вторник, 27 декември 2022 г.

ПЛАНОВЕТЕ НА АРХОНТИТЕ ЗА ИДНИТЕ ГОДИНИ

 Архонтите изчисляват глобалните войни по поколения. И, съдейки по техните изчисления, нашето поколение трябва да хване Третата световна война. Архонтите са планирали три дати за началото на нова глобална война в зависимост от геополитическата ситуация и степента на подготовка на населението за тези събития. Първата дата е 23 декември 2012 г., вече рекламирана в целия свят с помощта на индиректна реклама, като възможна дата за края на света. Втората дата е 2017 г. И третата дата е 2025 г. Това са основните дати, по които се ръководят и градят изчисленията си. Въпреки че, разбира се, може да има промени, както във всеки друг план ... По принцип тяхната подготовка за тези събития може лесно да се види и проследи. Методите им практически не се променят и в историята на човечеството те са подчертавани и повтаряни повече от веднъж. Всичко това ще става по старата елементарна схема.

Първото нещо, което ще направят, е да се опитат да отслабят максимално сериозния си противник, който наистина може да попречи на плановете им. За да направят това, те или прибягват до провокативна деструктивна политика в рамките на дадена държава чрез своите хора, или, ако не успеят да го направят, ще се опитат да притиснат тази държава чрез държави под техен контрол. Естествено, ако е необходимо, организиране на държавен преврат или революция в тези страни, за да доведат марионетното си правителство на власт там.

Второто нещо, което ще направят, е изкуствено да създадат "глобална криза", защото по-голямата част от световния капитал е в техни ръце. И създаването на „необходими“ ситуации на световните борси е обичайно нещо за тях. Спомнете си, поне предишната изкуствено създадена световна криза и последвалата Втора световна война… Освен това, за да създадат подходящото настроение на обществото преди Третата световна война, Архонтите изкуствено ще създадат „световна хранителна криза“, от която , на първо място ще пострадат най-бедните слоеве от населението. В света, без видима причина, внезапно ще се почувства остър недостиг на храна, което ще доведе до глад в страните от третия свят и до значително увеличение на цените на храните дори в развитите страни. Оправданието ще бъде "предположения", че очевидно всичко това е свързано с глобалното затопляне и проблема с пренаселеността на планетата. Подобни „изявления“ съответно ще предизвикат желанието на гладните бързо да намалят човешката популация в своя полза.

Заслужава да се отбележи, че със съвременните технологии е напълно възможно пустинята Сахара да се превърне в цъфтяща градина и да се храни значителна част от населението с нейните плодове. И това без да отчетем факта, че на Земята има много плодородни почви, така че такова нещо като глад изобщо не съществува на тази планета.

И трето, най-важното, те ще финансират и организират няколко ненужни войни с някои държави от третия свят, но с участието на САЩ като "световен полицай, защитаващ демокрацията в целия свят". Естествено, в тези войни ще загинат хора, включително обикновени американски момчета, които наистина, без да знаят цялата истинска предистория на тези войни, умирайки, ще си помислят, че с цената на живота си защитават демокрацията и интересите на страната си на чужда територия. Хората ще умират, следователно недоволството сред американското население ще нараства. Използвайки това обществено безпокойство, Архонтите в подходящия момент ще обвинят своя следващ президент марионетка за всички проблеми, приписвайки всичко на неговата „неуспешна политика“, и в същото време ще се опитат да убедят съюзниците и народа на своята страна, че конвенционалните войни не са ефективни: военните действия са скъпи, тези войни се проточват (въпреки че самите архонти финансират противниковата страна), хората умират в тях и няма смисъл от това. Тоест харчат се пари и човешки животи, но няма смисъл. В резултат на това обществеността ще си създаде мнение, че САЩ трябва да имат правото първи да нанесат ядрен удар срещу такива „лоши, недемократични“ страни, които по никакъв начин не се вписват в политиката на Архонтите. В съзнанието на хората ще се наложи това мнение, че американците като "свободна страна" и "световна сила" трябва да имат правото първи да нанесат ядрен удар. В крайна сметка е по-евтино и най-важното, техните момчета не умират в борбата за "демокрация в целия свят".

Е, за да убедят хората, че ядрената война е просто необходима, те ще манипулират икономиката на „най-мощната държава“. Както обикновено правят Архонтите. Отначало икономиката на страната изкуствено се издига, хората свикват да живеят добре. И после изниква "външен враг" на страната. По това време Архонтите провокират рязък спад в икономиката, организира се сериозна икономическа криза. В резултат на това много хора остават безработни. Общественото мнение става много враждебно. Освен това в пресата активно се дискутира темата как основният им „враг“ в момента забогатява и се правят „предположения“, поради което очевидно „народът ни обеднява всеки ден“. Тази провокация неволно предизвиква завист, гняв и крайно негативно отношение към държавата, „забогатяваща за тяхна сметка” у хората, възпитани върху доминиращите качества на животинската природа. В крайна сметка тези предположения на пресата се превръщат в обвинения от самото правителство, което намеква, че всички икономически проблеми на страната се дължат на това „лошо състояние“. И човек, който е в тежко финансово положение (но все пак си спомня как е живял добре и комфортно в своята „свободна просперираща страна“) и виждайки как друга страна става по-богата (заради което той уж е станал беден), подсъзнателно се преориентира от вътрешния враг към външния, без дори да се замисли защо всъщност възникват всички тези кризи и кой ги създава. Тоест, гражданите започват „задочно“ да мразят страната, към която са насочени от поддръжниците на Архонтите.

Освен това. Хората ще започнат да се подготвят психологически първи да използват ядрено оръжие – това бързо и ефективно ще накаже „недемократичната държава“, заради която „всички обедняват“. Така Архонтите ще се опитат да отприщят глобална война, в която, естествено, ще загинат много хора, включително тези, които са копнеели за подобно „възмездие“.

Архонтите очакват, че ако не успеят идеологически да завладеят целия свят и станат единен диктатор под формата на "световно правителство", то след тази глобална война те ще управляват света неразделно. И в целия свят най-накрая ще се възцари тяхното „единно правителство“, на което всички останали хора по земното кълбо ще се подчиняват безпрекословно. Те разчитат, че в новите поколения хора ще се култивира изключително робска психология, основана на Животинската природа и чисто Ариманови начала. Но ... тук възниква друг въпрос. Кому ще е нужна такава човешка цивилизация с абсолютното господство на животинската природа?

Войните се организират от малка група хора. Останалите от многобройната им робска свита са само шутовете им, които живеят на моментно подаяние от Архонтите и ги забавляват с дадената им власт и дори не допускат, че за Архонтите са просто пушечно месо. Тези шутове се надяват на своето „щастливо бъдеще“, затова те усърдно изпълняват всички заповеди на своите господари, водещи света към третата световна война, и дори не разбират, че те и техните деца също ще пострадат от тази война и животът им ще се свие като видеокасета върху кадър на ядрена "гъба".

Антиархонтско общество.

Архонтите само планират, а ние, хората, избираме да се съгласим с техния избор или да защитим нашия. В края на краищата, общият избор зависи единствено от личния избор на всеки, от неговия вътрешен превес или на духовни желания, или на животинска измама. Защо Архонтите ни тласкат към войни, към революции, към междуетнически борби и защо ходим на стада като овце и избиваме себеподобните си, без дори да мислим за последствията? Защото Архонтите се интересуват от формирането на хора, които не са способни на самостоятелно мислене, търсене на модели и действия. Интересуват се от роби, които могат да бъдат манипулирани чрез медиите, налагайки им стандартите от Архонтите: как трябва да изглеждат, действат и мислят, какви политически и житейски насоки трябва да следват. Те държат хората в постоянен страх от бедност, глад, материални лишения, страх за собствения им живот и здраве. Човек започва да вярва, че животът всъщност е такъв, че това е неговата участ. Нищо подобно! Човек винаги е свободен в личния си избор! Всички страхове се раждат от животинската природа, от тоталния й страх от смъртта. Но всяка материя е смъртна - това е законът. Човек обаче е красив, защото не е просто парче материя и изобщо не е роб, той има огромна духовна сила, която може да го превърне в Истински човек, онази същност, която е много по-висока от материалния свят. Освободен от лъжата, човек се освобождава от глупостта. Познавайки Истината, човек става по-силен и по-умен. Колкото повече умни, духовно свободни хора има в света, толкова по-трудно ще бъде за Архонтите да реализират своите планове, толкова по-слабо ще бъде тяхното влияние върху хората. И ако всеки знае Истината и хората направят своя правилен избор, тогава Архонтите просто няма да има на кого да диктуват своите условия. Всъщност те са никой. Тези архонти са жалка банда. Решението е в ръцете на хората: да се поддадат на провокацията на Архонтите и да доведат света до глобална война или да отхвърлят властта на Архонтите и да създадат златен век на тази цивилизация. Бъдещето на света е в ръцете на хората. Всичко е много просто. Човек трябва да е този, от когото Архонтите се страхуват. Трябва да си човек!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.