понеделник, 21 февруари 2022 г.

Гавах, земните завоеватели и демиургичната система

 Преди да се появи външното управление над нас, а възможностите ни не са били силно ограничени, са съществували нашите предшественици и това винаги е била цивилизация от същества, рефлексиращи на цялостната ситуация по света. И разбира се, ние изначално сме били настроени на отделяне на тази психоемоционална енергия. А тя се е натрупвала в ефирното пространство на нашата планета. Но същината е в това, че тогава сме имали технологии и възможности, които сега приличат повече на нещо свръхестествено, а те са били, за да може тази енергия да се използва за благото на всеки и по този начин да се разрежда този заряд, който се е натрупвал в ефирното пространство на Земята. 

Поради това изниква интересен въпрос: а какво ще стане, ако тези завоеватели и разрушители напуснат системата? Да, такава ситуация е възможна, при която ще се получи енергийно презареждане. Поради което ние, в търсене на решението е нужно да мислим за това как ще използваме системните обекти, след като им върнем първоначалното значение, но новите обекти на системата е нужно да програмираме в съответствие с нашите цели. Няма “добро” и “зло”, има техномагични технологии, които могат да работят както за благо, така и за вреда. На нас са ни нужни да работят за благото. 

Не е нужно да се отказваме напълно от тях. Но за целта е добре да променим напълно нашия светоглед, което под давлението на тъмните сили е станало материалистично и тези технологии, които са дадени на нашата цивилизация за употреба – всъщност те са тези, които са ни позволили, разрешили, които водят само в това направление, което е нужно на адептите на системата.

Системата се упралява автоматично от изкуствен интелект. До този извод стигнахме още преди, но това, че интернет се явява 100% инструмент на системата, навярно разбират всички. Когато виждаш, че при написване на даден интернет-адрес винаги се поставя тройно w – всички съмнения отпадат. W е 23-та буква, тройно повторение на 23 или 32, защото това е графичното обозначение на това число и като резултат получаваме числото 69 – отново това движение на енергията, на силите ин-ян.

Преди нашите предци не са използвали електрически технологии, а това са били технологии, построени съобразено с движението на енергията, вибрацията, звука, тектониката. Работата е там, че именно тези технологии се използват сега от нашествениците, които управляват системата. И разбира се, събирйаки тази пси енергия гавах за своите нужди и предавайки я в своята система, в местонахожденията на техните основни сили, те трябва да използват енергията, при което да замаскират своите енергийни установки.

Движението на реките, релефът на местността, природните “изходи” на енергията от планетата и местата на разломите, лей линиите, съвременните огромни устройства – като някакво производство или ТЕЦ се използват, но не за получаване на електроенергия, а за получаване на инфразвук, например всеки ТЕЦ е източник на инфразвук, достатъчно мощни вибрационни вълни. Пътищата, трасетата – това, плюс т. нар. “шумово замърсяване” и вибрационни процеси, и именно така те са замаскирали своите технически енергодобивни устройства, за да могат да събират, акумулират енергия за порталните структури и след това се е осъществявало предаването на човешката психична енергия 

Един вид, тази психична енергия се предава именно благодарение на тези технологии, които към този момент човечеството не владее на 100%, а само е започнало да ги опипва, изучава. И понеже със сигурност отново ще изникне въпрос – “кому е нужно да източва енергията ни?”, ще припомня… Нека потърсим данни за галактиката NGC 1132. Това е елиптична галактика в съзвеждието Еридан. Тук веднага си спомняме за “древен” Египет. Веднага намираме отговор защо са им нужни такива “ферми” като нашата. Галактиката е заобиколена от огромно хало от тъмна материя, която надвишава по своята маса самата галактика в хиляди пъти. Тъмната материя в космологията и астрономията, а също и в теоретичната физика е форма на материята, която не участва в електромагнитни взаимодействия. “Горките” – те са блокирани и са изключени от Вселенския неизчерпаем източник.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.