неделя, 4 декември 2022 г.

Разкритията на д-р Питър Бетер (по материали от Том Монтолк)

 Какво ще стане, ако откриете, че някои хора в правителствата, корпорациите, военните, академичните среди, медиите и алтернативната изследователска общност са или препрограмирани версии на предишната си същност, или напълно изкуствени същества? Ами ако разберете, че те са под пълния контрол на скрити сили, които имат личен интерес да манипулират обществото?

Тогава ще видите скрития ред под хаоса в текущите световни дела, който оставя другите с по-ограничено разбиране, клатещи глави в недоумение.

Този документ е колекция от източници, обсъждащи различни аспекти на феномена човешки симулакрум: стратегическо и скрито заместване, препрограмиране или изкуствено създаване на индивиди, които ще функционират като общо средство за контрол на обществото.

Има много описателни термини за тези същества: органични роботоиди, реанимирани хора, синтетични, клонинги, дубликати, двойници, репликанти, роботи и кибергенетични хуманоиди. Въпреки че тези термини се различават в точното си определение, те се отнасят до едно и също общо явление на самозванци.

Информацията, представена тук, подхожда към темата от различни гледни точки, така че отговорността на читателя е да определи кои перспективи са жизнеспособни, уместни и функционални. Предоставеното трябва да е достатъчно, за да даде насока за по-нататъшни изследвания и да позволи на читателя да свърже тези концепции с личния опит и наблюдения.

Намерението ми е да дам разяснения, когато е необходимо, и да дам насоки за правилното използване на тези потенциални знания.

Има две опасности при получаването на това знание: невежество и злоупотреба. Опасността от невежеството се крие в погрешното схващане, което следва от принудителното привързване към ограничена гледна точка на онези факти, които възникват извън нея; доверчивост, произтичаща от невъзможността изобщо да се възприемат такива факти; и разочарованието, което идва от задържането на другите на ниво, което не съответства на това кои са те в действителност. Опасността от злоупотреба включва вещомания, очарование единствено от това, което е странно и интересно, виждане на опасност там, където няма такава, и безпокойство за това, което не може да бъде променено.

Правилното използване на това знание изисква вземането му предвид, когато други обяснения се провалят, виждане на модели, които иначе биха могли да бъдат пропуснати, и преди всичко избягване на разочарованието и лековерността, пред които са изправени онези, които не са съгласни или се влюбват в това, което не е разбрано правилно.

Източниците в това есе ще бъдат представени в груб хронологичен ред, с въведение пред всяка поредица от пасажи и завършващо с моя собствена информация и мисли по темата.

Аудиозаписи от д-р Питър Бетер.

 Д-р Питър Дейвид Бетeр (1921-1987) е най-известен със своите аудиозаписи, касети с конспиративна тематика, изпращани ежемесечно на абонати от 1975 до 1982 г. Той беше успешен бизнесмен от военно-промишления комплекс, който разпространяваше опасна, вътрешна информация, която дискредитира правителствените медии и те се опитваха да го потискат.

Д-р Бетер беше главен съветник на Washington State Export-Import Bank, кандидат за губернатор на Западна Вирджиния, съосновател на SODESMIR, компания за проучване на минерали в Заир, представляваше американски газови компании, които строят тръбопровод до Аржентина, представляваше интересите на САЩ в добив на подводни манганови конкреции в Тихия океан, беше организатор на финансови семинари в Ню Йорк, Лос Анджелис, Сан Франциско, Торонто, Монреал, Женева и други международни финансови центрове. Като телевизионен политически и икономически коментатор д-р Бетер е работил със знаменитости от Уолстрийт, включително Франц Пик, Едуард Дърел, полковник Къртис Дал, Норман Дод, Еманюел Джоузефсън и много други.

Той пише много, включително Conspiracy Against the Dollar (Braziller New York).

През последните четири години той разкрива тази информация на обществеността под формата на "аудио касети", 40-минутни касети, които изпраща на абонатите всеки месец. Неговата информация е предимно за подмолни дейности и интриги, борби за власт и т.н. Информацията, която д-р Бетер разкрива, рядко се появява в контролираната от правителството преса или телевизионни мрежи. В миналото той е разкривал такива странни конспирации като кражбата на злато от Рокфелер от Форт Нокс, поставянето на руски неутронни бомби в американски сладководни езера и реки. Въпреки че информацията му е „далечна“ и фантастична за мнозина, по-скоро противоречива и сензационна, повечето от обвиненията му никога не са били надлежно опровергани от многобройните му клеветници (главно издателите, които „подхванаха“ историите му).

Д-р Бетер разкрива "болшевишки заговор", протичащ зад кулисите във Вашингтон. Това бяха хора, изгонени от Русия, доведени в САЩ от Кисинджър, Рокфелер и Никсън, които заеха високи позиции във властта - тяхната крайна цел беше да поемат управлението на Съединените щати и да обединят цялата страна, създавайки по този начин тоталитарен комунистическа, полицейска държава, като в Русия след 1917 г. Междувременно "новата гвардия", която завзе властта в Русия (древна секта от християни - антисемити, които чакаха 60 години, за да свалят болшевиките) усъвършенства изкуството да създава "близнаци" - обучени двойници чрез пластични операции, актьори и т.н., които бързо замениха тайно екзекутираните висши служители и заеха мястото им пред обществото. Така зад кулисите на Русия се случи непозната за обществото революция и новите „познати“ служители в Кремъл започнаха постепенно да променят позицията си във вътрешната и външната политика.

Според д-р Бетер, новите руски лидери, но със същия външен вид, вече не желаят Студената война или каквато и да е война, тъй като са разработили технология (използвайки извънземни технологии, НЛО), която е с няколко години по-напред от тази на Съединените щати . Те са разработили лазерни оръжия с „лъч от частици“, самолети тип НЛО („Космосфери“), които кръжат над Съединените щати и са способни да изгорят цял ​​град за няколко минути, ако е необходимо. Накратко, според д-р Бетер, руснаците не само са спечелили Студената война, но те са в пълно командване и са напълно способни да спечелят всяка "гореща" война, която САЩ или която и да е друга страна може да се опита да спечели.

Според д-р Бетер и четиримата братя Рокфелер (които стоят зад заговора за превземане на САЩ) са екзекутирани и заменени с двойници (всички освен Нелсън, чието убийство е разкрито и впоследствие покрито). Когато болшевиките на власт в САЩ разбраха за двойниците, използвани тук и в чужбина, те изпаднаха в отчаяние. За да запазят позицията си, те решиха да опитат ограничена ядрена война с „първи удар“, която да унищожи ракетните бази в Русия и да унищожи тази страна като световна сила.

Така операцията „Глобален щит“ ​​(под прикритието на военни учения) през 1979 г. е организирана от САЩ срещу СССР. Планът беше да изпрати всички бомбардировачи на САЩ и НАТО от цял ​​свят, натоварени с ядрени бойни глави, до руските граници (без предварително уведомление), след което да се обърнат и да се върнат. Това така наречено "учение" е планирано, така че бомбардировачите да не се връщат от съветските граници, а да продължат пътя си дълбоко в Русия и да унищожат техните ракетни бази.

За щастие това не се случи, тъй като руснаците информираха Вашингтон, че ако Съединените щати продължат с плана, руснаците ще започнат пълен лазерен ответен удар срещу Съединените щати и атмосферата, витаеща над Вашингтон, ще се нажежи за миг и ще унищожи този град. Нищо от това, разбира се, не се появи в контролираната преса.

Една от основните причини тази ядрена катастрофа да бъде избегната беше, че новата руска християнска власт в Кремъл, действаща зад кулисите, за да попречи на болшевиките да завземат властта тук в САЩ, започна кампания на тайни екзекуции в СССР, те систематично екзекутираха онези, които са заемали властови позиции в СССР и САЩ, които са се борили за войната, и замени тези лица с техните "близнаци".

Според д-р Бетер сред екзекутираните са Джими Картър, цялото му семейство, вицепрезидентът Мондейл, целият кабинет на Картър, много високопоставени служители в американската армия и НАТО. В последното аудио писмо на д-р Бетер (#47) той разкрива, че Върховният съд на САЩ е напълно сменен, че убийците под прикритие в момента се движат през „коридори“ на Конгреса на САЩ и официалните медии, елиминирайки и заменяйки онези, които са били „ ястреби" в сдържането на Русия и насърчаването на законодателство и пропаганда, благоприятстващи войната в Близкия изток и другаде, и т.н.

Фантастично опияняващи неща, нали? Ако това е вярно, тогава гражданите на Съединените щати ще бъдат изненадани, когато заговорът най-накрая им бъде разкрит, което в крайна сметка ще се случи.

Когато програмата Cosmic Disclosure, която показа, че д-р Бетер е 90% точен в своите разкрития, потвърди, че тези екзекуции всъщност са се случили зад кулисите, много членове на правителството на САЩ решиха, че това вече е твърде много, когато научиха за такива информация - заради което подадоха оставки.

 Много от абонатите на д-р Бетер също се уплашиха от подобна информация и прекратиха абонамента си. Ако смятаха, че е отишло твърде далеч, за да разберат, трябваше да изчакат пускането на аудио #46 и #47....

Д-р Бетер показа в тези последни две ленти, че причината руснаците успешно да екзекутират и заменят толкова много „големи перуки“ с техните двойници е, че са успели да създадат изкуствени хора (органични роботоиди) – да отгледат тези същества от една клетка на екзекутират хора с часове и ги програмират чрез компютри да правят и казват това, което искат от тях. Имайки същата ДНК като оригинала, роботоидите запазват същата памет, личност и черти като оригиналното същество. Техният живот обаче е много кратък (въпрос на седмици), така че новите роботоиди трябва постоянно да се отглеждат.

Странно, нали!? Далеч отвъд разбирането на обикновения човек! Може би направо от научната фантастика? Ами .... кой може да каже?

Следват ключови извадки от споменатите аудиозаписи #46 и #47:

Аудио писмо #46.

28 май 1979 г

В Русия, както и на Запад, от много години се провеждат изследвания в областта на биологичния синтез - изкуствени форми на живот; и според високото ниво на интелект преди няколко години в Русия се случи зашеметяващ пробив. Руснаците наричат ​​този пробив „провиденциално откритие“, нещо, което са научили почти случайно. Те са открили ключа за създаването на така наречения „органичен роботоид“. Органичният роботоид е изкуствено роботоподобно същество, което изглежда и се държи точно като човек, но не е човек.

Роботоидът е биологично жив, но е изкуствена форма на живот. Роботоидите реагират на рутинни медицински тестове по същия начин, по който хората: ядат, пият, дишат, кървят при порязване; и могат да бъдат убити. Роботоидите също могат да мислят, но те мислят само по начина, по който мисли компютърът. Като всеки друг компютър, мозъкът на роботоида трябва да бъде програмиран за всяка поставена му задача; но за разлика от много електронни компютри, биологичният компютърен мозък на роботоид има огромна памет. В резултат на това роботоидите могат да бъдат програмирани да общуват и мислят по толкова сложни модели, че да могат да работят многократно по-бързо от нормален човек.

Органичните роботоиди са прекрасни същества, но имат много недостатъци. Те не растат и не се размножават и трябва да се правят една по една в желаната форма. Те също имат много ограничен живот, измерен в месеци или дори седмици, в зависимост от това как се използват. Това се дължи на факта, че техният метаболизъм, макар и подобен на човешкия, е много неефективен.

Роботоидът може да бъде изработен за много кратко време, за няколко часа; но след няколко седмици или месеци изведнъж започва да дегенерира физически и психически. Когато това се случи, роботоидът трябва да бъде изведен от експлоатация и изхвърлен. За да се увеличи максимално полезният му живот, роботоидът обикновено се съхранява в хладилник, за да се забави метаболизма му между срещите. Органичните роботоиди са изключително скъпи, обезпокоителни създания за производство и употреба; и възможностите на роботоидите не винаги надвишават тези на хората. Всичко, което наистина могат да направят, е да симулират хора; но, приятели мои, за целите на разузнаването, това е всичко, което трябва да направят!

За да се произведе органичен роботоид, е необходима ДНК проба от желания обект. Необходимият модел е генетичният код, взет от няколко клетки в тялото на желания човек. В това отношение руската технология е като клониране, но самата технология няма никаква връзка с истинското клониране. Роботоидът се формира за няколко часа и имитира донора на настоящата му възраст.

Като всяка изкуствена реплика на нещо, роботоидът никога не е перфектна реплика на човека, който трябва да бъде моделиран; винаги има малки разминавания във външния вид и поведението, но те рядко са достатъчно големи, за да събудят подозрение...

www.montalk.net



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.