сряда, 2 февруари 2022 г.

Дълбоката държава (поредица)

 Банкова система

В Банката за международни разплащания участват чуждестранни агенти от различни държави и особено агенти от Италия, които ръководят това международно престъпно банково движение с Марио Драги, Фабия Панета и Игнацио Виско като директори на Съвета на директорите на БМР, всички свързани с Рим.

Агустин Карстенс е главен изпълнителен директор на БМР и мексикански банкер. Банката за международни разплащания е проектирана като кула и функционира като кредитна кула, управлявана от римската банкерска фамилия Торлония.

Семейство Торлония е ковчежник на Ватикана и е от френски произход. Дом Торлония е собственик на Banca del Fucino в Рим. Думата Tor на френски означава кула, а lonia е подобна на думата заем. Името Torlonia означава Кула за заеми, което е BIS.

Принц Джулио Торлония е президент на Banca del Fucino и главен надзорен орган на Банката за международни разплащания. Семейство Торлония се омъжва за люксембургското кралско семейство и принц Гийом Люксембургски работи за МВФ, а бившият люксембургски министър на финансите Люк Фриден е председател на Управителния съвет на МВФ и на Групата на Световната банка. БМР работи съвместно с МВФ.

Международният валутен фонд и Групата на Световната банка са базирани във Вашингтон и работят по същия начин, като извършват престъпни плащания срещу заеми на корумпирани бюрократи и политици, управляващи държави, както и заеми на корпорации за глобализация и организирана престъпност. Г30 наблюдава дейността на МВФ и Групата на Световната банка.

Марио Драги е член на Г30. Корнелиус Бранди и неговият адвокат по данъчни дела допускат тези престъпления, а той е германски роднина на венецианската фамилия Брандолини във Венеция.

Дом Савоя е италианското кралско семейство и принцовете на Венеция, които живеят в Швейцария. Името Savoie означава спестявания. Тези банки са сключили договори с други по-големи швейцарски банки, включително с Банката за международни разплащания, която е базирана в Швейцария и работи като централна банка за десетки централни банки по света, като изтеглят богатството и го преразпределят под формата на плащания към престъпници и престъпни властови органи, прикрити като заеми.

БМР извлича богатство от държавите чрез измамни данъчни договори и следи и регулира международните финансови транзакции, които се използват за получаване на подкупи, прикрити под формата на инвестиционни заеми.

БМР предоставя заеми на корумпирани правителства.

Кралските европейски фамилии и черното дворянство - римските княжески фамилии - крият трилиони в частни банкови сметки в Швейцария, Люксембург и Лихтенщайн. Те отпускат заеми на Банката за международни разплащания, която след това отпуска заеми на централните банки на 60-те големи държави. Чрез тази измамна система, използвайки лихвени проценти и такси, те крадат данъци от държавите.

Банковото дело в Швейцария е частно и им позволява да укриват богатство и, което е по-важно, да получават криминалните плащания, които крият като заеми. БМР работи като посредник на малките банки при международни транзакции, както и с централните банки. Банката за международни разплащания има значително влияние върху централните банки. Тя се нарича главна банка за централните банки.

Ето https://www. youtube. com/watch?v=Ietg7C3R1ks видеозапис на предполагаемия йезуит папа Франциск, който целува ръката на Рокфелер под погледа на стоящия до него Ротшилд. Папата действително целуна ръцете на жертвите на Холокоста и това видео го доказва и развенчава фалшификатите.

Папата служи на черната аристокрация на Ватикана в Италия и е надзираван от двамата си принцове помощници на папския престол от фамилиите на черната аристокрация Колона и Торлония: принц Джовани Торлония и принц Просперо Колона ди Палиано, които служат на принц Фабрицио Масимо-Бранкачо от фамилията Максимус генс Фабиа - най-висшия ватикански родоначалник Понтифекс Максимус и главни акционери на Ватикана и водачи на черната аристокрация. Великият понтифекс (на латински: Pontifex Maximus, букв. "Велик строител на мостове") е върховен жрец, глава на колегията на понтифексите.

Източник: svetan_56(livejournal.com)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.