютно същия начин, за да "досаждат" на този Бог по всякакъв възможен начин, само и само да го накарат да се отврати, гледайки тези безобразия. Онези "безделници", които са по-агресивни, злобни, физически силни и интелигентни, стават различни тирани или някакви серийни убийци-маниаци, докато по-предприемчивите, по-отмъстителни, отколкото злобни, се присъединяват към всякакви сатанински и други организации, които водят дълъг път назад.

Сталин например от 37 до 41 г. се занимава с прочистването на генетичните дегенерати и ако не го беше направил, нямаше да може да подготви страната за война, а след войната нямаше да може да я вдигне и тя щеше да остане в състояние на перманентна революция и масов мор или дори да се раздели с други страни, за които това по същество е война, това е смисълът на тази революция.

Въз основа на ведическите източници пред очите ни се извършва важен акт. Има сила ян, която е силата на еволюцията, божественият път на развитие, и сила ин, която е силата на дееволюцията. На Земята цивилизация след цивилизация биват изпитвани различни видове хора. Онези, които са избрали еволюцията, еволюират и стават богове, а същностите на онези, които са избрали дееволюцията, се въплъщават в маймуни, повече подробности във видеолекциите на С. Данилов. За това колко цивилизации са преминали оттук може да се съди по броя на маймунските видове. Очевидно е, че колкото се различават един от друг, толкова се различават един от друг и човешките видове. Тази раса, или както сега се обозначава хаплогрупата R1a1, съответства по дееволюция на шимпанзетата: те имат бяла кожа и са единственият вид маймуни, чиято кръв е подходяща за преливане на бял човек.

Но това не означава, че само хоминидите се изпитиват. Остава да се види дали делфините, влечугите, насекомите, кучетата и други видове са резултат от такива изпитвания.

И ако на примера на Украйна можем да видим как се сбъдва митът за Вавилонската кула, то на примера на бездомните можем да наблюдаваме в реално време процеса на доброволна дееволюция. Не е и толкова просто: трябва да се докаже колко противно е такова съществуване в ипостасата на човека за тази въплътена същност тук. Тя трябва да докаже на силата на природата (Бог, Духът), че е избрала да не бъде човек, а да съществува в животинския свят, където няма такава сложност и душевни терзания.

И още няколко уточнения. Рееволюцията е повторение, връщане към предишно ниво, когато еволюцията не преминава към следващия ход, а се връща към предишния, за да повтори точно този участък от пътя. Демоничният начин на развитие също е еволюция, но векторът е противоположен, отрицателен спрямо божествения. Може би правилният термин би бил "дееволюция" (в смисъл на демонична еволюция), а отказът на безделниците да еволюират би бил например "развъплътяване". Смятам, че в бъдеще, след като проучат задълбочено тези процеси, хората ще дадат точните наименования.

На бездомните са съпричастни хората, които не са сигурни в своя еволюционен избор. Бъдещите демони ги презират, но те са отличен материал в ръцете им, може да се каже, че са тяхното оръжие във вечната борба. Хората, които са потомци на генетично кръстосани хора в резултат на експерименти, описани в Библията, шумерските хроники и други митове, ги смятат за предци. Това са същите дарвинисти. Бъдещите богове уважават избора на безделниците, които са се отказали от правото на избор, съвестта и човешкото страдание, и ги третират спокойно като бъдещи членове на животинското царство".

И така, основните направления на деградация са връщане към предишното ниво на животинско развитие и отхвърляне на светлоносната същност с преход към антисистемата на мрака - еволюция в тъмни демонични същества, противоположни по природа на светлоносните богове - възпитаници на Школата на създателите на реалността. Всичко зависи от избора на хората. Но човек, който носи светлина, никога няма да се превърне отново в животно или в демон на мрака.

Към коя класа принадлежат потомците на изкуствено създадените хибриди - дарвинистите, които вярват в маймунските си предци, мисля, че вече сте разбрали сами, както и пътя, по който вървят. Защото ябълката не пада далеч от дървото.

Също така е съвсем ясно от кого и с каква точно цел се създава деградиращата псевдонаучна религия като дарвинизма. Само привържениците на мрака от сатанинските масонски ложи и техните адски господари са заинтересовани да принизят съзнанието на хората до нивото на обикновени животни. Но трябва да осъзнаем, че въпреки изобилието от подобни инструменти за деградация на Съзнанието, наложени на човечеството, изборът винаги зависи от самите хора. Маймуните не са прародители на хората, те са потомци на онези, които някога в далечното минало са избрали да се превърнат отново в животни. И това е съдбата, която очаква част от днешното човечество. Друга част от тях обаче успяват да завършат програмата "Училище за създатели на реалност". Какво избирате?



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.