понеделник, 12 декември 2022 г.

АГЕНТИ НА МАТРИЦАТА. КОИ СА ТЕ? - 5

 ZEA имат физически черти и личностни черти, на които дори може да завидите или които са „привлекателни“:

Това е просто синхронен феномен, при който ZEA с правилните характеристики, за да допълни вашия профил, е избран от Матрицата във вашата среда, за да взаимодейства с вас. Вашата "завист" или привличане към тях се основава изцяло на егото и първичните фактори... възможно е агентите на ZEA от другия пол да са изключително привлекателни в очите на съзнателните лица от противоположния пол, които се стичат към тях. Наистина не бива да завиждате на такива дребни прояви на безполезни черти, но индуцираната от Матрицата синхронност в този случай има за цел да повлияе по този начин на вашите низши емоции. Това е лек шок за вас и имате избор: или да му се поддадете и да го намалите, или да видите колко е смешно и да решите никога да не го правите. Без значение колко привлекателен, смел, богат или умен е ЗЕА от противоположния пол или колко завистлив е вашият натиск върху ЗЕА от този пол, всички техни физически и личностни характеристики са формирани без дълбоко съдържание, фантазия, те са карикатура и анимация, персонализирани да те шокира.

  Характеристики на матричните агенти на отрицателната енергия (NEA).

Те са изключително пасивни или агресивни: В зависимост от физическото развитие и личната сила, NEA могат да бъдат необичайно пасивни или агресивни. Пасивните са ефирни вампири, които изсмукват време, енергия и ресурси от вас за собствените си цели под прикритието на безпомощност. Агресивните изсмукват енергията за целите си с обиди, сплашване и закачки. Преувеличаването на тяхната пасивност или агресивност е просто средство за максимизиране на тяхната манипулация. За да привлекат целта си, и двата типа се прикриват като нормалност, докато връзката помежду ви не се установи стабилно, а след това постепенно се превръщат в пасивно или агресивно поведение, за да ви нанесат максимални енергийни щети. Вместо да бъдат по същество пасивни или агресивни, състоянието им се променя конкретно в присъствието на други хора и зависи от тях ... те са пасивни, за да нахранят другите, които им идват на помощ, за да ви наранят, или са агресивни, за да могат другите да ви сплашат и изнервят.

NEA никога не чувстват вина или угризение: NEA не са в състояние да се наблюдават отстрани, за да видят по-голямата картина. Тяхната гледна точка винаги е ограничена от режима "аз срещу света" и всичките им действия се извършват със силно чувство на самоувереност. Тази свръхувереност се основава на сляпа емоция, а не на разум, и следователно всеки, който се опитва да разсъждава рационално с тях, обикновено няма да успее да ги убеди. И ако изглежда, че се променят, това е просто илюзия, за да принудят другия да свали енергийния си гард, за да може манипулацията да продължи. NEA нямат чувство за морал и преценяват всичко не според това дали е правилно или грешно, а според това как може да им бъде от полза лично. Тъй като NEA не могат да разделят умовете си, за да видят нещата от чужда гледна точка, те третират другите хора като обекти, които трябва да бъдат манипулирани. Така те не изпитват вина или разкаяние.

   NEAs не могат да бъдат променени: NEAs са толкова упорити и животински, че техният еднопосочен ум никога не променя курса. Те се превръщат в Хищници и всичко, което се опитва да промени това, се възприема само като неудобство или временно блокиране. Те премахват този блок с всички необходими средства, дори ако включват преструвки. Тази преструвка е форма без съдържание, думи без действие, състояние без постоянство. Фалшивата промяна е често срещан начин, по който NEA задържат целите си, след като са нанесли рана. Те искат първи шанс, после втори, после трети, каквото и да е, за да запазят мишените в своята сфера на влияние. Най-голямата грешка, която правят тези мишени е, че си мислят, че NEA са същите като тях, но всъщност са свързани с напълно различна сила. Например, методи, които помагат на осъзнат човек със състрадателно подравняване, биха били безполезни срещу NEA.

   Агентите NEA използват сарказъм през цялото време: сарказмът е многократно по-ефективен за нараняване от директната обида. Например, саркастично изказване „да, ти си красива“ е по-ефективно от честно изказване „ти си грозна“. Защо сарказмът работи толкова добре: Когато обиждате директно, целта може лесно да си помисли „Не, не съм, всъщност съм обратното“ и лесно да се противопостави на атаката и обратно. Сарказмът съдържа както истина, така и лъжа в една фраза, противоположната на която едновременно се подразбира като лъжа и истина. Саркастичната вербална фраза се свързва с нейното противоположно значение, така че когато целта се опитва да коригира и обърне значението, самата фраза също се обръща, което я прави вербално идентична с оригиналната саркастична фраза. Този порочен кръг бързо се "изтича" без окончателно възражение срещу първоначалната саркастична забележка и по този начин психическата защита на мишената е нарушена. Всяка саркастична забележка предизвиква леко късо съединение в съзнанието на мишената и източва малко енергия. Агресивните NEA обичат да обиждат хората със саркастични забележки. Понякога сарказмът е едва доловим, но постоянен, което създава също толкова потискаща атмосфера при общуване. Родителите-NEA прибягват до този метод, за да изсмучат жизнената сила от децата си. Такива деца могат да бъдат толкова изтощени от енергия и пълни с болка и гняв, че самите те претърпяват душевна инверсия и когато станат възрастни, повтарят този цикъл върху децата си. Изтезанието със сарказъм е шок и тъй като катаклизмът е свързан с избор, някои деца се учат от опита, докато други се поддават и избират пътя на STS (Система за служене на себе си), до голяма степен зависи от факторите преди въплъщението.

Алтернативна награда и наказание: NEA обичат да се подиграват на целите си, като редуват изграждането на енергията на целта и след това я поглъщат. Този ритмичен процес не е нищо повече от начин за ефективно издояване на енергията на целта. „Наградата и наказанието“ са техники за модифициране на поведението, чрез които дадена цел може да бъде поставена под контрола на NEA чрез положително/отрицателно подсилване, както в експеримента с кучето на Павлов. Наградите могат да варират от обещания за секс, пари и приятелство до радикални промени в живота, информация, надежда и свобода.

Наказанието включва злоупотреба с доверие, неспазени обещания, силни емоционални атаки, заплахи за физическо увреждане, изнудване и преследване.

NEA постоянно се оплакват от житейските проблеми: всички познаваме хора, които не правят нищо, но постоянно се оплакват от проблемите си, от това колко сътресения има в живота им. Те могат да се разболяват често, да преживеят малки и големи злополуки, да преминат през цикли на проблеми във връзката или по друг начин да преувеличават болката си - всичко, за да изискват вашето съчувствие. Като повечето NEA, те не го правят умишлено, за да източат енергията ви...всъщност те са твърде самовлюбени, за да се интересуват от реакцията ви.

Тези пасивни NEA могат да се грижат само за задоволяване на собствената си несигурност, като запълват празнотата в душата си чрез постоянни привързаности към другите. Матрицата обаче може да ги избере да влязат в живота ви в точния момент и поради тази причина те са нейни агенти. Здравословни проблеми може да се задействат по същото време или може да отразява факта, че душата им е слаба поради душевна инверсия и сега бавно изпаряващо се съзнание.

NEA имат нарцистичен манталитет:

като част от тяхната СС ориентация, те поставят самочувствието над всичко останало.Техният нарцисизъм не означава да оценяват собствените си добри качества, а да бъдат заети само със себе си за сметка на другите и до степен, че стават слепи за собствените си грешки . В ежедневието съм виждал NEA в моите класове да не правят нищо, освен многократно да пишат собствените си имена в тетрадки с различни разкрасявания, а в други случаи съм виждал NEA, които познавам, да действат почти неукротимо (с фалшива самоувереност) в социални ситуации или грубо изискват вниманието на всички. В по-тежки случаи NEA стават мегаломани и се подлагат на мегаломания. Те могат да си измислят лични истории, да си играят и да отказват да видят другите да ги мислят за глупави. За съжаление винаги има глупаци, които следват големите глупаци.

Агентите NEA са интелигентни:

"глупавите агенти правят глупави агенти." Да си хищник означава да притежаваш необходимите умения за успешен лов. NEA изискват специфичен интелект, за да постигнат целите си. Тъй като са толкова отдадени на целите си (дори ако целта е да бъдат пасивни), в крайна сметка те са много добри в манипулацията. Децата - NEA са подкрепяни от Матрицата в поведението си от безотговорни родители, които им позволяват да се „измъкнат“ напълно, а детето лесно ги заплашва или изнудва да се откажат. Такива семейства са идеалната среда за обучение за бъдещи агенти на NEA, фактор, избран преди въплъщението от вече негативна душа, търсеща въплъщение за хищнически цели. Механично подредените NEA са най-умните и най-опасните от всички, тъй като имат достатъчно информация, за да изненадат лесно манипулируема публика и по този начин да спечелят доверието им. В някои случаи те усвояват много добре „системата“, за да постигнат целите си със законни средства. Те са склонни да се отличават във всяка институция, която цени интелигентността пред съвестта, и толкова много NEA се издигат до върха на социалната стълбица и заемат високи позиции в политиката, армията, големия бизнес и религията.

   Минал реинкарнационен епизод, травмиращ NEA: За разлика от ZEA, техният епизод на травма включва инверсия на душата повече от смърт на аурата. Обръщането на душата в този случай означава, че същество с положителна лъчиста енергия се трансформира в отрицателна свиваща енергия. Те бяха достатъчно шокирани, за да им дадат избор да изберат пътя на STS или да събудят житейската им мисия като агент на STS.

За всички хора с физическо съзнание някои от изборите, направени по време на катаклизми, може да са били приети преди раждането. Така, въпреки че съществата имат свободна воля, тази воля може да бъде ограничена от изборите, които вече са направили. Травмата, свързана с инверсия на душата, обикновено включва или продължително емоционално насилие, или няколко тежки емоционални сътресения. Отрицателното обръщане на душата почти винаги е придружено от суицидни мисли и депресия.

   NEA се нуждае от по-малко сън и по-малко здравословна храна, отколкото човек в съзнание:

Тъй като NEA получават по-голямата част от енергията си от хората около тях, те не се нуждаят от толкова много сън или здравословна храна, колкото повечето хора. Известно е, че някои спят само три до четири часа на нощ и въпреки това остават напълно функционални и активни през целия ден в продължение на дни, седмици или дори месеци. Тяхната диета може да включва само нишестени въглехидрати, протеини и мазнини, но въпреки това те остават енергични въпреки липсата на прием на жизненоважна енергия в храната. Единственият път, когато се чувстват уморени и тогава тялото им има нужда от почивка, е когато са далеч от хората. Когато са изолирани и не се хранят с енергията на други хора, те изпадат в депресия и им липсва енергия. NEA обичат многолюдни места като барове, танцови клубове и училища и т.н.

NEA са изключително продуктивни за дълъг период от време:

NEA може да направи неща, които биха подпалили всеки нормален човек (освен ZEA). Докато се хранят с други хора, те имат енергията, от която се нуждаят, за да подхранват своите емоционални и умствени задачи. NEA с вторично механично подравняване имат както по-малко съзнателна инерция, така и огромна способност да крадат енергията на хората около тях, което ги прави супер работници или супер студенти, способни на привидно невъзможно управление на времето и свършване на много работа за един ден. За съжаление цялата им работа е насочена към негативни цели в дългосрочен план.

NEA - Ефективни лидери на клика:

Известно е, че агресивните NEA се хранят с преносими източници на енергия - това са покорните членове на кликата, с които се хранят. Поради квалифицираните си социални умения NEA често са лидери на собствената си клика. Затова се стремят да станат политици. Те се обграждат с хора с ниско самочувствие, които са привлечени от илюзорната демонстрация на сила и инициатива на агента на NEA. В брачни ситуации NEA от двата пола избират покорни съпрузи, които да използват като секс играчки и източници на енергия. Тези покорни съпрузи, ако са съвестни хора, често са души, стремящи се към духовно израстване, които преди въплъщението са избрали подобно преживяване поради шокиращата му стойност за бързото им духовно израстване.

   NEA агентите са биполярни: всъщност техните алтерего маски превключват биполярно, а не техните съзнателни ядра. Те обменят тези маски, за да контролират голямо разнообразие от хора и да извършват изтезания с награди/наказания. Въпреки това, промените в настроението им са истински и се дължат основно на влиянието на външни сили като астрални демонични същества, извънземни импланти, STS субекти от 4-та плътност или манипулиране на Матрицата от правителствени фракции. Други причини за техните промени в настроението включват подсъзнателни програми, които се задействат от определени стимули чрез иницииране на определена емоционална реакция. NEA са много егоцентрични и следователно имат чувствително его и експлозивни личности.

NEA са погълнати от външното си самовъзхищение: те могат да се взират нарцистично цял ден във физическото огледало, но те абсолютно избягват метафизичното огледало на истинската вътрешна интроспекция. Да си агент на NEA означава да си пристрастен към илюзия. Честното изследване на себе си застрашава тази илюзия и затова те отказват да го направят. Ако се опитате да им покажете техните недостатъци, те автоматично ще предизвикат емоционална свръхреакция, която може да варира от патетичен плач до откровен гняв и писъци и заплахи за самоубийство.

   NEA знаят как да ударят слабите ви места: NEA са или избрани от самата Матрица, или от STS субект от 4-та плътност във вашата среда, за да съответстват на вашия психологически профил, или NEA сами събират данни за вас, преди да започнат своите атаки срещу вас . NEA, които имат някакъв вид механично подравняване, могат да имат програми, вмъкнати от Матрицата в тяхното подсъзнание, които ще се изпълняват специално за предвидената цел.

Усещат силните ви страни и стоят далеч от тях. След като преценят къде сте най-слаб, те бавно ще отворят пролука в бронята ви и ще се опитат да ви „отровят“, за да източат енергията ви по всякакъв начин. NEA са троянски коне, които знаят какво да кажат, за да спечелят доверието ви, но с течение на времето увеличават откровеността на своя дневен ред.

Агентите на NEA са ходещи парадокси:

Друга техника, която NEA използват, за да получат вашата енергия, е да имат много противоречиви личности в себе си. Когато се опитате да ги разберете от вашата гледна точка, умът ви трябва да влезе в техния порочен кръг и в крайна сметка просто да се изчерпи. Ако не сте наясно с техния статут на агенти на Матрицата, чиито самоличности са фалшиви фасади, предназначени да канализират енергията ви в Матрицата, ще трябва да изразходвате безкрайно количество умствена енергия, за да разберете как нормален човек може да бъде толкова противоречив. Тази концепция е подобна на тази на сарказма, която включва вербални парадокси, които карат "менталното куче пазач да гони собствената си опашка, докато крадецът се промъква и върши работата си".


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.