сряда, 16 февруари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица)

 Бабата на Адолф Хитлер, от друга страна, работи като млада жена в дома на австрийския барон Соломон Майер Ротшилд и ражда бащата на Адолф Хитлер от него.

Мария Анна Шикългрубер - неомъжената баба на Хитлер, която официално работи като прислужница в дома на австрийския барон Соломон Майер Ротшилд.

Цялата история с раждането на Сталин се основава на съдбата на петрола в империята на Ротшилд в Кавказ.

През 1901 г. Сталин заявява откровено: "Работих за Ротшилд".

В младежките си години Коба - Сталин командва болшевишките банди и работническия профсъюз в петролната фабрика на френския барон Ротшилд, чийто директор е петролният инженер Давид Левович Ландау, бъдещият баща на нобеловия лауреат академик Лев Давидович Ландау.

Съпругата на Сталин Надежда Алилуева се е лекувала в Германия и Чехия, в Карлови Вари (Карлсбад) в началото на 30-те години преди войната, ходила е на гости на брат си в Берлин и може би там се е запознала с Хитлер. Брат ѝ Павел Сергеевич Алилуев е търговски представител на СССР в Германия. През 1929-1932 г. работи в Берлин, където контролира качеството на самолетите и двигателите, закупени от СССР по силата на тайни договори между СССР и Германия.

Между другото, Анна Степановна Политковская, журналистката и правозащитничка, застреляна през 2006 г. , е съпруга на Александър Владимирович Политковски, внук на Павел Сергеевич Алилуев (брат на съпругата на Сталин Надежда Алилуева).

Освен това Павел дава на сестра си пистолета, с който или я убива, или тя самата се самоубива на 9 ноември 1932 г. , след банкет по случай годишнината от октомври в апартамента на Ворошилов, заради скандал със съпруга ѝ Сталин.

СССР и Германия бяха приятели преди войната и бяха съюзници и търговски партньори. Сталин тайно изпраща съпругата си на лечение в Германия. Пътува дотам с паспорт на името Eichholz (моминското име на германската ѝ баба). Майка ѝ, Олга Евгениевна (по баща Федоренко), произхожда от заможно семейство на немски колонисти и грузинскo-украински производител на карети.


Праправнукът на Сталин е отгледан от дядо си, олигарха Борис Абрамович Березовски.

От всички деца на Борис Березовски (а той има седем!) Лиза е най-обичаната дъщеря и, според познавачите, главната наследница на милиардите на покойния олигарх Борис Абрамович Березовски.

Иля Вознесенски, внук на Светлана Алилуева и правнук на Сталин, е на 49 години и е известен архитект в Москва. Лиза е бременна с детето на Иля и през юни 1999 г. ражда сина му, когото кръщава Сава - той е пряк правнук на Сталин.

https://sobesednik. ru/kultura-i-tv/vnuka-svetlany-alliluevoi-vospityvaet-boris-berezovskii

https://www. eg. ru/politics/4213/https://ru. wikipedia. org/wiki/Аллилуев,_Иосиф_Григорьевич

Йосиф Григориевич Алилуев (Морозов)

Жена - Людмила Алилуева

Деца - Иля Йосифович Вознесенски

Баба и дядо: Йосиф Сталин, Надежда Сергеевна Алилуева

https://ria. ru/20130324/928718645. html

Борис Березовски е бил женен три пъти. Остава с шест деца и шест внука.

През 1971 г. му се ражда дъщеря - Елизабет, завършила изкуство в Кеймбридж, художничка, която живее в Лондон.

Елизавета има син Савва от граждански брак с музиканта Иля Вознесенски, правнук на Сталин.

https://ria. ru/20130324/928718645. html

Сега Савва Илич живее в Лондон, в къщата на дядо си олигархa, или във вилата си на Френската ривиера в Антиб (регион Прованс-Алпи-Лазурен бряг) с майка си, художничката Елизавета Борисовна Березовска, родена през 1971 г.

http://moskva. bezformata. com/listnews/nasledniki-borisa-berezovskogo/10376781/

Березовски има две дъщери от брака си с първата си съпруга Нина Василиевна Короткова, с която учи заедно в университета.

Елизавета е родена през 1971 г. (художничка), а Екатерина е родена през 1973 г.

ИЛЯ ЙОСИФОВИЧ ВОЗНЕСЕНСКИ

Главен архитект на Института. Участие в проектите Офис сграда на Океански проспект, Владивосток, реконструкция на моста на метрото в Смоленск и прилежащите му площи, представителство на FIDE в страната.

https://ru. wikipedia. org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BA%D0%B8_%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0

Потомците на Сталин:

Алилуева, Светлана Йосифовна (Петерс, Лана; 1926-2011) - дъщеря на Сталин. Живеела е в САЩ.

Джугашвили, Виссарион Евгениевич (роден през 1965 г. ) - правнук на Сталин; строител; живее в САЩ.

Джугашвили, Йосиф Висарионович (роден през 1994 г. ) е праправнук на Сталин; е пианист и музикант, живеещ в САЩ.

Джугашвили, Василий Висарионович (роден през 2000 г. ) е праправнук на Сталин и живее в САЩ.

Вознесенски (Березовски) Савва Илич (роден през 1999 г. ) е праправнук на Сталин и внук на олигарха Б. А. Березовски. Живее в Лондон и във вилата си в Антиб (регион Прованс, Лазурен бряг, Франция) и е британски гражданин.

Евънс, Крис (Петерс, Олга) (родена през 1973 г. ) е внучка на Сталин; дъщеря на Светлана Алилуева от четвъртия ѝ брак с Питърс, Уилям Уесли; живее в Портланд, Орегон, САЩ, и притежава собствен магазин за винтидж стоки.

В САЩ живеят и правнуци на Алоис Хитлер (1882-1956), брат на Хитлер, както и правнуци на Андропов, Хрушчов и Горбачов.

Семейство Семьонихини са правнуци на Косигин, милионери, които живеят в Монако и притежават собствена компания за суперяхти. Дмитрий Семьонихин основава Yacht Harbour в Монако през декември 2014 г. и пуска уеб платформата на компанията през януари 2015 г. , която Investopedia определя като една от 4-те най-добри платформи за търсене на суперяхти.

Собственикът на Owler оценява нетните приходи на Semenikhin Holding на 4,4 млн. долара на година (2016 г. ).

https://www. yachtharbour. com/yachts

Уебсайт за продажба на яхти Дмитрий Владимирович Семьонихин - правнук на Алексей Николаевич Косигин, член на Политбюро на ЦК на КПСС - председател на Съвета на министрите на СССР (1964-1980 г. ) - рекорден стаж на този пост.

Източник: svetan_56(livejournal.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.