четвъртък, 1 декември 2022 г.

Никога не ги наричайте АРХОНТИ или как можете да помогнете за унищожаването на тази матрица -1

 Пиша тази статия от 15 години, тъй като ми отне много време да преведа тази информация във формат, достъпен за всички, тя ще представи няколко много важни части от цялостния пъзел за това как ще "изместим" тази планета и всеки на нея във възнесената честота на съществуване. Един от ключовите аспекти на тази промяна ще бъде "прочистването на съзнанието" на цялото човечество, което, разбира се, е най-важната задача. Тази статия ще опише подробно основните пречки пред това изчистване на съзнанието, както и решението, което се нуждае от вашата помощ, за да успеем всички ние в тази трудна задача.

Миналата година писах накратко за „неорганичния облак от сенки“, заобикалящ тази планета, обитавана от енергийни паразити. Тези паразитни същества решиха да експериментират колкото е възможно повече с илюзиите за раздяла, страх, тъмнина, изолация, завоевание, поробване, болка, страдание, мъчение, алчност, гняв, омраза и т.н. Правейки това, те напълно се откъснаха от подхранващата „Светлина на Божественото битие“, която поддържа живота във всички вселени. В резултат на това те трябва енергийно да се хранят, хранейки се с човешки нискочестотни енергии, които резонират с избрания от тях начин на манипулация.

Тези същества наричат ​​себе си „Архонти“, което означава „Владетели“ или „Господари“, защото се виждат като владетели и поробители на човечеството. (Древните гностици за първи път са им дали тази титла в своите писания въз основа на пряк психически опит с тези същества). Въпреки че разумното поробване и манипулиране на човечеството от тези невидими същества е доста успешно досега, аз НИКОГА няма да ги наричам мой владетел или началник така или иначе, както не смятам за свой шеф физическите чревни паразити, които ми причиняват физически дискомфорт, докато не ги премахна от тялото си.

Нашите мисли имат сила – много повече, отколкото можем да си представим. Думите и звукът имат истинска сила, защото превръщат мислите ни в определен набор от вярвания и вибрации, дори и да не го осъзнаваме. Назовавайки „кралска“ особа „Ваше височество“, вие автоматично го поставяте над тялото и ума си. Наричането на съдия „Ваша чест“ означава същото. Така че е много важно, когато мислите за тези енергийни паразити, НИКОГА да не ги наричате „архонти“, защото вие буквално им давате своята сила и енергия.

Предлагам да ги наричаме „хапачи на глезени“ или накратко просто „глезени“. Това им позволява да знаят какво точно мисля за тях, т.е. че те са скромни паразити, инфекция на съзнанието, която ще бъде изчистена от моята система чрез правилното използване на моята воля, чрез енергийно изчистване и трансмутация. Освен това служи наистина да ги ядоса, което ги излага и улеснява справянето с тях. Въпреки самопровъзгласилия се статут на „Владетели“ на човечеството, те се спотайват като малки червейчета в сенките на умовете ни, изпращайки импулси от нискочестотни емоции и мисли към нашето его и нашите фини емоционални тела, за да предизвикат нискочестотните емоционални енергии, които те нахранен. Тъй като те обичат да се крият, те трябва да бъдат „влачени“ на открито, за да се справят с тях, така че здравословна доза неуважение и малко арогантност са основни съставки, когато се занимавате с тези паразити.

Малко история.

Едно време на същата тази планета в далечното минало хората са били безкрайно по-впечатляващи от нас днес. Ние бяхме напълно телепатични, многоизмерни същества, които можеха едновременно да възприемат и контролират много измерения едновременно. Построихме огромни градове с технологии, които работеха в хармония с енергийните полета на Земята. Бяхме в пълно съгласие с нашето Божествено вътрешно Аз, като същевременно изразявахме себе си във физиката по различни начини, утвърждаващи живота. Това неограничено изразяване на Божествения Аз беше видяно от „хапащите глезена“ като заплаха за самото им съществуване, тъй като те доминираха трета плътност в други светове за дълго време. Третата физическа плътност да бъде напълно освободена от тяхната манипулация и тяхното хранене от нас беше нещо, което те не можеха да позволят без битка. Проблемът за тях беше, че хората на Земята бяха толкова могъщи, че можеха буквално да ги изчеткат с мисълта си, като комар или муха. Тези същества имат власт само над другите, които манипулират и които се страхуват. Няма начин тези паразитни същества да доминират над напълно осъзнат човек, който познава вътрешното си Божествено Аз.„Глезените“ просто ще бъдат напляскани метафорично за лошо поведение и изпратени извън нашето ментално поле.

Въпреки това, тези „хапещи глезена“ са може би най-умните манипулатори във вселената, просто защото ВСИЧКО, което знаят, е умствена манипулация и измама. В крайна сметка практиката в това ги прави перфектни.

Те изучаваха тези изключително могъщи хора дълго време, жадувайки за силата и енергията, които биха могли да отнемат от тях, само ако успееха да намерят начин да ги манипулират, подчинят и поробят. Те създадоха план за много внимателно манипулиране на няколко души на власт, за да направят невинна грешка с ужасни, катастрофални последици. Тези човешки властници експериментираха с нови методи за използване и пренос на енергия в огромни количества. Експериментите бяха безпрецедентни и много амбициозни - твърде амбициозни, защото "гризачите на глезените" тайно влияят на някои от тези хора, чрез тяхното умствено его, за да им върнат черупката на това, което се смяташе за възможно.

Когато една напреднала фаза на тестване на северния полюс на планетата се оказа катастрофално грешна, това голямо, изключително мощно устройство избухна с такава сила, че предизвика огромни катаклизми на планетата: бързото топене на огромни ледници и наводнение, което унищожи почти всички крайбрежните райони на планетата за един ден. Самото количество смърт и разрушение беше немислимо и само малък остатък от много милиарди хора оцеля. Тежко травматизирани, натъжени от загубата на любимите си хора и съсредоточени само върху физическото оцеляване, те избягаха на високи безопасни места, за да се опитат да възстановят своята някога велика цивилизация. Тази история звучи много подобно на това, което познаваме като Падането на Атлантида, но всъщност се е случило много преди цивилизацията на Атлантида да умре много векове по-късно.

Невероятната травма от това преживяване доведе до загуба на фино възприятие в оцелелите, правейки ги по-малко осъзнати за другите измерения, които винаги се смесват с 3-та плътност. Те просто не можеха да намерят време да се съсредоточат върху друга плътност освен тази, защото физическото им оцеляване зависеше от фокусирането изцяло върху физическия свят, забравяйки за фините светове. В същото време дълбоката емоционална болка, мъка и нараняване на човека дават на „глезените“ огромно количество нискочестотна енергия за консумация, което им позволява да се наслаждават на страданието на оцелелите хора и да стават все по-мощни.

Глезените са открили, че стига да са внимателно скрити, те могат да изпратят малка мисъл-форма в умовете на травматизирани хора, напомняйки им за всичко, което са загубили. Това ще създаде каскада от болезнени мисли и емоции в човека, които ще генерират все по-обилна храна за "глезените". С раждането на всяко следващо поколение на човечеството, „глезените“ ставаха все по-смели и внедряваха своята вирусна информационна програма за пряка намеса в човешкото съзнание. Те подсъзнателно програмираха хората да бъдат слепи за тяхното присъствие, което им позволяваше да влияят по-директно върху мислите на човека. Те също така са програмирали човешкия ум да се отдалечи от всяко споменаване на „ухапващи глезена“ или тяхното тъмно влияние върху хората, така че когато хората се сблъскат с такава информация, незабавният отговор на човека ще бъде недоверие, присмех и подигравка.

И накрая, в своята най-блестяща зловеща фаза от този план, те препрограмираха човешкото его, за да прилича на собственото им его и насърчиха его съзнанието да доминира над всички други нива на нашето същество. По принцип те препрограмираха хората да бъдат същите: уплашени, ревниви, повърхностни, нечестни, жестоки, поробващи, убийци, непримирими, наказващи, алчни, подли и т.н. Това гарантира, че хората ще бъдат лесно манипулирани, като източник на енергия за хиляди и хиляди години. Тези нива на програмиране са вкоренени в човешкото мислене оттогава, увековечавайки ужасяващата мизерия и страдание, които познаваме като човешка история.



metaisskra.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.