сряда, 28 декември 2022 г.

Анализ на посланията във филма «Превъзходство» (Transcendense) - 7

 БЕЗ ПАНИКА... ПРОСТО ТОВА Е САТАНА!!!


Днес има физическа, както и метафизична битка между това, което може да се нарече органично и синтетично.

Органичните не искат да ядат генетично модифицирани храни (ГМО), да дишат геоинженерно токсичен въздух, да носят вътре в себе си наноботи, пуснати в телата им от ваксини, които причиняват болести и смърт, които не са нищо друго, освен разумна схема за обезлюдяване.

Органичните се противопоставят на синтетичните: мега-корпорации като Monsanto, Google и др., и правителствени агенции като DARPA на Пентагона, както и FDA, NIH, CDC, USDA и т.н., и на тяхното безмилостно преследване на тоталитарно общество в Съединените щати, Великобритания. Австралия и други така наречени национални държави от Първия свят. Този модел на корпоративно-правителствен технократичен империализъм се доказва от ежедневните събития по света.

Просветените съзнателни хора обаче няма от какво да се страхуват.

Илюминатите, наречени от авторите Барбара Марчиняк и Барбара Хенд-Клоу „Световното командване“, и така наречените Архонти (духовни авторитети) са съзнателни паразити от друго измерение, които често са контролирани или са въплътени като „авторитети“ сред елитните военни , полиция, политици, изкуство, шоубизнес, финанси и т.н. - не могат да разбият кода на живота - каквото и да говорят.

Те са имитатори на ниско ниво на Сътворението и тяхното изкуствено създаване винаги е наистина лоша версия на Реалността - зле кодирана матрица от трикове и изкуствена виртуална реалност, която е смешна и в крайна сметка безсмислена.

Или както каза Томас Мор:

"Сатана, този горд дух, който мрази да му се подиграват"

Както се казва, присмехът и смехът над глупавата и очевидно безумна "религия" на трансхуманизма е сигурен начин да победим дявола.

Запомнете... Не се паникьосвайте, това е просто Сатана...



ЮРИ ДОВБЕНКО.

Специално издание на New Dawn Vol.8 No.4

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.