събота, 10 декември 2022 г.

АГЕНТИ НА МАТРИЦАТА. КОИ СА ТЕ? - 4

 Пасивните NEA отнемат вашата енергия, като играят на вашите харесвания, чувства на съжаление, вина, съжаление, изискват и губят вашето време и емоции и ги приемат за даденост. От време на време NEA свалят маските си и грозната им същност моментално се разкрива, уведомявайки ви, че нещо не е наред. В този момент би било разумно да се ободрите и да започнете да търсите допълнителни улики. NEA тип поведение може също да идва от класове хора, които все още не са били обсъждани. Те включват агенти под прикритие на различни правителствени агенции като ФБР, ЦРУ и НСА, както и агенти от извънземни фракции - това са съзнателни, високопрофесионални хора, обучени да събират вашата интелектуална енергия и/или да ви саботират. Някои хора се раждат тук като NEA поради прераждания на душата, която носи враждебен извънземен произход или души с минал живот на демонично същество. Може да бъде трудно да се определи точната причина за конкретно поведение на NEA, независимо дали е манипулация на Матрицата, демонично обладаване или връзка с правителствени групи. Но във всеки случай, да знаете кои във вашето обкръжение са възможни NEA и техните методи на атака е нещо, което трябва да знаете, за да се защитите. Защитата в този случай идва чрез знания, способността да се избере подход, ориентиран към STO (система за обслужване на другите) към определен шок. Не забравяйте, че този подход ще ви позволи да се справите с шока отговорно, което ще доведе до повишена осведоменост и сила.

Ако изберете пътя на невежеството или слабостта, ще научите трудния път и ще бъдете много ощетени.

Как да идентифицираме агентите?

В следващите раздели ще изброя и обясня много от наблюдаваните характеристики на NEA и ZEA. Всички тези наблюдения са тези, които аз съм наблюдавал или които мои колеги изследователи са споделили с мен. Въпреки че не всички матрични агенти имат всички характеристики, изброени по-долу, поради различните типове и степени на подреждане на мощността в рамките на всеки агент, можете да сте сигурни, че тези с много от тези характеристики са много вероятно матрични агенти. Ще видите също, че хора като вас или мен понякога показват някои от тези функции. Това се дължи на нашите естествени временни пропуски в енергията, по време на които други сили могат да се проявят по-силно. Тези, които са склонни да показват тези поведенчески характеристики много по-често, са тези, които се квалифицират като NEA или ZEA.

   Характеристики на агентите с нулева енергия (ZEA):

Празни очи, статично лице:

очите им не изразяват емоция, дълбочина на осъзнаване или индивидуалност. За разлика от обикновените лица, чието изражение се променя според ежедневното настроение, лицата на ZEA са винаги в една и съща конфигурация, като пълно празно изражение или постоянна фалшива усмивка. Тези статични конфигурации на лицето се прекъсват само от бързи преувеличени симулации на изненада, смях или гняв, за да съответстват на контекстуални стимули в рамките на конкретен разговор, въпреки че подобни изражения не изглеждат подкрепени от друг език на тялото. Техните комбинирани черти на лицето (очи, нос, вежди и уста) са координирани изкуствено и може да почувствате, че няма нищо разумно или автентично зад тях. Не е толкова липсата на емоционална експресия, колкото липсата на плавни динамични преходи между техните изрази.

   Малки, повърхностни, скучни сценарии за разговор/комуникация: Те могат да получават само информация, която вече е в техните банки с памет. Тъй като не са в състояние да генерират нова информация, която има смисъл, проницателност или оригиналност, разговорите с тях са изключително сухи. Докато дори нормалните хора водят сухи разговори, ZEA не функционират добре, когато разговорът надхвърля техните дребни теми. Те предпочитат да участват в тривиални разговори за неща, които помнят, виждат или правят, или за тема, за която са програмирани да говорят с вас. Например, ако са програмирани да променят начина ви на мислене, те ще говорят с вас само за това... разговорът може да се отклони към друга тема, но те винаги се връщат към своя сценарий. Техните личности са едноизмерни, повтарящи се и статични. Всичките им разговори нямат никакъв смисъл и въпреки че са много добри в представянето на факти, цифри и истории, в думите им няма разбиране и креативност. Те могат да говорят с часове, без да кажат нищо конкретно.

Липсата на оригиналност и креативност произтича от неспособността им да усвояват нови знания. Тъй като нямат гностична връзка, те не могат да бъдат повече от сбора на своите части. „Техните печалби никога не могат да надвишат първоначалната им инвестиция.“ В каквато и парадигма да работят, всичките им действия трябва да останат вътре в тази кутия. Те могат да прочетат, чуят или гледат нещо и да получат нова информация, която да повторят по-късно, но никога не отделят време да синтезират информация и да излязат с наистина нови идеи, защото не могат да правят скокове в логиката.

ZEA може да пренареди идеи, които вече съществуват, и да го нарече нещо ново, но това е просто пренареждане, а не творчество. Те са пасивни същества, през които информацията просто тече и се пренасочва. Следователно тяхната креативност също липсва.

ZEA може да генерира музика, изкуство или литература, но това е просто механично повторение на вече направеното. Техните начинания в музиката например са или симулакрум на вече съществуващото, или ако правят нещо ново, то няма емоция, динамика, последователност, смисъл и най-вече красота. Такава музика се основава на изчислена музикална теория, а не на вдъхновение. ZEA са най-добрите плагиати като препарирани вентрилоквисти или папагали.

Матрицата лесно ги манипулира, за да играят своята роля в ежедневния ви синхрон. Тъй като нямат съзнателна инерция, външните сили могат лесно да насочват действията им. Матрицата, която може да изисква известно количество синхрон, за да се прояви във вашето съзнание или подсъзнание, често използва ZEA, за да бъде част от този синхрон. Просто е: ZEA поставя името ви в списъка с получатели на СПАМ имейл със синхронно съобщение в реда за тема, телефонно обаждане „случайно“, за да ви дразни, когато се опитвате да спите, или да обърка поръчката, чието нарушение ще силно пречат на плановете ви. Когато направите нещо, което Матрицата смята за заплашително за себе си, тя ви „назначава“ своя специфичен ЗЕА агент, който неочаквано се появява в синхрон в живота ви. Неговата цел може да е да събере информация, да ви убеди в опасно действие или вярвания или да саботира усилията ви да повишите осведомеността. Тези неща са характерни и за държавните агенти под прикритие, така че трябва да се разгледат и двете възможности.

Бързи 180 градусови промени в поведението: ZEA могат да променят отношението си към вас моментално, без видима причина. Например, те могат да играят програмата си като приятелски настроени хора, интересуващи се от вашата работа или хобита, и дори да дават устни обещания да ви помогнат през следващите дни, но изведнъж стават враждебни, откровено самообслужващи се или просто изчезват завинаги, без да правите нищо, за да станат такива. Ако бяха съзнателни хора, тогава нищо не би могло да обясни колко бързо са променили подхода си (освен ако не е съзнателна настройка на Матрицата от самото начало). Но тъй като те не са толкова съзнателни, промяната на поведението е толкова лесна за тях, колкото преминаването към нова програма.

Повечето от ZEA, които са наемниците в тази публика, която наричаме общество, се придържат към една програма за продължителни периоди от време, за да контролират статуквото и тяхната програма се променя само ако бъдат препрограмирани от Матрицата да извършат конкретен акт на саботаж срещу целеви лица или групи.

   ZEA никога не показват напредъка на своята личност.

Техните програми могат само да превключват от една към друга, но програмите рядко се развиват или подобряват. Така промените в тяхната личност винаги са невидими за другите. Когато се изпълняват в определена програма, ZEA остават непроменени в тази програма, докато не бъде вмъкната друга програма. Можете да опитате да промените, просветите или да спорите с тях, за да разширите тяхното съзнание, но винаги ще „спорите със стената“.

Религиозността е добър пример за това как хората се превръщат в ЗЕА, заменяйки съзнанието си с твърда програма. Ако някога сте се опитвали да спорите с религиозен фанатик, знаете колко безполезно е това.

ZEA може да не са религиозни, но независимо дали са учени, спортни фанатици, музиканти или просто ваши съседи, всички те споделят една и съща характеристика на програмирано поведение и статични личности. Някой, когото познавате от няколко години и който просто не е израснал като личност, много вероятно е ZEA. Или, ако променят личността си, това е неестествено бърза промяна. Техните умове са като еластичен кит... можете "парадигматично" да го извадите от калъпа му и те дори могат да ви повторят уроците, които сте им казали, сякаш наистина са ги научили, но те никога не следват тези уроци и скоро се връщат до тяхното нормално програмирано състояние, сякаш вашият образователен разговор с тях никога не се е състоял.

ZEA агенти стават, когато преживяват травматичен епизод. Такава травма включва психологически шокове като депресия, мисли за самоубийство, нервни сривове или физически шокове като престой под обща анестезия, физическа смърт или преживявания, близки до смъртта. Това са периодите, през които съзнателното същество е подложено на частична или пълна аурична смърт. Ако човек не е роден като ZEA, той трябва да стане такъв и такъв преходен епизод обикновено е някакъв вид травма. Развитието спира в момента на ауричната смърт. Това се наблюдава, когато хората се превърнат в ЗЕА, те станат просто карикатури на предишното си аз след частична или пълна аурична смърт. Ограничените ключови аспекти на предишното им аз се превръщат в счупено ядро ​​около фрагментите, които въртят новото им програмирано състояние. Тези ключови аспекти служат за поддържане на изкуствена уникалност за новосформираната ZEA, но отново, всичко е форма без съдържание.

Например, някой може да бъде сложен, креативен, многостранен човек с много характеристики преди смъртта на аурата му, но след трансформацията му в ZEA остават само някои от тези характеристики, докато останалите се изхвърлят. След това тези функции се усилват, за да компенсират всички останали, което води до карикатурно поведение, което за повечето ZEA никога не се променя, освен ако в тях не бъде вмъкната нова програма от Матрицата. ZEA често развива мания за определен елемент от безполезни дреболии (напр. спорт, знаменитости, религия, телевизионни предавания, филми, групи).

В допълнение, някои ZEA са фиксирани върху миналото си, често разказвайки ярки истории за своите бивши и техните приключения. За разлика от нормалните хора, тези драматични истории са ограничени от живота им преди смъртта на аурата. ZEA не може да създаде нова смислена информация, така че те използват само спомени от преди ауричната смърт. За ZEA нищо ново и значимо не се случва в живота. Те могат да споделят анекдоти, неща, които са правили или виждали преди или днес, но това са просто празни спомени и ежедневни преживявания, лишени от смисъл или значение, разговори за малки умове и несравними със спомените от живота преди ауричната смърт.

   ZEA агентите не се развиват от опита: както вече беше споменато, ZEA работят на негъвкави матрични програми. Техният опит служи само за да им даде повече информация, за да запълнят своите банки с памет, но не променя поведението им по никакъв начин, освен ако програмата не бъде заменена с друга.

По този начин те показват постоянно повтарящи се модели на поведение и са имунизирани срещу вашите опити да ги промените.

ZEA не се нуждаят от жизненоважни храни, за да поддържат правилното функциониране на биологичното си тяло: тъй като им липсва истинска душа, ZEA не се нуждаят от прясна храна и не изискват разнообразие в диетата си. Тяхната диета е ограничена до ключови елементи, избрани от предишните им диети, и често се приема, че ZEA ядат само едни и същи три или четири вредни храни, без да страдат енергично или да се разболяват от такава монотонност. Те нямат съзнателна инерция - те са просто биологичен автомат с остатъчни етерни полета, необходими за контрол на тялото. За разлика от съзнателния човек, който се нуждае от много жизненост, за да поддържа съзнателната инерция, така че диетата му трябва да е богата, ZEA, от друга страна, се нуждае само от витамини, минерали, протеини, мазнини и въглехидрати. Те могат да ядат само нездравословна храна, консерви, бързи ястия, бързо хранене, което не влияе на тяхното поведение и благополучие в дългосрочен план. Ако се разболеят от рак от лошо хранене, нито Матрицата, нито някой друг, който ги контролира, не се интересуват от тях... ЗЕА са разходен материал за Матрицата. За съзнателните хора лошата диета, лишена от жизнена енергия, също може да причини намаляване или дори изпаряване на съзнателната инерция.

   За агентите на ZEA сънят няма голямо значение: сънят изпълнява няколко важни функции при хората в съзнание, но за ZEA единствената цел на съня е да обработва ежедневни фрагментирани данни и да възстановява мозъчната тъкан. ZEA изобщо не се нуждаят от много сън и колко спят не зависи от поведението им. Те обаче са програмирани да казват, че са уморени, ако не спят достатъчно, но никога не изглеждат или се държат уморени, дори ако са спали малко в продължение на няколко дни. След кратък период на сън те изглеждат също толкова функционални и будни, колкото и по всяко друго време, дори до точката, в която лягат, за да подремнат. Сънливостта и кратките периоди на сън за ZEA са програмирано поведение, не е необходимо. Нормалният човек ще има уморен фон, ако спи по-малко от шест часа (оптимално 8-10), а неговата умора ще се прояви в неговия "тежък поглед" и в мрачно настроение, той също става по-механичен през такива периоди на умора . ZEA е заседнал в постоянен режим на поведение, прекъсван само от скриптове, вмъкнати от Матрицата, те нямат приемственост или връзка между нормалния режим и вмъкнатите скриптове.

Агентите на ZEA стареят бързо: Първо, липсва им ауричен блясък, защото нямат съзнателна топлина, така че ще изглеждат скучни и стари, дори когато са млади. Второ, щом съзнанието се изпари, стареенето се ускорява, тогава тялото започва бързо да се разлага. Тялото е загубило източника на своята съзнателна кохезия и така клетките по същество просто се отказват.

ZEA никога не спори: спори - означава да се говори за различия в мненията.

ZEA не могат да разсъждават и следователно не могат да спорят. Това, което могат да направят, е или да избегнат спора, или да използват кръгови разсъждения. Когато ги хванете за концептуална грешка в това, което казват, дори и да им кажете директно и да им го изясните, те дори не осъзнават противоречието, защото техните програми не могат да се справят с него. Или ще спрат да говорят и ще мълчат, или ще си тръгнат, или ще сменят темата, или ще продължат да се „въртят в кръг“. Тъй като те са по-близо до изкуствения интелект, отколкото до истинското съзнание на Висшия Аз, техният обхват от информация е ограничен. Те не могат да излязат отвъд програмираната си област от информация и прибягват до нелогични реакции, когато тази област е нарушена...


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.